28 janvāris, 2019

Ceano cosmetics pašmāju labumi

Sen nebiju neko lietojusi no pašmāju kosmētikas zīmola Ceano Cosmetics, bija aizmirsies, cik milzīga ir produktu izvēle. Aromāti, tekstūras, jaunumi. Ak, viss tik daudz :)  Centos produktus izvēlēties apzinīgi - tādus, kas ir praktiski un ikdienai nepieciešami.


Mana izvēle krita par labu šiem: ķermeņa sāls skrubis "citronzāle", mitrinoša ķermeņa želeja "Golden Shine", mitrinošs roku krēms, dušas eļļa - "lavanda", šķidrās ziepes "cool water" un dušas uzpūtenis - "Greipfrūts". Bet Ceano piedāvā kosmētiku matiem, sejai, ķermenim, vannai un dušai, pat pirtij. Tur atradīsi teju jebko!


Ķermeņa sāls krēmskrubis CITRONZĀLE.


Maigas iedarbības krēmskrubis paredzēts jebkura tipa ādas mīkstināšanai un pulēšanai. Efektīvi noņem atmirušas, blāvas un sausas ādas šūnas, padarot ādu gludu, svaigu un starojošu. Stimulē ādas šūnu reģenerāciju, paaugstina ādas tvirtumu.
Man ļoti patīk tieši sāls skrubji, jo tie ir tādi ņiprāki un ādu tiešām forši izmasē un nopulē. Ceano krēmskrubis ir lieliska izvēle, jo tas ir patīkams lietošanā, ekonomisks un forši smaržojošs. Āda pēc lietošanas ir maga un gluda. Aromātu izvēle ir milzīga.


Mitrinošs roku krēms


Mitrina un mīkstina roku ādu, trauslus nagus un ienadžus. Uzlabo roku ādas tonusu un elastību. Piešķir ādai patīkamu aromātu. Krēma saudzīgais sastāvs viegli iesūcas ādā. Pasargā no temperatūras svārstībām, mitruma, sausuma, vēja un vides piesārņojuma negatīvās ietekmes.
Šis ir atkārtoti manos krājumos. Pirmkārt jau dievinu metālisko iepakojumu - tas ir tik skaists. Es nevaru atturēties. Otrkārt krēms viegli iesūcas un teicami mitrina roku ādu nepadarot to lipīgu vai taukainu. Treškārt - iepakojums ir mega liels (100ml) - tas pilnīgi mierīgi pietiek sezonai.


Mitrinoša ķermeņa želeja GOLDEN SHINE


Mitrinoša ķermeņa želeja ar dzirkstošām daļiņām un skaistuma vitamīnu B5 piesātina ādu ar mitrumu, izlīdzina un mīkstina to. Piešķir ādai greznu, zeltainu mirdzumu un izsmalcinātu, svaigu aromātu. Ultraviegla želeja izcels iedeguma zeltaino toni, ļaus ādai mirdzēt visā spožumā. Želeja ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainas pēdas. Nekrāso apģērbu.
Šī bija spontāna izvēle - pirms svētkiem uzrunāja īpatnējais formāts, mirdzumi un želejas tekstūra. Bet tiešām nenožēloju. Šī želeja būs ideāla vasarai, kad gribās, lai ķermenim ir tāds foršs mirdzums, kas papildina maigo iedegumu. Pie tam vasarā ideāli derēs želejas ultra vieglā tekstūra, kas nepadara ādu taukainu vai lipīgu. Ziemai man prasās kaut ko barojošāku, bet uz svētkiem bija lielisks, mirdzums ir ļoti skaists.


Dušas eļļa LAVANDA


Ādas mīkstinoša dušas eļļa ar oriģinālu un unikālu tekstūru, kas padara ādu zīdaini mīkstu. Bagātināta ar argana, avokado, mandeļu un rīcineļļu. Rūpīgi attīra un mitrina sausu un jutīgu ādu.
Šis ir Ceano Cosmetics jaunums. Un tā kā man šobrīd TOPā ir dušas eļļas, tad šī bija ļoti paredzama izvēle. Patīk, ka dušas eļļa labi attīra ādu, to nogludina un mīkstina. Ziemā mana ķermeņa āda paliek sausāka, līdz ar to dušas eļļas vannas istabā iekārtojas goda vietā. Gribās pamēģināt arī rozes dušas eļļu.


Šķidrās ziepes COOL WATER


Mitrinošās šķidrās ziepes saudzīgi attīra ādu, piedod tai maigumu un patīkamu aromātu. Ieteicams pielietot manikīram un pedikīram. Sastāvā iekļauts komponentu komplekss, kas ādu efektīgi mitrina, nomierina un padara samtainu.
Šīs izmantoju vannas istabā kā roku ziepes. Patīk, ka ziepes jauki un bagātīgi saputojas, maigi attīra roku ādu, to nesavelkot un nesausinot. Esmu izvēlējusies svaigo Cool Water aromātu, taču var izvēlēties no 5 citiem.


Dušas uzpūtenis GREIPFRŪTS


Maigās, attīrošās putas paredzētas jebkura tipa ādas kopšanai. Tām piemīt patīkama, gaisīga konsistence. Putas attīra, masē un tonizē ādu. Noņem atmirušas, blāvās, sausās ādas šūnas, padarot ādu gludu, svaigu un starojošu. Stimulē ādas šūnu reģenerāciju, paaugstina tās tvirtumu, piešķir ādai svaigu, sulīgu augļu aromātu. Sāls pulējamās daļiņas lietošanas laikā uzlabo produkta putošanos un darbojas kā švammīte.
Šī izvēle tika izdarīta tikai tāpēc, ka produkts ir tik savdabīgs, ka man pašai vajadzēja noskaidrot, kas ta tas īsti ir. Dušas uzpūtenis/suflē - gaisīga putu konsistence, maigi abrazīvs sastāvs un teicami attīrošs. Kaut kas starp dušas želeju un skrubi. Vienu vārdu sakot - kaut kas ļoti jauks. Šis suflē ir ļoti patīkams lietošanā, tas ir kā stingras un biezas dušas putas, kas bagātinātas ar abrazīvajām daļiņām. Līdz ar to tās veid 2 uzdevumus vienlaicīgi - teicami saputojas un attīra ādu un noņem atmirušās šūniņas. Dušas putas lieto bez švammes, tās pašas lieliski paveic visu darbiņu. Domāju, ka tām/tiem, kas meklē kaut ko savādāku saviem dušas rituāliem, šī būs īstā izvēle :)

Ceano Cosmetics meklē veikalos Douglas un Kolonna, un šur tur internetā.

Skrubis - 7,25 EUR
Roku krēms - 6,99 EUR
Mitrinoša želeja - 11,25 EUR
Dušas eļļa - 6,96 EUR
Šķidrās ziepes - 4,90 EUR
Dušas uzpūtenis - 6,90 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru