11 februāris, 2019

Annemarie Börlind jaunumi

Annemarie Börlind zīmols ir kļuvis par manu absolūto favorītu. Līdz ar ko ir tikai loģiski, ka man IR jāizmēģina VISI jaunumi. Un jau atkal - zīmols ir trāpījis desmitniekā un jaunumi ir FANTASTISKI!


Atdzīšos - ne visi ir jaunumi, jaunākie produkti ir nakts kapsulas, pīlilngs un pērlīšu serums, vitamīnu būsteris vienkārši ir superīgs, tāpēc to nevar neņemt :)

Bet sāksim ar jaunumiem :)

FAVORĪTS! Annemarie Borlind eļļa kapsulās sejas ādas kopšanai nakts laikā.


Nakts eļļas kapsulas ir uz eļļas bāzes veidotas kapsulas, kas kārtīgi palutina ādu nakts laikā - to intensīvi mitrinot un atjaunojot. Kapsulas ir piemērotas visiem ādas tipiem, pat prasīgai ādai. Reģenerē. Mitrina. Nostiprina.
Sastāvā esošie keramīdi un gurķenes sēklu eļļa nodrošina ādas pretestību un mitruma līmeņa uzturēšanu. Rezultātā: tūlītējs un ilgstošs efekts acīmredzami gludākai un atjaunotākai ādai.

Lietošana ir pavisam vienkārša - kapsulas saturu uzklāj un saudzīgi iemasē attīrītā un tonizētā sejas, kakla un dekoltē ādā. Ja nepieciešams - pēc tam uzklāj nakts krēmu.

Lai gan es neesmu liela sejas eļļu fane, tomēr bieži ādas kopšanas rituālā iekļauju arī dažādas eļļas. Kāpēc? Tādēļ, ka eļļas spēj daudz labāk nodrošināt ādas elastību, to pamatīgi pabarot un saglabāt skaistu un mirdzošu. Bet tā kā eļļas bieži padara ādu smagnēju, tad ir svarīgi izvēlēties tiešām kvalitatīvas eļļas. Esmu izkristalizējusi pāris eļļu produktus, kas tiešām patīk un der manai kombinētai ādai un šīs nakts eļļas kapsulas ir viens no tiem. Tiešām lieliska izvēle - āda ir maiga, maiga, gluda, zīdaina un ne miņas no pastiprinātas taukošanās un lieka spīduma. Viss kā pieklājas. Turklāt lietošana ir tik ērta un patīkama. Ar prieku gaidu vakara ādas kopšanas rituālu, lai palutinātu savu ādu. Tiešām lieliska izvēle.

FAVORĪTS! Annemarie Borlind Anti-Pollution&Moisture Serum aizsargājošs/mitrinošs serums



Serums ir patiesi superīgs. Mans favorīts!!!
Serums ir piemērots dehidrētai sejas ādai. Tas mitrina, aizsargā un nostiprina. Tā saturs ir inovatīvs un izsmalcināts - ar botānisko “kaviāru” un balto sniega sēni. Arī seruma formāts ir lielisks, pērlīšu struktūra un želeja ir iegūti no brūnaļģes algināta, sniega sēnes polisaharīdiem un papirusa šūnām. Izspiežot kopā ar želeju, pērlītes izšķīst un veido efektīvu 3D aizsargājošu matricu uz ādas virsmas, kas darbojas kā "otrā āda" un intensīvi aizsargā dehidrētu ādu no apkārtējās vides piesārņojuma ietekmes un brīvajiem radikāļiem, kā arī intensīvi mitrina sausās ādas zonas. Āda tiek aizsargāta no priekšlaicīgas novecošanās un atgūst dabisko mirdzumu.
Serums ir LIELISKS. Man patīk gan tā iepakojums, gan netradicionālais pērlīšu-gēla formāts, gan arī vieglā konsistence un efektīvā iedarbība. Man patīk VISS!
Serums superīgi mitrina, lieliski aizsargā ādu, to nostiprina un izlīdzina.
Ja runā par pērlīšu-gēla apvienojumu, tad serums ir maigs un krēmīgs vienlaicīgi. Pērlītes kopā ar serumu tiek iesūktas dozatorā, kur tās sajaucas un veidojas krēmgēla konsistence. Savukārt pudelītē viss ir smuki - pērlītes peld gēla struktūrā, nekas nesajaucas un nemiksējas. Baudu :)

Annemarie Borlind Effekt Peeling eksfoliējošs pīlings


Sejas pīlings. Attīrošs. Balansējošs. Izlīdzinošs. Tas ir krēmveida pīlings ar hohobas vaska pērlītēm. Attīra ādu no atmirušajām šūnām. Izlīdzina ādu un regulē sebuma izdalīšanos. Poras tiek attīrītas un āda kļūst daudz gludāka. Papildus āda tiek barota ar šī sviestu, kā rezultātā tā kļūst svaigāka, tīrāka, starojošāka. Inovatīva tekstūra bez mikroplastikas.
Teikšu tā - labs sejas skrubis. Lasot vārdu "pīlings", sagaidīju ko vairāk ar augļskābēm un tiešām pīlinga efektu - bet šis ir vairāk klasiska formāta skrubis ar lielisku un atsvaidzinošu aromātu, maigām eksfoliējošajām daļiņām, un nomierinošu tekstūru. Labs, bet Annemarie Börlind var arī dabūt gatavu ko labāku ;)

FAVORĪTS! Annemarie Borlind Beauty Shots Vitamin Energizer intensīvs koncentrāts nogurušai, blāvai sejas ādai


Ātras iedarbības intensīvs koncentrāts nogurušai, blāvai sejas ādai. Revitalizējošs. Atsvaidzinošs. Bagāts vitamīniem. Seruma sastāvs bagātināts ar godži, acai ogām un smiltsērkšķiem, tās spēcina nogurušu, blāvu ādu un bagātina to ar antioksidantiem – mirdzošam un svaigam izskatam. Augsti koncentrētas sastāvdaļas sniedz acīmredzamu un ātru efektu jau pēc pirmajām lietošanas reizēm.
Serums ir lielisks! Mitrina, atsvaidzina, atjauno, izlīdzina ādas toni un izgaismo to. Lietošana ir ērta un vienkārša. Serums uzsūcas zibenīgi, āda paliek maiga un gluda, nav ne miņas no lipīguma vai taukainuma. Ne velti iekļauts Pastaigas 2016.gada TOP produktu sarakstā. LIELISKS!

Atgādināšu, kāpēc es izvēlos Annemarie Börlind:
Iedarbīgi, efektīvi, skaisti un tiešām patīkami.
Dabīgi produkti.
Dermatoloģiski testēta efektivitāte un saderība ar ādu.
Bez dzīvnieku valsts sastāvdaļām.
Satur organiskus augu ekstraktus.
Piemērots vegāniem.
Eco Control sertificēta.

Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikalos.
Cenas:
Nakts kapsulas - 34,50 EUR | 50kapsulas
Pērlīšu serums - 38,00 EUR | 30 ml
Pīlings - 16,50 EUR | 50ml
Vitamīnu būsteris - 43,50 EUR | 15 ml


Lai skaisti!


1 komentārs:

  1. Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru