08 maijs, 2019

Iepazīšanās: profesionālā kosmētika ANESI

Iepazīšanās vienmēr ir foršas, jebkurā dzīves jomā, jauni cilvēki, jaunas vietas vai jauna kosmētika - viss jaunais un vēl neatklātais ir interesants un vilinošs. Un arī te - kaut kas man pilnīgi jauns - profesionālā kosmētika ANESI.


Anesi ir RV-Phytolab grupai piederošs Spānijas profesionālās kosmētikas zīmols ar 40 gadu pieredzi globālās estētikas nozarē un lielu pieredzi kosmētikas jomā. Anesi kosmētika apvieno jaunākās tehnoloģijas un aktīvās sastāvdaļas, formulu izstrādi augtākās klases laboratorijās un stingru kvalitātes kontroli. Tā ir kosmētika, kas sniedz tūlītēju efektu un padziļinātu kopšanu jebkurām ādas problēmām. Kosmētika pamatā radīta profesionālai lietošanai un papildus izstrādāti un atlasīti produkti lietošanai mājas apstākļos.
Tā kā tā, pamatā, ir profesionālā kosmētika - tā meklējama salonos un pie skaistumkopšanas speciālistiem, kas strādā ar šo kosmētiku, tomēr tā ir pieejama arī atsevišķos interneta veikalos, piemēram, procosmetics.lv.
Mani, protams, ieinteresēja mājas apstākļos lietojamā kosmētika - gribējās pataustīt tekstūras, izpētīt sastāvus, pārbaudīt iedarbību un efektivitāti. Tādēļ esmu atlasījusi divus sev interesējošus produktus - Anesi Harmonie Crème Gommage Caresse (gomāžas pīlingu) un Anesi Aqua Vital Sérum (mitrinošo serumu).

Anesi Harmonie Crème Gommage Caresse (enzīmu pīlings)


Tas ir gomāžas tipa enzīmu pīlings no Anesi Harmonie līnijas, kas paredzēta jūtīgas ādas kopšanai. Pīlings efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas, nebojājot ādas struktūru. Maigu, bet efektīvu pīlingu nodrošina sastāvā esošās AHA skābes no tomātiem, savukārt alveja un lakricas ekstrakts nomierina ādu. Pīlings lieliski stimulē ādu un veicina šūnu atjaunošanās procesus, padarot to gludu un maigu, kā arī uzlabo ādas toni, piešķirot tai mirdzumu.
Pīlinga sastāvs ir burvīgs - tur atrodamas no tomātiem iegūtas AHA, alveja, lakricas ekstrakts, piparmētra un patentēts mitrinošo vielu komplekss no jūras augiem.

No abiem mans favorīts ir tieši šis enzīmu pīlings, gan tāpēc, ka tas ir ārkārtīgi maigs un saudzīgs (tas ideāli piemērots lietošanai pat ap acīm un ap lūpām!!!), gan tādēļ, ka tas lieliski attīra, izlīdzina un nogludina ādu, padarot to zīdaini maigu un starojošu. Un arī tāpēc, ka produkta sastāvs ir tiešām iepriecinošs. Pīlings ārkārtīgi saudzīgi kopj ādu, to nekairinot un nebojājot. Burvīgs produkts.

Lietošana:
Pīlingu klāj uz sejas, kakla un dekoltē ādas, atstāj iedarboties 5 –10 minūtes. Pēc tam nomazgā ar samitrinātu dvieli. Pēc pīlinga klāj izvēlēto serumu un krēmu. Ieteicams lietot vienu vai divas reizes nedēļā.

Anesi Aqua Vital Sérum (mitrinošais serums).



Aqua Vital serums ir viens no Anesi bāzes līnijas produktiem. Tas ir seruma koncentrāts ar mitrinošām un detox īpašībām. Tas stimulē šūnu vielmaiņu un vielmaiņas atkritumu izvadīšanu no ādas, atjauno ādas mitruma līmeni tās dziļākajos slāņos un uzlabo šūnu darbību.Veicina kolagēna un elastāna sintēzi šūnās. Kopumā ādu padara gludāku, gaišāku un starojošāku.
Seruma sastāvs ir spēcīgs - tas satur virkni dažādu patentētu savienojumu, kas mitrina, stiprina un atjauno ādu. Serumā var just riktīgu profesionālās kosmētikas pieskārienu, jo tas ir ārkārtīgi efektīvs, bet arī sastāvs diezgan ņiprs. Serums dziļi mitrina ādu, to jūtami nogludina un izlīdzina. Arī seruma tekstūra ir tāda samtaina, un ādai tas piešķir vieglu un tūlītēju blur efektu. Bet tiešām - mitrina pamatīgi, piešķir patīkamu maigu toni nogurušai un blāvai ādai, kā arī izlīdzina ādas virsējo struktūru. Ideāls, kam nepieciešama pamatīga kopšana.

Abu produktu tekstūras:


Pa kreisi - serums (gaiši zilā tonī, uz ādas, protams, tonis nav manāms) un pa labi - tik tikko manāma gēlveida enzīmu pīlinga tekstūra.

Teikšu - tā: iepazīšanās ir ļoti patīkama, interesanta un pārsteidzoša. Šobrīd mani visvairāk ir ieinteresējusi Anesi Harmonie līnija, jo tā šķiet maigāka un sastāvs ļoti vērtīgs. Bet interesanti šķiet arī jaunumi. Tā kā domāju, ka jāpamēģina vēl šis tas, lai varētu spriest par zīmolu kopumā. Bet šobrīd varu teikt, ka man dikti patīk.


Anesi kosmētika meklējama salonos un pie skaistumkopšanas speciālistiem, kas strādā ar šo kosmētiku, tomēr tā ir pieejama arī atsevišķos interneta veikalos, piemēram, procosmetics.lv.

Cenas:
Pīlings - 14,95 EUR | 50ml (profesionālajai lietošanai ir pieejams arī lielajā 200ml tilpumā)
Serums - 24,90 EUR | 30ml


Vai jūs interesē profesionālā kosmētika mājas lietošanai?


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru