22 maijs, 2019

Lieliska kosmētika, lielisks zīmols - Ecooking

Pavisam nesen Latvijā ienācis, nedaudz iepazīts un man sirsniņā jau tik ļoti iekritis. Zīmols Ecooking piedāvā plašu klāstu ar organiskiem sejas ādas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļiem, un tie ir tik pārsteidzoši efektīvi. Ja sākumā uz zīmolu skatījos ar aizdomām, vai būs tik labs, kā to slavē, tad šobrīd pievienojos fanu pulkam.
Un katru dienu nebeidzu priecāties!


Savu Ecooking klāstu esmu papildinājusi ar vairākiem interesantiem produktiem, bez kuriem šobrīd mana ikdiena nav iedomājama. Favorītu pulciņam pievienojušies visi - nakts krēms, krēms kakla un dekoltē zonai, krēms pret apsārtumu, un jo īpaši A vitamīna kapsulas un burvīgais derma rolleris. Mana sirds kūst.

Krēmu trijotne - Ecooking Anti Redness Cream, Neck & Decolletage Cream, Night Cream


Ecooking Anti Redness Cream sejas krēms, kas sāk savu iedarbību jau stundas laikā pēc uzklāšanas, samazinot kairinājuma simptomus. Krēmam ir samtaina tekstūra, kas kūst uz ādas un piepilda to, dziļi  mitrinot, barojot un līdzsvarojot. Krēma veldzējoša, mitrinošā un barojošā formula nomierina un nogludina jūtīgu ādu. Sastāvā esošā kumelīte, kurai piemīt pretiekaisuma īpašības, iedarbojas pret brīvo radikāļu bojājumiem un cīnās ar priekšlaicīgu novecošanos, samazinot gan smalkās līnijas, gan palielinātās poras. Pēc lietošanas āda jūtas komfortabli un tiek atttīrīta, nostiprināta un piepildīta ar veselīgu mirdzumu. Piemērota ādai, kas ir jutīga un akne. Optimālam rezultātam lietot ikdienas ādas kopšanas rutīnā vismaz 28 dienas.
Krēms acīm redzami samazina ādas jūtīgumu un kairinājumu - tas īsā laikā nomierina, veldzē un nostiprina ādu, atgriežot tai komforta līmeni. Nu ļoti patīk.


Ecooking Neck & Decolletage Cream ir īpaši izstrādāts krēms kakla un dekoltē ādas kopšanai, kas novērš redzamās novecošanās pazīmes. Formula ir bagātināta ar Hyadisine, atjaunojošu un aizsargājošu bioaktīvu sastāvdaļu, kas palīdz ādai saglabāt mitrumu, dziedē brūces un palielina kolagēna un elastīna ražošanu. Sastāvā esošās Cellulobeads palīdz samazināt grumbiņas un smalkas līnijas, kā arī sniedz elastīgumu ādai. Savukārt Niacinamīds, kas ir B3 vitamīna atvasinājums, inhibē melanīna sintēzi āda, tādējādi pasargājot ādu no turpmākiem UV staru bojājumiem. Krēms novērš hiperpigmentācijas attīstību, kā arī nodrošina aizsardzību pret saules izraisītiem ādas bojājumiem. Organiskā saulespuķu eļļa un hialuronskābe nodrošina maigas un jauneklīgas kakla un dekoltē ādas saglabāšanu.
Krēms ar ļoti bagātu sastāvu un nostiprinošām īpašībām. Lai kā nebūtu - tieši kakla un dekoltē āda ir tā zona, kur jau agri parādās pirmās novecošanās pazīmes, jo bieži vien savā ikdienas ādas kopšanas rituālā aizmirstam par šo jūtīgo un specifisko ādas zonu. Tieši tādēļ es izvēlējos īpašu krēmu īpašai zonai - tā teikt pamatīgai un pārdomātai ādas kopšanai.


Ecooking Night Cream ir bagātīgas tekstūras intensīvi mitrinošs nakts krēms. Krēma formula ir bagātināta ar Argireline, kas ir heksapeptīds, apvienojot sešas dabiskās aminoskābes, lai palīdzētu samazināt smalkas līnijas un grumbiņu dziļumu. Līnijas parādās, jo sejas muskuļi ir pārāk stimulēti/savilkti, savukārt Argireline darbojas līdzīgi kā Botox, atslābinot muskuļus un ļaujot tiem atpūsties dabiski. Satur Trilagenu, kas veicina dabisku kolagēna veidošanos, kas, savukārt, saglabā ādas tvirtumu un jauneklīgumu.
Šis ir lielisks biedrs manam dienas krēmam, jo tie viens otru papildina un pastiprina. Krēms burvīgi palutina ādu, ļaujot tai atpūsties. Un tiešām pēc naktīm āda ir ne viena maiga un starojoša, bet arī ievērojami samazinās līniju dziļums un daudzums. Šī ir ļoti laba izvēle!

Un te nāk mans absolūtais favorīts! Ecooking Vitamin A Serum.


Ecooking Vitamin A Serum ir serums, kas bagātināts ar A vitamīnu, lai atjaunotu un uzlabotu ādas elastību. 100% vegāna formula, kas palīdz veicināt šūnu atjaunošanās procesus, samazināt krunciņas, aknes rētas, saules radītus bojājumus un ādas pigmentāciju, novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos, it īpaši smalkās krunciņas ap muti vai acīm. Gludai, jauneklīgākai un mirdzošākai sejas ādai.
Serums ir fantastisks, perfekts! Tam ir maiga un samtaina tekstūra, kas veidota uz eļļas bāzes, bet tā ir izstrādāta ārkārtīgi veiksmīga, jo serums uzsūcas ļoti ātri, padarot ādu maigu un samtainu. Jau uzklājot serumu āda tik patīkama pieskārieniem. Burtiski baudu šo procesu. Iepakojumā ir 60 kapsulas - es to lietoju 1x dienā, attiecīgi man pietiek 2 mēnešiem. Un jā - ādas tonis ir vienmērīgāks, sīkās aknes rētiņas izlīdzinās, tonis sapludinās, mīmikas krunciņas dzēšas. Mans favorīts! Dievinu!


Un jā - vēl viens favorīts. Ecooking Derma Roller.


Ecooking Derma Roller uzlabo ādu pēc profesionāliem principiem, samazina smalkās līnijas ādā un aizkavē novecošanās pazīmes. Derma rullītis ir paredzēts lietošanai uz sejas, kakla un dekoltē. Vīriešiem un sievietēm jebkurā vecumā un visiem ādas tipiem. Ārstēšana stimulē ādu un saglabā ādas elastību.
Ieteicam izmantot:
- sausas pinnes / pinnes rētas (nelietojiet uz pinnes, ja tā iekaisusi);
- Paplašinātas / dziļas poras
- rētu samazināšanai pēc operācijām vai apdegumiem
- pigmentācija vai nevienmērīga ādas krāsa
- grumbu vai smalku līniju samazināšana
- ādas tvirtuma zudums
- taukainas ādas normalizācijai
- raupjas ādas struktūras izlīdzināšanai



Derma roller ir veidots no 540 gab. 0,5 mm ķirurģiskā tērauda mikro adatu sistēmas, kas sadalīta visapkārt veltnītim, pa joslām.

Derma Roller ieteicams lietot uz nakti, arī pati pārbaudīju - tiešām pirms miega ir labākā izvēle, jo rodas neliels diskomforts un apsārtums (jo īpaši pirmajās reizēs), līdz ar to, pa nakti ādai ir laiks atpūsties un atjaunoties.
Par pašu lietošanu: Derma roller lieto uz tīras, sausas ādas. Rollerim līdzi nāk shēma ar ieteicamajām masāžas zonām un virzieniem. To ievēroju. Lietoju rolleri visās zonās, sākot no viena gala - piere, vaigi, zods, deguns, kakls. Masāžu veic Derma rolleri rullējot ar viegli maigu spiedienu gan horizontāli, gan vertikāli / diagonāli.

Kā jau minēju - pirmajās reizēs, pēc masāžas sajutu nelielu diskomfortu - kņudinošu sajūtu un vieglu apsārtumu. Tā kā lietoju to pirms miega - no rīta pilnīgi nekas nav manāms. Es nevarētu teikt, ka tieši Derma rolleris ir tas, kas palīdzējis izlīdzināt ādas toni (jo īpaši aknes rētiņas) un mīmikas krunciņas (jo īpaši uz pieres), bet noteikti palīgs tas ir. Es jau sen esmu pētījusi šādas ierīces, bet kaut kas vienmēr kavēja iegādi. Bet nu man ir pašai savs un esmu pilnīgā sajūsmā. Jā - man patīk visādi ādas kopšanas rīki un gadžeti. Tā man ir meditācija - tas mani ārkārtīgi nomierina un padara manu ikdienu krāsaināku :)

Un skatos Douglas mājas lapā - izcila ziņa.
Iegādājoties Ecooking ādas kopšanas līdzekļus 88 EUR vērtībā vai vairāk, saņemsi DĀVANĀ Ecooking Derma Roller - ādas masāžas rullīti un ierīcei paredzētu dezinfekcijas līdzekli.
*Dāvanas nesummējas. **Akcija spēkā TIKAI E-VEIKALĀ 13.05.-02.06.2019.

Kā jau sapratāt - Latvijā Ecooking zīmols atrodams tikai veikalu Douglas sortimentā.

Cenas:
Anti Redness krēms - 38,99 EUR | 50ml
Kakla un dekoltē zonas krēms - 51,99 EUR | 50ml
Nakts krēms - 38,99 EUR | 50ml
A vitamīna serums  - 51,99 EUR | 60kapsulas
Derma rolleris - 88,00 EUR

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru