31 maijs, 2019

Jaunums - Jowaé nakts serums

Lieliskais Franču-Korejas apvienotais zīmols Jowae šogad brangi papildinājis savu produkti klāstu. Un viens no pirmajiem jaunumiem tirgū parādījās atjaunojošs nakts serums detoksam un ādas mirdzumam.


Jowae kosmētika ir burvīga - produktiem ir fantastiskas tekstūras un tik dabiski ziedu aromāti. Kosmētika ir īsts baudījums ādai un maņām. Līdz šim produkti ir ļoti iepriecinājuši un arī šis jaunums pievienojas favorītiem. Iesaku!

Jowae Youth Concentrate Detox & Radiance nakts serums sejas ādai


Serums ir lieliski piemērots ādas kopšanai un lutināšanai nakts laikā, tas atjauno ādas mirdzumu, uzlabo toni, palīdz ādas atjaunošanai un atpūtai. Seruma sastāvs ir unikāls, to papildina kombinācija no antioksidanta Lumifenola un fermentētas melnās tējas (kas bagāta ar glikuronskābi, probiotiķiem, tanīnu un vitamīnu B), kas ir tradicionālas detox rituālu sastāvdaļas.  Kā arī sastāvs papildināts ar AHA augļskābēm un vitamīnu B3. Rezultāts – no rīta āda izskatās atpūtusies, gludāka, mirdzošāka, sstarojošāka.

Jowae nakts serums lieliski atjauno ādu, izlīdzina ādas toni un piešķir tai mirdzumu. Pie tam - tas viss nakts laikā. Serums ar savām detox īpašībām gan atjauno ādu, gan arī lutina to. No rīta skats spogulī ir možāks, āda ir piepildīta, maiga un mitrināta - izskatās svaiga un atpūtusies. Efekts nav pārmērīgs vai brīnumains - sajūtas ir drīzāk kā pēc labi gulētas nakts, kad prieks sevi no rīta satikt spogulī. Tā kā man kopumā patīk Jowae kosmētika, tieši tādēļ, ka tā ir pamatā mitrinoša, uzmundrinoša, forši aromātiska un gana universāla lietošanā - tad arī šis ir produkts, ko noteikti ieteiktu, īpaši tiem kam patīk minimāla produktu izvēle un pamanāms efekts.

Jowae kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā un internetā, kā arī lielākajās Mēness Aptiekās un Mana aptieka aptiekās.

Vēl par zīmolu lasi: Jaunums - Jowaé sejas maskas, Jaunums Latvijas tirgū - Jowaé kosmētika un Jowaé dermokosmētika


Drīzumā - arī citi jaunumi.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru