18 septembris, 2019

JAUNUMS! LADOR matu kopšanas produkti. Atrasts Drogas

Šis ir viens no fenomenālākajiem jaunumiem šajā sezonā - Lador Korejā ražota matu kosmētika. Viss ir tik īpatnējs un pārsteidzoši efektīvs. Esmu apburta.

Iepazīstamies! LADOR!


La'dor ir Korejā ražota kosmētika. Zīmols radies 2007 gadā un specializējies tieši uz matu kopšanas produktiem, kas piemēroti mājas lietošanai.
Interesanti, ka zīmola Lador nosaukums radies apvienojot divus vārdus angļu valodā Leaf un Adorable. Kur vārds "Leaf" (lapa) ir simbols dabiskajam, jo zīmols kosmētikā izmanto pamatā dabiskas izejvielas. Savukārt "Adorable" (burvīgs, brīnišķīgs) apzīmē patīkamās sajūtas, kuras zīmols grib nodot saviem patērētājiem caur šo kosmētiku.
Un tiešām produkcija ir izdevusies varena, kārdinoša un patiešām efektīva.

LADOR Keratin LPP bezsulfātu šampūns ar keratīnu


Sulfātus nesaturošs šampūns saudzīgai matu mazgāšanai un pilnvērtīgai atjaunošanai. Bezsulfātu šampūns ar dabiskiem sulfātu aizstājējiem - argana, avokado, kamēlijas, žožoba, eikalipta un baobaba eļļām, kā arī keratīnu, iekļūst matu struktūrā un piepilda tur izveidotos tukšumus, kā rezultātā mati kļūst taisnāki, gludāki, elastīgāki un zīdaināki. Šampūns efektīvi attīra matus un galvas ādu, kā arī ievērojami uzlabo matu stāvokli, aizstājot matu trūkstošo dabīgo keratīnu ar hidrolizēto keratīnu un uzturvielām.
Šampūns ir lielisks - tas ļoti labi attīra gan matus, gan galvas ādu. Tas forši puto, bet nesausina matus un nepadara tos spurainus. Ilgtermiņā (protams, kopā ar citiem līnijas produktiem), mati ir kļuvuši gludāki, vijīgāki, mīkstāki. Man ļoti patīk.

LADOR Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack attīroša maska matiem un galvas ādai


Maska ar gliemežu gļotādas filtrātu, kolagēnu, keramīdiem un argana eļļu efektīvai netīrumu likvidēšanai, toksīnu izvadīšanai, galvas ādas niezes un kairinājuma mazināšanai un matu veselīgā izskata un toņa atjaunošanai.
Gliemežu gļotas maskas sastāvā intensīvi mitrina un baro matus un galvas ādu, stimulē audu reģenerāciju, novērš bojājumu izpausmes un palēnina ar vecumu saistītās izmaiņas. Hidrolizēts kolagēns absorbē ūdens molekulas un notur tās starpšūnu telpā, kas ļauj optimizēt mitruma līdzsvaru, aizsargāt matus no sausuma, diskomforta un priekšlaicīgas novecošanās. Keramīdi jeb dabīgie tauki iekļaujas matu struktūrā, atjauno lipīdu slāni, palielina blīvumu un novērš matu trauslumu un izkrišanu. Argana eļļa mīkstina, baro un mitrina matus, izlīdzina to tekstūru, novērš sapinkāšanos, atvieglo ieveidošanu un ķemmēšanu. Kamēlijas, alvejas, tējas koka un rožu ekstraktu augu komplekss attīra, atsvaidzina un tonizē matus un galvas ādu, kā arī bagātina šūnas ar vitamīniem un novērš patogēnās izpausmes.
Pateicoties virknei vērtīgo komponentu sastāvā maska nomāc galvas ādas patogēnu mikrofloru, nogalina mikrobus, novērš nepatīkamu smaku, izšķīdina putekļu paliekas, zemādas taukus un citus piesārņojumus, kā arī mazina niezi, novērš blaugznas, nomierina kairinājumu un novērš infekciju veidošanos. Tāpat maska palīdz ātri atjaunot sausus, bojātus un nogurušus matus, radot tonizējošu un dzesējošu efektu un bagātinot audus ar vitamīniem, dabisko enerģiju un vitalitāti.

Tāda pamatīga maska - bet šī tiešām ir dziļai matu un galvas ādas attīrīšanai, nesausinot un nebojājot matus. To ieklāj matos un tur ~10 minūtes. Jau diezgan ātri var sajust spēcīgi atsvaidzinošu un atvēsinošu sajūtu - bet ne dedzinošu. Galvas āda ir ultra tīra, pazūd nieze, sausumi, blaugznas. Bet foršais ir tas, ka netiek izjaukta ādas mikroflora un nepastiprinās ādas un matu sausums. Šī ir maska īpašai kopšanai. Visvairāk novērtēs tie, kurus moka blaugznas.

Favorīts! LADOR Eco Hydro LPP Treatment mitrinoša maska ar hidrolizētu kolagēnu matiem


Mitrinoša maska ar hidrolizētu kolagēnu lūstošo, sauso, blāvo un bojāto matu veselībai, elastībai un dabiskam spīdumam.
Maska atjauno matu struktūras veselumu un cīnās ar galiņu šķelšanos, kā arī uzlabo matu sakņu barošanu, paātrinot matu augšanu un stimulējot "aizmigušās" folikulas. Īpaši plānā plēve, kas veidojas pēc maskas uzklāšanas, efektīvi aizsargā matus no termoierīču ietekmes (matu taisnotāja, fēna) un negatīviem ārējiem faktoriem - ultravioletā starojuma, cietā ūdens, vēja. Hidrolizēts kolagēns maska sastāvā aizpilda plaisas, atjauno matu struktūru, izlīdzina mata zvīņas, salodē sašķeltos galus; keratīns piepilda matus un padara tos izturīgākus; burkānu sēklu ekstrakts stiprina matus un padara tos pakļāvīgākus, izvada toksīnus un regulē tauku dziedzeru darbību, novēršot pārmērīgu tauku sekrēciju; žožoba eļļa dziļi mitrina matus, palielina to apjomu un dāvā spīdumu; olīveļļa novērš matu izkrišanu un dziļi mitrina tos.
Pēc maskas mati jūtas fantastiski - tie ir tik mīsti un gludi. Matu struktūra tiek pieklājīgi nogludināta, un ilgstoši aizsargāta. Matus ir viegli ķemmēt, tie mazāk lūzt un izskatās veselīgāki, nav smagnēji. Maska nepaātrina matu taukošanos. Ļoti laba maska biežai lietošanai (1-2 x nedēļā).

Favorīts! LADOR Perfect Hair Fill-up ampula matu atjaunošanai


Filleris ļoti bojātu matu pilnīgai atjaunošanai. Filleris ir ideāli piemērots sausu, bojātu matu rekonstrukcijai pēc krāsošanas, ilgviļņiem vai stipriem bojājumiem, ko izraisa matu žāvētāja agresīva iedarbība.
Fillera pildviela dziļi iekļūst katrā matā, izlīdzinot matu zvīņas un maskējot defektus. Izmantojot filleru 20 nedēļas (1 filleris nedēļā), ir iespējams pilnībā atjaunot pat ļoti stipri bojātus matus. Mati uz ilgu laiku saglabā gluduma un mitrināšanas efektu.
Matu atjaunošanai ar filleru palīdzību nepieciešams: īsiem matiem - 1 ampula, vidēja garuma matiem - 2 ampulas, gariem matiem - 3 ampulas.
Šis ir īsts BRĪNUMS! Tas matus padara kā pēc friziera salona apmeklējuma - mīkstus, gludus, vijīgus un mirdzošus. Tā sajūta pēc matu izmazgāšanas un izžāvēšanas bija wow.. wow... wow. Mati ir tik patīkami. Es nebeidzu tos čamdīt un sajūsmināties. Visi sausie gali nogludināti perfekti, gludi, mīksti. Neviens mats neiet pa gaisu un nespurojas. Efekts ir tik iespaidīgs, ka man gribētos saņemties un iegādāties ampulas 20 nedēļu kursam.

Lietošana ir pavisam ērta. Ielej ampulas saturu nemetāliskā traukā proporcijā 1:1 ar vārītu ūdeni istabas temperatūrā, ļoti rūpīgi samaisa saturu. Filleris reaģē ar ūdeni un izveidojas krēmīga masa. To klāj uz tikko izmazgātiem sausiem matiem (tos mazgā tikai ar šampūnu, neizmantojot kondicionieri), atstājot 2-3 cm no saknēm un īpašu uzmanību pievēršot galiem un bojātajām vietām. Pēc tam matiem uzvelku dušas cepurīti un ietinu dvielī. un atstāju to 20-25 minūtes. Pēc tam noskalojot kā parasti.

Šis noteikti ir labākais matu atjaunojošais līdzeklis mājas apstākļos. Neko labāku līdz šim neesmu lietojusi.

LADOR Miracle Soothing Serum serums sausiem un bojātiem matiem


Serums ar inovatīvu formulu matu sākotnējā veseluma un hidrolipīdu apvalka atjaunošanai, kas kalpo kā dabīgs veselo matu aizsargs. Augsti koncentrēts līdzeklis ar vieglu želejveida tekstūru satur dabiskas sastāvdaļas, kas iekļūst galvas ādā un matu iekšienē, kompensējot mitruma un barības vielu trūkumu. Serums dienas laikā nodrošina matu aizsardzību pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi, kā arī samazina mehāniskos bojājumus, ko rada matu žāvētāja vai taisnotāja lietošana un ķīmiskie bojājumi biežas matu krāsošanas dēļ. Līdzeklis nepadara matus smagākus un piešķir tiem patīkamu aromātu. Regulāri lietojot serumu, mati kļūst gludi, apjomīgi un spīdīgi, atgūstot zaudēto elastību, tvirtumu un zīdainumu.
Serums ir tiešām ļoti vieglas konsistences - tāds kā želejveida ar maigu tekstūru. Tas ir veidots uz ūdens bāzes, līdz ar to nav lipīgs un taukains. Serums matus nogludina, piepilda. Līdz ar to, matus ir vieglāk ķemmēt un tie izskatās veselīgāki. Man ļoti patīk - tas matos nav jūtams, taču mati šķiet mitrināti un palutināti. Lielais iepakojums pietiks krietni ilgam laikam.

LADOR Miracle Volume Essence mitrinoša esence matu fiksācijai un apjomam


Līdzeklis matu apjoma veidošanai, barošanai un mitrināšanai, kas „notur” matu sakārtojumu neatkarīgi no tā, vai lokas ir ierullētas vai iztaisnotas. Esenci var izmantot, lai nodrošinātu matu apjomīgumu, dabisko cirtu formēšanu vai matu taisnošanu ar taisnotāju. Ieteicams plāniem, nepakļāvīgiem matiem, kas netur formu.
Inovatīvā esences formula ar „loku atmiņu” piešķir matiem papildu apjomu, kā arī saglabā frizūras perfekto formu ilgu laiku, neatkarīgi no tā, vai mati ir iztaisnoti vai ierullēti. Pateicoties rozmarīna, jasmīna, timiāna, piparmētru, salvijas, lavandas un miežu ekstraktiem līdzekļa sastāvā mati kļūst veselīgāki, tvirtāki, elastīgāki un blīvāki pie saknēm, kas piešķir tiem dabisku apjomu. Mitrinošie polimēri aptver katru matu ar aizsargājošu slāni, nodrošinot matiem termoaizsardzību.
Esence mitrina un baro matus, uzlabo to elastību, pasargā no agresīvas apkārtējās vides ietekmes un darbojas kā termoaizsardzība žāvēšanai ar fēnu, taisnošanai ar taisnotāju vai cirtošanai ar lokšķērēm.
Šis produkts no visiem man patika vismazāk. Es pat nezinu ko no tā gaidīju. Laikam gribējās vairāk tādu kā matu putu efektu, bet ne tik sausinošu. Reāli šī esence matus padara diezgan stīvus, pieļauju, ka tos tiešām veidojot ar lokotāju varētu būt veiksmīgāks efekts. Rezumē, lai pilnvērtīgi novērtētu, man jāmeklē lokšķēres.

Visus labumus meklē Drogas veikalos vai e-veikalā.

Cenas:
Šampūns - 16,99 EUR | 530 ml
Attīrošā maska - 16,99 EUR | 200g
Mitrinošā maska -  9,99 EUR | 150 ml
Matu filleris - 3,49 EUR | 1gab - 13 ml
Matu serums - 15,99 EUR | 250g
Essence matu kuplumam un fiksācijai - 15,99 EUR | 250g

Šobrīd visam -20% (e-veikalā pat -30%). Tā kā ir lieliska iespēja iepazīties ar šo burvīgo Korejas zīmolu.


Lai skaisti!



2 komentāri:

  1. Paldies, ļoti noderīgi! Man šī firma bija jaunums, kaut gan palasot atsauksmes, izrādās, ka ļoti populāra blogeru vidū! Līdz šim esmu nopirkusi tikai keratin power glue (rīt izmēģināšu) un ampulas. Ampula patika, bet čakars pamatīgs un efekts tomēr īslaicīgs, es teiktu, ka tikai līdz nākamai mazg.reizei. Noteikti nopirkšu pamēģināt arī šampūnu un hydro masku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī gribu to keratin power glu. Man nebija taisnotājs, tapēc tapēc jēga to nopirkt. Tagad ir taisnotājs un vajadzētu pamēģināt. Bet tiešām produkti ir ļoti forši 🥰

      Dzēst

Ievadiet komentāru