20 jūnijs, 2019

JAUNUMS - IDUN Minerals. Dekoratīvā kosmētika

Līdz ar Akropoles atklāšanu mums ir lieliska iespēja iepazīties ar daudz jauniem zīmoliem - arī kosmētikas lauciņā ir šādi tādi jaunumi, jo Akrolopes Euroaptieka ir īpaša - tur apkopota teju visa Latvijā pieejamā aptieku kosmētika, kā arī sortimentam pievienojušies jaunumi - un viens no jaunajiem zīmoliem ir IDUN Minerals. Burvīga, efektīva uz minerālu bāzes veidota Zviedru kosmētika, kas piemērota pat jūtīgākajai ādai.

Zīmols ir patiešām izmēģināšanas vērts un savu iepazīšanos sāku ar sev interesantākajiem produktiem - tonālo krēmu un birstošo pūderi.


IDUN Minerals piedāvā plašu klāstu sejas kopšanas produktus, matu košanas produktus, dekoratīvo kosmētiku un kosmētiskās otas. Latvijā sortiments ir pieejams tikai daļēji - teju viss sejas kopšanas klāsts, tonālais krēms (ļoti plašā toņu izvēlē), minerālu pūderis un, šķiet, visas zīmola otas.

Ieraudzīju zīmolu - uzreiz sapratu, ka man vajag! Noskatīju perfekto dekoratīvās kosmētikas pamatu - tonālo krēmu un minerālu pūderi. Un vēl šo to, kā arī otas - bet par tām citā rakstā :)


IDUN Minerals Norrsken izgaismojošs minerālu tonālais krēms.


Norrsken ir vieglas tekstūras, uz ūdens bāzes veidots, tīru minerālu tonālais krēms ar izgaismojošu finišu. Tas nav nedz matēts, nedz spīdīgs - drīzāk dabiski mirdzošs ar satīna finišu.
Krēmam tekstūra ir pabieza, bet ne taukaina, tas superīgi klājas - to var iztušēt pavisam vieglu, iegūstot maigu, teju caurspīdīgu klājumu, vai klāt mazliet bagātīgāk, iegūstot vidēju sedzamību. Abos gadījumos āda izskatās labi - nav maskas efekta, tonālais krēms turas savās vietās, neizplūst, neizkūst, nesmērējas un nepazūd. Un kas ir pats foršākais - toņi. Tie sadalīti trīs kategorijās - neitrālie, aukstie un siltie toņi, lai katrs varētu piemeklēt sev atbilstošāko. Toņu izvēle ir tiešām plaša - man šķiet, ka pat 18 toņi, bet vai ir pieejami veikalā visi - neesmu droša.

Es sev izvēlējos vienu no gaišākajiem - toni SAGA, kas ir no neitrālo bāze toņu klāsta. Vasaras otrai pusei būs, visticamāk, drusku pa gaišu, bet no oktobra līdz jūnija vidum būs perfekts. Un man tiešām ir grūti piemeklēt savu ideālo gaišo toni - tad nu šis šobrīd ir mans favorīts.

Te arī mans lieliskais, ideālais un mans viss atbilstošākais tonis SAGA uz ādas. Īsts skaistulis :)


IDUN Minerals birstošais pūderis


Birstošais pūderis ir hipoalerģisks - to atzinusi arī Zviedrijas astmas un alerģiju asociācija. Pūderis veidots no īpaši attīrītiem minerāliem un dabīgiem pigmentiem, kas piešķir vieglu un noturīgu toni, vienlaikus aizsargājot ādu.
Pūderis ir lielisks gan viens pats, kā make-up bāzes kārta, gan arī virs tonālā krēma. Tas viegli matē ādu, piešķir tai mirdzošu un dabisku finišu. Tāpat arī tas lieliski fiksē tonālo krēmu un papildus dod saules aizsardzību SPF 15.
Pūderis ir superīgs - esmu to izvēlējusies saskaņotu ar tonālo krēmu - tonī SAGA. Tas ir gaišs, viegls, dabisks. Pamatā lietoju virs tonālā krēma, lai to nofiksētu un aizsargātu ādu. Tas lieliski klājas, nekairina ādu, un cik labi tas izskatās. Pūdera iepakojums vien ir kaut kas. Tas ir vesels mākslas darbs - elegants stikla trauciņš ar Patrīcijas Guči (Patrizia Gucci) zīmējumu, kas interpretē Skandināvu dievieti Aidunu (IDUN) un viņas nebeidzamo jaunību un sievišķību. Ikreiz to paņemot rokās es laimīgi noelšos - tik skaisti tas viss kopā izskatās.

IDUN Minerals man tik ļoti ir iepaticies. Tā ir kā mīlestība no pirmā acu skatiena. Un arī kosmētikas kvalitāte ir augstākajā līmenī. Viennozīmīgi, katra centa vērta.

IDUN Minerals  šobrīd ir ekskluzīvi pieejami Akropoles Euroaptiekā, bet es joprojām ceru, ka pieejamība paplašināsies.

Cenas:
Tonālais krēms - 33,99 EUR | 30 ml
Birstošais pūderis - 39,99 EUR | 9g
Bet - runājot par cenām, Euroaptiekas vasaras katalogā ir kuponi, kur viens no tiem ir -35% visai kosmētikai. Un šī ir labākā iespēja izmēģināt kaut ko jaunu un tiešām superīgu :)

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru