19 decembris, 2014

Gēls – pīlings sejai no Planeta Organica

Pieļauju, ka gēls – pīlings sejai no Planeta Organica nav vairs nekāds jaunums. Jāsaka - arī manā kosmētikas plauktiņā tas nav jaunums, tādēļ droši padalīšos ar savu viedokli.

Mazliet par pašu produktu:
Gēls-pīlings satur papaijas ekstraktu un AHA skābes. Savukārt produkts nesatur parabēnus, SLS un citas vielas, no kurām mēdzu izvairīties. Viss dabisks. Ja var ticēt tam, kas rakstīts uz iepakojuma - tas ir roku darbs (ko es noteikti varētu apšaubīt :D . 
Pēc ražotāja teiktā tas dziļi attīra, reģenerē un tonizē ādu, izlīdzina ādas toni. Tā lietošana nodrošina kopjošo līdzekļu labāku uzsūkšanos.

Tiktāl ražotājs. 
Es to lietoju uzklājot uz attīrītas, mazliet mitras ādas. Turu ~ 15 minūtes. Taču tas ir tik viegls un nemanāms uz sejas, ka bieži jāpiedomā, lai neaizmirstos.To noņemu ar konjac spondžu. Līdzeklis manai ādai nav ļoti stiprs, ja ir kāda brūcīte - mazliet kož (tas nozīmē, ka skābes tiešām ir). Tas mazliet nostiepj ādu, taču to nesavelk un nesausina. Pēc lietošanas sejas āda ir tīra, nogludināta un izskatās veselīgāka. Grūti pateikt vai tiešām tas izlīdzina sejas toni un vai tiešām pēc tā lietošanas serums/krēms uzsūcas labāk, bet kopumā līdzeklis ir labs, par labu cenu. Noteikti būs atkārtots pirkums.


Veiksmi!
Z!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru