12 marts, 2018

Douglas pavasara jaunumi

Viens no pavasara jaunumiem Douglas veikalos ir Glov cimdiņi kosmētikas noņemšanai. Par tiem jau tik tikko pastāstīju, bet jaunumu klāstā ir vēl daudz dažādu interesantu produktu gan ķermenim, gan sejai. Daži no tiem ir manā rīcībā un daži ir patiešām pārsteidzoši.


Manu jaunumu klāstā sejai un ķermenim ietilpst šie četri - kosmētikas noņēmējs lietošanai dušā, divfāžu ķermeņa eļļa un divi līdzekļi kutikulu kopšanai - maska un barojošs krēms. Jaunumu daudz, tāpēc mēģināšu īsi.

Douglas Essential In-Shower kosmētikas noņēmējs.


Douglas Essential In-Shower Make-Up Remover Face & Eyes ir līdzeklis acu un sejas dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, lietošanai dušā. Sastāvā ietilpst kokvilnas ziedi, kas mitrina un sniedz mīkstu sajūtu ādai. Ideāli piemērots jutīgai acu zonai.
Līdzeklis lietojams pavisam viegli - ikvakara dušā to uzklāj uz sejas ādas, ļauj mazliet iedarboties un noskalo ar siltu ūdeni. Tas maigi noņem kosmētiku bez liekas beršanas un ādas kairināšanas. Kosmētikas noņēmējs tīri labi tiek galā ar pilnu make-up, noņems gan sejas kosmētiku, gan acu ēnas un pat tušu. Tik neesmu droša, ka ūdensnoturīgā kosmētika tam būs pa spēkam - gluži vienkārši tādu sen neesmu lietojusi, tādēļ arī līdzeklis uz tādas nav likts lietā.

Vai šis ir ērtākais veids kā noņemt kosmētiku? Nē. Jo man patīk no tās atbrīvoties tiklīdz kā esmu ieradusies mājās un citreiz dušā eju tieši pirks krāsošanās, citreiz pavisam vēlu vakarā, tādēļ ierastie micelārie ūdeņi, pieniņi vai eļļas kosmētikas noņemšanai joprojām ir gana aktuāli.

Un te arī viens no produktiem, kas mani bezgala pārsteidza - Douglas Focus sērijas divfāžu ķermeņa eļļa.


Kāpēc pārsteidza, jautāsiet? Jo sen nebiju dzirdējusi komplimentu, ka manai ādai ir tika patīkami pieskarties. Respektīvi pēc šīs ķermeņa eļļas āda paliek ārkārtīgi maiga un zīdaina.
Douglas Body Focus Dual-Phase Body Oil īpaši izstrādāta divfāžu ķermeņa eļļa sausai ādai. Ja āda ir sausa, tā neizstrādā pietiekami daudz lipīdu, lai izveidotu aizsargbarjeru. Epiderma zaudē spēju saglabāt ūdeni un āda izžūst, kļūstot sausa. Body Focus ir izstrādājis kopšanas līniju, kas īpaši piemērota sausai ādai. Divfāžu ķermeņa eļļa apvieno barojošu eļļas fāzi ar atsvaidzinošu ūdens fāzi. Tā satur arganas, makadāmijas un lazdu rieksta eļļas, kas sniedz mīkstinošas, nomierinošas un barojošas īpašības. Tās tekstūra ātri uzsūcas, neatstājot taukainu plēvi uz ādas.
Vēl tik papildināšu ražotāju, ka divfāžu ķermeņa eļļa ir ārkārtīgi viegla un netaukaina un arī lietošana ir pavisam ērta, jo tam ir izsmidzinātājs ar kuru eļļu var ērti uzklāt uz ķermeņa ļoti plānā kārtiņā. Rezultāts ir brīnišķīgs - jau minēju - zīdaini maiga āda, kurai ir patīkami pieskarties.

Tālāk pastāstīšu par vienu no nagu kopšanas produktiem un, laikam, lielāko vilšanos pavasara jaunumos, un tas ir Douglas Nail Care Remover Free Contour Mas, jeb palīglīdzeklis perfektai nagu lakas uzklāšanai.


Remover Free Contour Mask maska kutikulas aizsargāšanai pirms nagu lakas uzklāšanas, kas bagātināta ar alveju. Uzklājiet pirms nagu lakas, apvelkot apkārt naga kutikulai. Tad uzklājiet nagu laku un, kad tā nožuvusi, noplēsiet kā plēvīti, atstājot perfektu manikīru bez nagu lakas paliekām.
Pirmkārt, no iepakojuma īsti nav saprotams, kas tas par produktu un kā tas pielietojams. Sākumā domāju, ka tā vienkārši ir kutikulu maska (un ne es vienīgā, kā izrādās), ar kuru palutināt sausās kutikulas šajā aukstajā gada periodā. Bet palasot vairāk par produktu, pie tam plašāka informācija ir pieejama tikai internetā - sapratu, ka tas ir aizsaglīdzeklis kutikulai krāsojot nagus ar kopjošu efektu. Sajutos kā blondīne, kad pāris reizes to biju vienkārši uzklājusi uz kutikulas, cerībā tās mīkstināt un pabarot.
Otrkārt maskas (īstenībā kutikulas aizsarglīdzekļa) noņemšana arī nav vieglākais pasākums - to vienkārši noplēst ir teju neiespējami. man tīri veiksmīgi no tās tikt vaļā izdevās nagu pamērcējot siltā ūdenī. šoreiz vilšanās, bet varbūt arī tāpēc, ka īsti to nepielietoju paredzētajam mērķim. Bet tā kā man šobrīd ir gēla nagi un tos plānoju kādu laiciņu saglabāt, tad šāds produkts man arī īsti nav aktuāls. Ja nu vienīgi to lietoju atsevišķi no nagu lakošanas kā masku kutikulai :)

Bet nobeigumā par vēl vienu superīgo produktu, kas ir must-have katrā kosmētikas somiņā - par barojošo nagu un kutikulu krēmu.


Nourish Cuticle Cream ir barojošs krēms nagiem un kutikulai, kas bagātināts ar kokosa eļļu, lai intensīvi mitrinātu un mīkstinātu kutikulas. Tā lietošana ir gana ērta - to uzklāj uz nagiem un kutikulām, un kārtīgi iemasē. Tā kā tas ir ārkārtīgi biezs un barojošs, to visērtāk ir lietot tieši vakarā, jo krēmam būs tam gana daudz laika, lai pilnībā uzsūktos un mīkstinātu kutikulas un pabarotu nagu. Maniem nagiem un kutikulai šis ir liels palīgs pēc ziemas un intensīvajā roku mazgāšanas periodā, tad ne vien mitrina un mīkstina kutikulas, tas arī pabaro nagus. Šis noteikti ir to vērts, lai būtu katrā kosmētikas maciņā :)

Šie visi ir nopērkami veikalos Douglas, cenas:

Kosmētikas noņēmējs - 9,99 EUR | 150 ml
Divfāžu ķermeņa eļļa - 14,99 EUR | 200 ml
Kutikulu maska/aizsarglīdzeklis - 6,99 EUR | 10 ml
Kutikulu krēms - 9,99 | 15 ml

Lai skaista pavasarīgā diena!

2 komentāri:

  1. Liels paldies, ka aprakstījāt! Nesan biju Douglas un skatījos uz šo cuticul cream, tagad arī varu iegādāties :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru