15 marts, 2018

Philips StyleCare Prestige Auto Curler

Vai kāds vēl atceras kā man pirms pāris gadiem gāja ar Philips ProCare Auto Curler? Gāja traki un mazliet bailīgi. Tad nu Philips ir jauns matu lokotājs - Philips StyleCare Prestige Auto Curler, un beidzot darbiņš ir padarīts godam. Lasi tālāk, lai uzzinātu kāpēc es šo ieteiktu savām lasītājām.


Manā rīcībā ir jaunais Philips StyleCare Prestige Auto Curler jeb automātiskais lokveidis ar kuru varēsi tikt pie skaistām lokām vai vieglām cirtām vien pāris minūšu laikā, pie tam bez palīdzības no malas. Tā teikt ātri ērti un nesāpīgi.


Lokotāja darbības princips ir gaužām vienkāršs - tam ir trīs laika (12 sek. - 10 sek. - 8 sek.) un trīs temperatūras (170°C - 190°C- 210°C) režīmi, lai iegūtu maksimāli dažādas cirtas - no viegliem vilnīšiem, līdz kārtīgām lokām. Mazāka temperatūra un īsāks laiks būs ideāli plāniem un smalkiem matiem, savukārt maksimālais laiks un temperatūra būs atbilstoša gariem un bieziem matiem.


Tāpat lokveidim ir trīs matu uztīšanas režīmi - lokas pa labi, lokas pa kreisi, lai varētu ieveidot katru pusi ar perfektu simetriju, vai arī automātiskā loku ieveidošana, lai pamīšus veidotu lokas uz abām pusēm maksimāli dabiskam izskatam.


Lokveidim ir ļoti liela un ērta, karstumizturīga galva, kurā atrodas karstuma elements, kas pārklāts ar keramisko pārklājumu, kas satur keratīnu, lai maksimāli saudzīgi ieveidotu matus. Lokveiža galva ir novietota vertikāli, kas ļauj ērti un saudzīgi uztīt matus uz ieveidošanas cilindra. Mati uz tā tiek uztīti ar diviem loku aizsargiem (tādām kā "ķepiņām") un šim modelim ir ļoti veiksmīgs aizsardzības režīms, ja mati nav kārtīgi izķemmēti vai šķipsna ir pa lielu, lokveidis automātiski apstājas un izslēdzās, tādējādi pasargājot matus no iepiņķerēšanās un pārkarsēšanās. Tāpat, ja kāda šķipsna ir pamanījusies iepīties (jo nav kārtīgi izķemmēta), to ir ļoti viegli izņemt no lokveiža galvas, jo tā ir atvērta un izvietota vertikāli. Ja šo salīdzina ar iepriekšējo versiju, šis lokveidis ir krietni lielāks, kas nozīmē, ka viena reizē var paņemt lielāku šķipsnu un arī lokas ir skaistākas, tādas vijīgākas. Šai versijai ir superīga drošības sistēma, kas nodrošināja to, ka es ne reizi neesmu ierāvusi matus un lokas izskatās brīnišķīgas.

Mazliet pastāstīšu arī par lietošanu -  loksveidimkomplektā ietilpst arī šķipsnas mērītājs, bet to es nelietoju, tā teikt ņēmu šķipsnas uz aci - nelielas, labi izķemmētas.
Pirms matu ielokošanas, šķipsna ir jāsagatavo - atdalot nelielu šķipsniņu, tā ir kārtīgi jāizķemmē. Tad šķipsnu ievieto lokveidī vertikāli vaļējā galā un nospiežot pogu tas automātiski šķipsnu uztin uz karstuma elementa un nopīkstot šķipsna ir gatava izņemšanai.
Šķipsnu izņem pavisam vienkārši - atlaiž pogu un matus vienkārši izvelk pa brīvo galu.

Šeit es savas lokas veidoju uz vidējo temperatūru un vidējo laiku, lokošanai izvēlējos atsevišķos režīmus - pa priekšu ieveidojot labo pusi griežot pa labi, un tad kreisi, griežot pa kreisi. Sanāca ļoti skaistas un kuplas lokas.

Vai lokas ir noturīgas es nemācēšu īsti atbildēt, jo man lokas neturas ilgāk par pāris stundām - to pat frizieri ir atzinuši. Bet lokas ir tik skaistas un vakara pasākumam pietiekoši noturīgas :)



Ja iepriekšējo modeli es nerekomendēju iegādāties, tad ar šo ir pavisam savādāk. šis ir fantastisks :)

Šim cena Euronics.lv veikalā - 115,00 EUR (kas, īstenībā nav slikta cena).

Lai skaisti!

2 komentāri:

  1. Rezultāts ļoti skaisti izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man arī ļoti patika gan rezultāts, gan arī tas, cik viegli ar to darboties :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru