08 oktobris, 2018

BioNike - iespējams šī gada lieliskākā iepazīšanās

BioNike zīmols Latvijā ir kopš 2015.gada, toties pasaulē tam ir vairāk kā 50 gadu liela pieredze. Kosmētika ir pieejama aptiekās, internetā, bet es to pamanu tikai tagad. BioNike zīmola klāsts ir pasakains - ir pieejama kosmētika gan sejas kopšanai, gan ķermeņa un pat matu kopšanai, bet pats interesantākā man šķita tieši dekoratīvā kosmētika, kas pieejama tikai un vienīgi aptiekās. Nu, lūk, tad šodien arī vairāk par zīmolu un tā dekoratīvo kosmētiku.


BioNike zīmols pieder ICIM International, kas 1930. gadā, Itālijā, tika dibināta kā farmācijas kompānija, bet nu jau krietnu laiku darbojas kā viens no vadošajiem Itālijas kosmētikas ražotājiem. 1960.gadā ICIM International radīja zīmolu Bionike, kas Itālijā ir kļuvis par vienu no populārākajiem dermokosmētikas zīmoliem un nu ar lielu atvēzienu iekaro ārzemju tirgus, tai skaitā Latvijas. Jau minēju, ka zīmols Latvijā ir kopš 2015.gada, tas varbūt palicis mazāk pamanīts, tomēr tie, kas zīmolu atklājuši, tajā iemīlas.
Mūsu ikdiena ir vienā milzu skrējienā, jo īpaši lielajās pilsētās, āda nepārtraukti tiek pakļauta piesārņojumam, UV starojumam un citiem vides faktoriem, kas ādu padara jūtīgu un reaktīvu. Tādēļ BioNike zīmola izstrādē ražotājs ir licis lietā visas savas farmācijas zināšanas, piedaloties dermatologiem, pediatriem, matu ekspertiem, estētikas speciālistiem un pat ginekologiem, lai kosmētika būtu gan droša, gan efektīva, gan arī cenā pieejama.
Līdz ar to BioNike dermokosmētika ir īpaši izstrādāta jūtīgai, alerģiskai, kairinātai un reaktīvai ādai un tā piemērota gan ādas problēmu risināšanai, gan profilaksei. Tieši tādēļ gan dekoratīvā kosmētika, gan kopjošā kosmētika ir pieejama tikai aptiekās.
Runājot par BioNike zīmolu, gribu vēl atzīmēt, ka visa zīmola kosmētika ir bez konservantiem, bez mākslīgām smaržvielām, bez glutēna un testēta uz niķeli, kas nodrošina to, ka tā ir maksimāli maiga un labi panesama pat visjūtīgākajai ādai.
Un ko nozīmē zīmola nosaukums BioNike? No Grieķu etnoloģijas - bio - dzīve, nike - uzvara.

Tāds liels zīmols ar savu ideoloģiju, vīziju un misiju, ārkārtīgi interesantu produktu klāstu un netipisku pieeju dekoratīvās kosmētikas piedāvāšanai patērētājiem.
Arī man interesanti - tādēļ mazliet pastāstīšu par BioNike dekoratīvo kosmētiku, kas ir pieejama aptiekās.


Uzreiz aizbildināšos, ka bildē ir tikai neliela daļa kosmētikas, jo visu parādīt būtu nereāli.

Sākšu ar vienu svarīgu lietu, ko nepieminēju - BiNike zīmols ir pieejams Apotheka aptiekās un viņu interneta aptiekā. Stendi nav visās aptiekās, taču pasūtīt to var internetā un saņemt jebkurā aptiekā, kura sanāk pa ceļam. Kosmētikas stendi ir Riga Plaza, Spices un Stirnu ielas 26 Apotheka aptiekās Rīgā un Ogres Apothekā, kur to arī pamanīju.

Dekoratīvā kosmētika ietver pilnu produktu klāstu jebkura meikapa izveidošanai.


BioNike ir sešu veidu tonālie krēmi - ja tā varētu teikt (bildē nav visi).

Augstas aizsardzības tonālais krēms (pieejams 5 dažādos toņos). Pirmkārt šis ir ļoti sedzošs tonālais krēms, ar augstu SPF aizsardzību (30), piemērots gaišai ādai vai ādai ar pigmentācijas izmaiņām.
Lifting tonālais krēms nobriedušai ādai (pieejams 5 dažādos toņos). Izlīdzina ādas tekstūru, izgaismo un piešķir ādai veselīgu mirdzumu. Liftinga efekts. SPF 15.
Matējošs tonālais krēms (pieejams 5 dažādos toņos). Krēma tekstūra padara ādu matētu, kontrolē T-zonas spīdēšanu, samazina poras, mazina sebuma izdalīšanos. SPF 15.
Hydra mitrinošs tonālais krēms (pieejams 5 dažādos toņos). Viegla tekstūra, mitrina un aizsargā. SPF 15.
Second Skin krēmveida kompaktais pūderis (pieejams 4 dažādos toņos). Uzklāšana ar sūkli. Matēts efekts un ļoti dabisks rezultāts.
Nude serums R3 tonējošs fluīds (pieejams 3 dažādos toņos). Ļoti vieglas tekstūras fluīds, kas nodrošina ilgstošu noturību.

Pie šiem es pieminēšu arī to, ka BioNike piedāvā zīmuļveida konsīleri un izgaismotāju krēmīgām tekstūrām.


Bez tonālajiem krēmiem ir pūderveida produkti:
Voile Touch Loose birstošais pūderis. Caurspīdīgs pūderis, kas nostiprina grimu.
Soft Touch kompaktais pūderis (pieejams 2 dažādos toņos). Vigla tekstūra un maigs tonis.
Sun Touch kompaktais iedeguma pūderis (pieejams 4 dažādos toņos). Dabīgam iedeguma efektam vai sejas konturēšanai.
Pretty Touch vaigu sārtums (pieejams 3 dažādos toņos).


Klāstā ir pieejams trīs veidu lūpu krāsas:
Lipvelvet intensīva lūpu krāsa (12 toņi). Intensīva, ar maigi samtainu spīdumu.
Lipshine caurspīdīga lūpu krāsa (6 toņi). Viegli sedzoša lūpu krāsa ar intensīvu mirdzumu.
Lipmat vibrant matējoša lūpu krāsa (6 toņi). Intensīvs klājums, pilnīgi matēts finišs.

Papildus tam ir arī lūpu zīmuļi 5 toņos, kas paildzinās lūpu krāsas noturību.


Tāpat ir pieejami arī lūpu spīdumi 6 dažādos toņos. Krēmīgs, mirdzošs un ļoti noturīgs.


Acu meikapam ir pieejami:
Sculpt pagarinošā tuša.
Volume apjoma tuša.
VP Volume ūdens noturīga tuša.
Melns šķidrais acu laineris.
Kokl&Kajal acu zīmuļi 7 toņos.
Silky Touch kompaktās acu ēnas 12 toņos.
Natural Brow uzacu zīmuļi 2 toņos. 

Bez iepriekš minētā zīmolam pie dekoratīvās kosmētikas ir arī Primer bāze zem dekoratīvās kosmētikas.

Pilns dekoratīvās kosmētikas klāsts ir pieejams Apotheka aptiekās un viņu interneta aptiekā. Stendi nav visās aptiekās, taču pasūtīt to var internetā un saņemt jebkurā aptiekā, kura sanāk pa ceļam. Kosmētikas stendi ir Riga Plaza, Spices un Stirnu ielas 26 Apotheka aptiekās Rīgā un Ogres Apothekā.


Par kuru no produktiem Tu gribētu dzirdēt atsauksmi?

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru