15 oktobris, 2018

Jaunā Nature Box matu un ķermeņa kopšanas kosmētika

Pavisam nesen Latvijā un veikalos parādījās pilnīgi jauns zīmols - Nature Box, ko lolojis viens no lielajiem pasaules ražotājiem Schwarzkopf & Henkel. Un te atkal apstiprinās mans teiktais, ka arī lielie ražotāji cenšas kosmētiku padarīt maksimāli vienkāršu, saudzīgu un dabisku.

Bet nu laiks izpētīt jauno zīmolu Nature Box.




Nature Box klāstā atradīsi piecas kosmētikas līnijas:
  1. ar mandeļu eļļu matu apjomam un rūpēm par jūtīgu ādu,
  2. ar kokosriekstu eļļu matu un ādas mitrināšanai, 
  3. ar avokado eļļu matu atjaunošanai un ādas pabarošanai, 
  4. ar makadāmijas riekstu eļļu skaistām lokām un maigai ādai,
  5. ar aprikožu kauliņu eļļu mīkstiem matiem un maigai ādai.
Katrā kosmētikas līnijā ir kaut kas matiem un kaut kas ķermeņa kopšanai, attiecīgi iespējams variēt starp produktu līnijām un nokomplektēt sev ideālo ķermeņa un matu kopšanas komplektu, gluži kā to esmu paveikusi es.

Produkti ir tiešām interesanti un, kas svarīgi, dabisku sastāvu un 100% tīrām aukstā spieduma eļļām. Tā savu dušas rituālu esmu nokomplektējusi ar septiņiem produktiem, no trim kosmētikas līnijām.

Dušas želeja un ķermeņa losjons ar mandeļu eļļu.


Dušas želejas formula ir ar 91% dabisko sastāvdaļu un 100% tīru auksta spieduma mandeļu eļļu, tā nesatur parabēnus un mākslīgās krāsvielas. dušas želejas pH līmenis ir ādai neitrāls, tādējādi maigi rūpējoties par ķermeņa ādu un sniedzot tai komforta sajūtu. Sastāvā esošā tīrā auksta spieduma mandeļu eļļa baro, mitrina un mīkstina ādu.
Dušas želeja ir lieliska izvēle, gan sastāva ziņā, gan aromāta ziņā, gan arī lielā un ekonomiskā iepakojuma ziņā. Tā labi puto, pilnīgām un maigām putām, saudzīgi attīra ķermeņa ādu, bez sausuma vai savilkuma sajūtas.

Ķermeņa losjons, kas satur 94% dabisko sastāvdaļu, tostarp 100% tīru, auksti spiestu mandeļu eļļu, Šī sviestu un E vitamīnu, mitrina, baro un nomierina ādu, uzlabo tās elastību un palīdz cīnīties ar novecošanās pazīmēm. Tas nesatur parabēnus un silikonus, un maigais sastāvs ir piemērots pat jutīgai ādai.
Ķermeņa losjons ir patīkami krēmīgas konsistences - tad ir gana viegls, tomēr sausa āda tiks arī pabarota, jo sastāvā ir dabiskas eļļas. Tas lieliski mitrina ādu un to padara maigu un gludu. Iepakojums gan varēja būt mazāks, jo man šķiet, ka tas ir bezgalīgs.

Matu kopšanas produkti no līnijas ar kokosriekstu eļļu. Un, šķiet, mana mīļākā produktu līnija.


No kokosriekstu līnijas esmu izvēlējusies šampūnu, kondicionieri un izsmidzināmo līdzekli matu kopšanai.
Šampūns satur 100% tīru aukstā spieduma kokosriekstu eļļu, bagātu ar vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem, kas mitrina, baro un nogludina matus. Sastāvā esošais pantenols stimulē galvas ādas šūnu reģenerāciju un mīkstina matus. Tas nesatur parabēnus, silikonus un sulfātus.
Šampūns ir laba izvēle matu ikdienas kopšanai, jo tos labi attīra, nogludina matu struktūru un tos nesapinkā. Tā kā man ir ieteikums izvēlēties līdzekļus, kas mitrina arī galvas ādu, tad šis šampūns man ir lieliski piemērots, jo sastāvā ir pantenols. Pārējais - kā gana labam šampūnam, puto, smaržo, attīra.

Uz kondicionieri, principā, attiecas tas pats - tam ir 84% dabisko sastāvdaļu, pie tam sastāvā ir 100% tīru aukstā spieduma kokosriekstu eļļa un pantenols. Līdz ar to kondicionieris ne vien nogludina un mīkstina matus, bet arī mitrina galvas ādu un stimulē šūnu reģenerāciju. Pirmkārt jau kondicionieris ir lielisks ar savu family size izmēru, jo 385 ml pietiks visiem un gana ilgam laikam. Otrkārt - tas patīkami nogludina matus un atvieglo ķemmēšanu, kā arī nomierina sauso galvas ādu.

No šīs līnijas matiem izvēlējos arī Milky Coconut spreju matu mitrināšanai. Izsmidzināmais līdzeklis ar 98% dabiskās izcelsmes sastāvdaļu matu mitrināšanai un nogludināšanai.kā jau visi kokosriekstu līnijas produkti - arī šis satur aukstā spieduma koksriekstu eļļu, kas ir bagāta ar vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem, un mitrina, baro un nogludina matus. Līdzeklis ir jāizsmidzina ar dvieli nosusinātos matos, tas matus padara ievērojami gludākus, mīkstākus un krietni atvieglo ķemmēšanu. Bez tam sastāvā esošā kokosriekstu eļļa mitrina matus un piešķir tiem mirdzumu. Neliegšos - man ļoti patīk šie neizskalojamie spreji un šis ir viens no maniem zīmola favorītiem.

Visbeidzot ir izvēlēts šis tas arī no avokado līnijas.


Viens no produktiem ir atjaunojošs krēms matiem. Krēms satur 100% tīru aukstā spieduma avokado eļļu, bagātu ar vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem, kas uzlabo matu stāvokli, samazina galu šķelšanos un palielina spīdumu. Sastāvā esošais pantenols stimulē galvas ādas šūnu reģenerāciju un mīkstina matus.
Uzreiz sākšu ar to, ka ar krēma uzklāšanu jābūt uzmanīgam, jo kas par daudz, tas par skādi. Man tiešām patīk krēma tekstūra un nogludinošais efekts, bet pāršaujot par strīpu tas saķepina matus un padara tos smagnējus, līdz ar to krēms man īsti neaizgāja. Bet ja liek pa mazai drusciņai, tad tas tūlīt nogludina matu galus un samazina to šķelšanos.

Un otrs produkts no avokado līnijas un pēdējais šodien - avokado ķermeņa sviests. Ķermeņa sviests, kas satur 95% dabisko sastāvdaļu, tostarp 100% tīru, auksti spiestu avokado eļļu, kokosriekstu eļļu, kakao eļļu, Šī sviestu un E vitamīnu, mitrina, baro un aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes, uzlabo tās elastību un palīdz cīnīties ar novecošanās pazīmēm.
Ķermeņa sviests ir ļoti mitrinošs un intensīvi atjaunojošs, kas būs piemērots pat jutīgai ādai. Tas labi klājas uz ādas un samērā ātri uzsūcas, padarot ādu maigu un zīdainu. Tekstūra gan ir bagātīgāka kā losjonam, līdz ar to, jērēķinās, ka uzsūkšanās nav tūlītēja. Ir mazliet jāpagaida, toties sajūtas uz ādas ir daudz pilnīgākas - tas ir krietni maigāks un āda paliek samtaina. Šis būs lielisks tieši rudens periodam, kad ādai prasās papildus kopšana un lielāka aizsardzība.

Jāsaka, ka zīmols Nature Box mani ir pozitīvi pārsteidzis, jo produkcija ir gana laba un cenas ir ļoti pievilcīgas. apsveru iespēju šo to vēl pamēģināt.

Nature Box nopērkams veikalos Drogas, pie tam šobrīd ir skaistas atlaides.
Cenas:
Dušas želeja 5,59 € (šobrīd - 3,89 €)
Ķermeņa losjons: 7,99 € (šobrīd - 5,59 €)
Šampūns: 6,99 € (šobrīd - 4,89 €)
Kondicionieris: 6,99 € (šobrīd - 4,89 €)
Milky Coconut sprejs: 6,99 € (šobrīd - 4,89 €)
Avokado matu krēms: 6,99 € (šobrīd - 4,89 €)
Avokado ķermeņa sviests: 7,99 € (šobrīd - 5,59 €)


Vai ir kas mēģināts no Nature Box. Kas patika? Vai varbūt ir vēlme kaut ko pamēģināt?

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru