25 oktobris, 2018

Kosmētika problēmzonām no Algotherm

Man šķiet, ka teju katras sievietes kosmētikas skapītī ir kāds koriģējošais produkts, pat tad ja viņai to īsti nevajag, jo kas gan var būt labāks par skaistu sievietes siluetu.
Tādēļ arī manos plauktiņos pa laikam parādās kāds slaidinošs vai koriģējošs produkts problēmzonām - tā teikt kontrolei un profilaksei. Šoreiz esmu izvēlējusies duetu no Algotherm - skrubējošās ziepes un slaidinošu serumu.



Izvēlējos šo komplektu, jo ķermeņa skrubji man ārkārtīgi patīk un kāds jauns vienmēr noderēs un piesaistīja seruma apraksts, kas sola slaidināt, samazināt celulītu un uzlabot ādas vispārējo stāvokli. Lieliski - tas man der.

Eksfoliācijas ziepes ķermenim.


Ziepes ar eksfoliējošu iedarbību attīra ādu un likvidē ādas nelīdzenumus. Gan ziepju forma, gan smalkās sarkano aļģu abrazīvās daļiņas maigi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām. Ideāli sagatavo ādu ķermeņa slaidinošo un ādu nostiprinošo krēmu uzklāšanai, pastiprinot to iedarbību. Aktīvās sastāvdaļas: Slaidinošs komplekss (Fucus Vesiculosus aļģe, kofeīns, Suaeda Maritima aļģe), kas mazina tauku apjomu un kavē tauku šūnu uzbriešanu.
Ziepes ir patīkamas lietošanā - tās ir gana abrazīvas (un man tādi skrubji patīk), lai kārtīgi izmasētu problēmzonas un noņemtu atmirušās šūniņas padarot ādu maigu un gludu. Pie tam vienlaicīgi tās arī mazgā ādu - nav nepieciešamības pēc atsevišķas dušas želejas. Divi vienā. Kā mazgājošais līdzeklis ziepes ir gana maigas - tās nesavelk un nesausina ādu. Vienīgais - ziepju forma neļauj kārtīgi attīrīt visu ķermeni (vismaz man ir problēmas ar kāju lejas daļu, kur priekšpusē ir kauls - tas nav pats patīkamākais pasākums) un prasītos kāda iestrādāta lina lenta, lai ziepes ērtāk turēt rokā. Bet, kad piešaujas - ciskas, vēderu, krūtis (kur vairāk tauciņi) var tik forši izmasēt.

Ja jau ziepes/skrubis paredzēts, lai labāk uzsūcas slaidinošie produkti - tad tālāk par to.


Slaidinošais serums vispārēji uzlabo ādas izskatu, āda izskatās stingrāka un samazinās celulīts. Rezultāti redzami jau pēc 14 dienām. Serums nav taukains, viegli uzsūcas ādā un padara to gludāku, tvirtāku un skaistāku. Serums rada atsvaidzinoši atvēsinošu sajūtu un ir ar vieglu, patīkamu aromātu.
Serums ir lielisks gan ādas mitrināšanai, gan izlīdzināšanai, gan arī slaidināšanai. Tas ir patīkams arī lietošanā - serumam ir ļoti smalks dozators, kas palīdz uzklāt serumu tieši tik, cik tas ir nepieciešams, tas lieliski klājas un teicami uzsūcas ādā. Kā jau minēju - serums leliski mitrina ādu, to patīkami atvēsina un atsvaidzina. Tas nav ne lipīgs ne taukains - serumam ir patīkama gēlveida tekstūra ar vieglu un atsvaidzinošu aromātu. Šis ir lielisks serums un tiešām patīkami stimulē ķermeni un prātu.

Algotherm pieejams aptiekās un u/v Stockmann.
Cenas
Ziepes ap 8 EUR
Serums ap 25 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru