10 oktobris, 2018

Maybelline jaunums - Color Sensational Shine Compulsion oil-in-lipsticks

Maybelline nupat sabiedrību iepazīstināja ar savu pēdējo jaunumu - Color Sensational Shine Compulsion oil-in-lipsticks lūpu krāsām, kuras bagātinātas ar eļļām īpašai kopšanai un perfektam mirdzumam.


Skaistajā rozā krāsas metāla iepakojumā ietvertās Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion ir lūpu krāsas ar mirdzošām eļļām un intensīviem pigmentiem, izteiksmīgam krāsu rezultātam. Tas ir gan intensīvs tonis, gan neatvairāms mirdzums. Color Sensational Shine Compulsion lūpu krāsas sastāvā ir 60% eļļu, kas tām rada ļoti krēmīgu tekstūru. Eļļu divfāžu tehnoloģija lūpām nodrošina nepieciešamo mitrināšanu, kā arī pastiprina lūpu krāsas mirdzumu. Piesātinātie krāsu pigmenti uz lūpām izkūst, radot izteiksmīgu toni.


Lūpu krāsas ir patiešām krēmīgas, uz lūpām tās burtiski izkūst. Toņi ir piesātināti, ļoti mirdzoši, bet krēmīgās tekstūras dēļ noturība nav no tām augstākajām. Konsistence ir kā riktīgi bagātīgam lūpu balzāmam, kas noteikti nodrošina teicamu komfortu, bet dienas gaitā, pirmkārt, jāuzmanās lūpu krāsu izsmērēt, otrkārt, to noteikti nāksies vairākkārtīgi atjaunot. Toties lūpas ir maigas un mitrinātas, tās neplaisā un nelobās. Arī toņi ir forši - tādi rudenīgi.

Shine Compulsion lūpu krāsas pieejamas 6 toņos – 50 Baddest Beige, 55 Taupe Seduction, 65 Spicy Mauve, 75 Undressed Pink, 90 Scarlet Flame, 130 Spicy Sangria, no kuriem izmēģināju četrus.


Uz lūpām: 90 Scarlet Flame


Uz lūpām; 65 Spicy Mauve


Uz lūpām: 55 Taupe Seduction.


Uz lūpām: 50 Baddest Beige.


Lūpu krāsas man patika tieši tekstūras dēļ, rudenīgajam laikam ļoti piemērotas. Un tonis 65 Spicy Mauve ir mans absolūtais favorīts.

Lūpu krāsas pieejamas veikalos Drogas.
Cenas - 9,50 EUR


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru