19 oktobris, 2018

Dušas komplekts no Biotēkas

Dušas želeja un ķermeņa skrubis ir divi ejošākie produkti manā dušā - tie nepārtraukti beidzas un nepārtraukti ir jāmeklē kas jauns un foršs, tāpēc šoreiz esmu izvēlējusies eko kosmētiku no veikala Biotēka.


Šoreiz groziņā ir iekrituši Attitude Super Leaves dušas želeja un mana iecienītā ražotāja Urtekram viens no jaunumiem - Purple Lavander ķermeņa skrubis.

Attitude Super Leaves dušas želeja.


No Attitude zīmola neko līdz šim nebiju lietojusi, tieši tādēļ pievērsu uzmanību tieši šai kosmētikai. Attitude ir Kanādas zīmols, kas piedāvā cilvēkam, videi un dzīvniekiem draudzīgus produktus. Visi Attitude produkti ir izgatavoti tikai no dabiskām vielām un atjaunojamiem resursiem, nesatur: kancerogēnas vielas, enzīmus, naftas pārstrādes vielas, fosfātus, amonjaku, hloru, glikolēterus, optiskos balinātājus, sintētiskos aromatizetājus un krāsvielas. Attitude produkti teicami un pilnībā bioloģiski noārdās, ir vegāni un nav testēti uz dzīvniekiem. Pie tam visi Attitude produkti ir bioloģiski sertificēti – tie ir marķēti ar respektablo EcoLogo sertifikātu, kas ir lielākā un videi draudzīgākā preču sertifikācijas sistēma Ziemeļamerikā un tas nozīmē, ka visi Attitude produkti izstrādāti saudzējot dabu un veselību.
Tāds ilgtspējīgs zīmols, lieli tilpumi, interesanta kosmētika, kaut ko gribējās pamēģināt un groziņā ieslīdēja dušas želeja.
Šobrīd lietoju Attitude Super Leaves™ enerģizējošo dušas želeju, kas satur vērtīgas sastāvdaļas no augu lapām, kas izceļas ar to aktīvo iedarbību. Tā satur apelsīna lapas, kas atjauno ādas mirdzumu. Tās satur citronskābi, kas palīdz ādai attīrīties un mazina akni, tādējādi āda pēc mazgāšanās ir tīra un svaiga. Sastāvā ir arī ūdenskreses ekstraktskas, kas bagātina un stiprina ādu ar B, C un A vitamīniem un minerālvielām kā kalciju un cinku, un visu, kas nepieciešams, lai āda atjaunotos. Tāpat sastāvā atradīsi moringas sēklu ekstraktu, kas bagātīgi baro ādu, palīdz tai atjaunoties un sniedz papildu proteīnu devu. Dušas želejas uzmundrinošais aromāts atgādina svaigi nomizotu apelsīnu un kardamonu.


Daudz jau ir sarakstīts, bet apkopojot to visu gribu teikt, ka tā ir lieliska dušas želeja, jo patīkami puto, maigi attīra ādu, to nesausinot un nesavelkot. Dušas želejai ir svaigs un atspirdzinošs aromāts un superīgi liels iepakojums. Dabiskais sastāvs un eko sertifikāts, protams, ir paši lielākie trumpji. Uzskatu, ka tā bija teicama izvēle. Noteikti vēl kaut ko iegādāšos no zīmola.

Urtekram ķermeņa skrubis ar lavandu un probiotiķiem.


Nesen stāstīju par Urtekram jauno produktu līniju Purple Lavander, Biotēka klāstu ir papildinājusi ar šo skrubi un, skatos, jau ir parādījies arī roku krēms, to, droši vien, man arī vajadzēs :D, jo urtekram kosmētika ir fantastiska. To vienkārši dievinu.
Urtekram ķermeņa skrubis viegli attīra atmirušo ādas virskārtu. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo ādas mitruma līmeni. Lavandas aromāts ļauj baudīt mirkli. Ekalipts, rozmarīns un kumelīte remdē jutīgu ādu. Kā eksfoliants šajā skrubī pievienotas hohoba vaska pērlītes.
Skrubis ir uz gēla bāzes veidots, ar gana abrazīvām eksfoliējošajām daļiņām, kas ļauj kārtīgi attīrīt ādu no atmirušajām šūniņām, to maigi masējot un stimulējot ādas atjaunošanās procesus. Skrubja sastāvā esošie probiotiķi atjauno ādas dabisko līdzsvaru un mitruma līmeni. Pēc skrubīša āda jūtās fantastiski, tā ir ļoti mīksta un samtaini maiga, to viegli ieskauj lavandas aromāts, bet pats galvenais, āda nav nedz sausa, nedz savilkta. Šis ir tiešām superīgs skrubis, un patiks jo īpaši tiem, kam eļļainie skrubji nav tie mīļākie.

Kā jau minēju - šo kosmētiku meklē Biotēkas veikalos vai internetā bio.lv

Cenas:
Dušas želeja - 9,50 EUR | 473 ml
Skrubis - 6,80 EUR | 150 ml



Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru