02 janvāris, 2019

Lūpu kopšana ziemas sezonā | Blistex

Kopš esmu atklājusi Blistex lūpu balzamus, beidzot varu droši pārlaist ziemu, nebēdājot par sausām lūpām vai to sprēgāšanu. Bet tie pamanās izlietoties tik ātri, tāpēc krājumos vienmēr jātur pāris iepakojumi. Ar šo, šķiet, būšu izmēģinājusi visus Blistex lūpu balzamus. Un manas domas ir viennozīmīgas - tie ir LABĀKIE!



Viss skaistais sākas ar smaidu. Un kas gan vēl var padarīs smaidu pievilcīgāku, ja ne skaistas lūpas. Tādēļ es par tām rūpējos īpaši. Pie tam manas lūpas ir ļoti jūtīgas, jo īpaši aukstajā sezonā, tādēļ kurš katrs lūpu balzams man nederēs. Bet Blistex balzamus esmu izmēģinājusi pilnīgi VISUS un tie tiešām ir lieliski.


Ziemā mani aktuālie lūpu balzami ir Classic Lip Protector, MedPlus, Protect +Plus un Intensive Moisturer Cherry.


Blistex Classic Lip Protector lūpu aizsargbalzams ir paredzēts ikdienas lietošanai, sausām un sasprēgājušām lūpām. Lūpu aizsargbalzāma sastāvā ir E vitamīns, alveja un kumelītes, kas nodrošina aizsardzību jebkuros laika apstākļos. Tas veicina ādas atjaunošanos, mīkstina lūpu ādu, nomierina un paātrina mikro plīsumu sadzīšanu. 
Lūpu balzamam ir ļoti viegla un maiga konsistence - tas burtiski kūst uz lūpām, nomierinot lūpu ādu, mīkstinot to, un padarot lūpas maigas. Ideāls ikdienai, lai novērstu lūpu ādas sausumu.

Blistex MedPlus lūpu balzams būs ideāli piemērots ziemā. Tas satur eikaliptu, mentolu un kamparu. Ātri nomierina lūpas, sniedzot atvieglojumu un aizsardzību, paātrina sausu un sasprēgājušu lūpu dzīšanu.
Lūpu balzams patīkami nomierina lūpas, tās saudzīgi kopj un sastāvā esošais kampars paātrina ādas mikroplaisiņu dzīšanu. Eikalipta un mentola apvienojums patīkami atsvaidzina un uzmundrina lūpu ādu. Viens no maniem favorītiem. Šo noteikti jāglabā mājās kā SOS līdzekli vējā aprautām, sausām un sprēgājošām lūpām. 

Blistex Protect +Plus lūpu balzams aizsargā lūpas no dabas skarbās ietekmes - sausuma, saules, karstuma, aukstuma un vēja. Lūpu balzāms satur glicerīnu, kliņģerīšu eļļu, kandelilu un kviešu dīkstu eļļu, kas pasargā ļoti sakairinātas un sasprēgājušas lūpas. Pie tam lūpu balzāmam ir arī ļoti augsts saules aizsargfiltrs - SPF 30, būs ideāls slēpošanai kalnos.
Blistex Protect Plus no pārējiem atšķiras tieši ar augsto aizsardzību un SPF 30, kas nodrošina teicamu aizsardzību saulainajās un sniegotajās ziemas dienās. Šim lūpu balzāmam piemīt izteikta vaniļas smarža un salda garša, līdz ar to šis būs īpaši piemērots saldummīļiem :)

Blistex Moisture Cherry mitrinošs lūpu balzams, kas būs labākā izvēle lietošanai ziemā, jo īpaši ilgstoši uzturoties salā. Tas ir bagātināts ar spēcīgas iedarbības mitrinātājiem – Šī sviestu un lanolīnu.
Lūpu balzams baro maigo lūpu ādu, to nomierina, novērš ādas sausumu un plaisāšanu.
Šis ir viens no pirktākajiem Blistex produktiem, jo tas ir patīkamas krēmīgas konsistences, tam ir maigs ķiršu aromāts un teicamas kopjošās īpašības. No šiem četriem - -mans favorīts.


Un ir arī jaunums - dāvanu kastītes, kurās atradīsi vienu no Blistex jaunajiem lūpu balzamiem (Blistex Soft&Silky vai Blistex Ultra Moisturizing) un manu absolūto favorītu no Blistex - Lip Relief cream, kā arī PĀRSTEIGUMU. Dāvanu kastītes ir lieliska ideja mazai dāvanai kolēģei, draudzenei, īpaši tad, ja nav ideju, ko dāvināt.


Es Blistex lūpu balzamus un arī jaunos komplektus meklēju internetaptieka.lv, jo tur ir visdraudzīgākās cenas un lielākā izvēle (pilns klāsts).

Cenas:
Lūpu balzami - 2,81 EUR (tagad papildus visiem -10%)
Dāvanu komplekts - 7,73 EUR

 Lai skaisti!



2 komentāri:

  1. Blistex ir arī mans favorīts (un Carmex, bet tos LV nevar nopirkt). Šobrīd lietoju Classic lip protector un Daily lip conditioner, to kurš ķobītī. Patika arī efekts no Lip relief cream, bet tas man mēdz kaut kā ātri sabojāties, atsuloties...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lip relief cream tiešām diezgan ātri noslāņojas, bet es, ja derīguma termiņš nav beidzies, turpinu lietot. Vienkārši man tieši Lip relief cream ir lielākais favorīts no visiem.

      Dzēst

Ievadiet komentāru