25 februāris, 2019

Akupresūras paklājiņš | Atrasts Ecofit.lv

Ilgi briedu pirkumam, domāju par tādu un citādu variantu, meklēju internetā atsauksmes, ražotājus, cenas un modeļus. Izkristalizēju vairākus akupresūras paklājiņus, kas varētu būt labākā izvēle un salīdzināju tos savā starpā, līdz nonācu līdz vienam - DoYourSports Jumuta T akupresūras komplektam - spilventiņam un paklājiņam.



Akupresūras komplekts Jimuta T sastāv no paklājiņa (68 x 42 x 2,5 cm) un spilvena (38 x 15 x 10 cm), kas ērti ievietoti kokvilnas somiņā, praktiskākai uzglabāšanai.



Galvenie dati par komplektu:
Paklājiņam ir ap 6000 akupunktūras punktu, savukārt spilvenam - 1600.

Audums ir 100% dabiska kokvilna

Adatas veidotas no hipoalerģiskas plastmasas, kas auduma virsmai piestiprinātas izmantojot termopresi
Pildījums - porolons



DoYourSports ir ļoti populārs Vācu ražotājs, kas, pēc patērētāju aptaujas datiem, ietilpst Vācijas TOP-10 iemīļotāko sporta preču ražotāju sarakstā. Lai gan tas ir jauns uzņēmums (radīts 2015 gadā), tas ir pārbaudīts un pašā Vācijā ļoti iecienīts. Tam ir moderna un efektīva ražošanas struktūra, personīgā sporta speciālistu un fizioterapeitu komanda, kā arī funkcionāls un daudzveidīgs produktu klāsts, kas ļauj tiem piedāvāt kvalitatīvu produktu par ļoti konkurētspējīgu cenu. Un jā - uzņēmums neaizraujas ar milzu mārketingu.
Tieši tādēļ - iepazinusies ar visu informāciju, ko vien spēju atrast, ļāvos šim pirkumam.



Komplektiņu var izmantot vairākos veidos:
  1. lietojot to uz grīdas/gultas/dīvāna - muguruas-sprandas joslas masāžai.
  2. lietojot tikai paklājiņu - pēdu masāžai, kāju, dibena masāžai, muguras masāžai.
  3. lietojot spilventiņu novietotu aiz muguras - muguras-krustu joslas masāžai
Ļoti funkcionāls komplektiņš.
 

Akupresūras paklājs palīdzēs samazināt stresu, bezmiegu, hronisku nogurumu, sasprindzinājumu muskuļos, galvassāpes, sāpes kaklā, mugurā, plecos un iegurņa rajonā.
Akupresūras masāža atslābina muskuļus, stimulē organisma punktus un asins cirkulāciju. Uzlādē ar enerģiju. Uzlabo miegu.


Akupresūras paklājiņa lietošana būtu jāuzsāk pamazām. Pirmajā dienā var sākt ar 5 minūtēm - skatoties vai organisms kaut kā nenoreaģē (nepaātrinās pulss, nesākas reiboņi, kādam var būt vēl kādas izpausmes). Ja viss labi un var izturēt sāpīti - nākamajā dienā var likt klāt vēl pāris minūtes un tā katru dienu, līdz sasniedz ieteicamās 20 minūtes. Ja nu organismam masāža liekas pa spēcīgu - var uzvilkt kādu plānu krekliņu, tādējādi samazinot adatiņu iedarbības dziļumu.
Guļot uz paklājiņu sākumā ir sāpīgi, tad paliek silti, tad jau pierod un var kādu brītiņu atslābināties. Pēc masāžas masētās zonas ir sīkiem punktiņiem, siltas, sārtas - tas nozīmē, ka ir iekustināti audi, asinsrite un limfa. Muskuļi ir jūtami atbrīvoti, savilkums un sāpes nomierinājušās. Iestājas patīkams miers.

Ilgi domāju vai man šāds pirkums ir nepieciešams. vai nebūs kārtējā lieta, kas krāj putekļus. Un vai ziniet - nē. To lietoju tiešām KATRU dienu, atvēlot vismaz 10-20 minūtes relaksācijai. Ja ir pamatīgs nogurums - to ielieku gultā un mazleit pasnaužu pirms miegs - mīkstais gultas matracis masāžu padara maigāku un miedziņš atnāk ļoti labi. Pēc sporta paklājiņu palieku zem ikriem - lai atslābinātu savilktos muskuļus. Savukārt, kad mani atkal piemeklē galvassāpes - izmantoju spilventiņu. Atguļos pufā un zem sprandas novietoju masāžas spilventiņu. Skudriņas skrien no labsajūtas.

PATĪK. LIETOJU. IESAKU!

Akupresūras komplekts nopērkams Ecofit.lv (gan veikalā Kalnciema ielā, gan arī internetā).
Komplekta cena - 36,95 EUR


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru