04 februāris, 2019

Dr.Organic kosmētika ķermeņa kopšanai. Atrasts Drogās

Nesen atrādīju lielisko Dr.Organic sejas kopšanas kosmētiku - tad nu turpinu ar šādiem tādiem interesantiem labumiem matiem un ķermenim.


Es atkārtošos Dr.Organic ir superīgs zīmols. Man patīk, ka produktu sastāvi ir interesanti un bagāti ar dažādām vērtīgajām vielām. Kosmētika nesatur parabēnus, SLS, sintētiskas krāsvielas, minerāleļļas, silikonus un citas kairinošas vielas. Esmu arī patīkami pārsteigta par produktu iedarbību - maiga un efektīva kopšana, patīkamas tekstūras un jauki aromāti. Atkārtošos - ne velti zīmols pasaulē ir ļoti iecienīts, jo īpaši dabiskās kosmētikas piekritēju vidū.

Matu kopšanai esmu izvēlējusies divus komplektus - alvejas un vitamīna E (šampūns + kondicionieris), savukārt ķermenim - Otto rozes skrubi, alvejas gēlu un roku krēmu ar Nāves jūras minerāliem.

DR.ORGANIC Aloe Vera šampūns un kondicionieris


Lieliskais alvejas komplekts.

Nomierinošais šampūns ar alveju sniedz matiem zīdaini mīkstu un veselīgu sajūtu, lieliski attīra un mitrina tos visā to garumā, kā arī piešķir tiem brīnišķīgu mirdzumu. Šampūns satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā alvejas lapu sula, u.c.
Šampūns lieliski un efektīvi attīra matus jau ar pirmo mazgāšanas reizi!!! Tas patīkami nogludina matus, tos nesapinkā un nepadara sausus - gluži pretēji mati kļūst mīksti un zīdaini. Kondicionieri gan prasās.

Kondicionieris ar alveju noklāj matu ārējās šķiedras un padara tos gludus, mirdzošus un izturīgākus. Tas maigi stiprina matu dabīgo stāvokli, iekļūstot un noklājot to ārējās šķiedrās. Kondicionieris satur tādas bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas kā alvejas lapu sula, ābolu augļu ekstrakts, šī sviests, provitamīns B5, E vitamīns, saulespuķu sēklu eļļa.
Kondicionieris matus padara brīnišķīgus - tie ir mīksti, mīksti, mirdzoši, apjomīgi. Par ķemmēšanu nav jāuztraucas, jo mati tiek nogludināti, līdz ar ko tie atšķetinās viegli, bez sāpēm un plēšanas. Tik patīkams rezultāts.

DR.ORGANIC Vitamin E šampūns un kondicionieris


Atjaunojošais šampūns ar E vitamīnu ir piemērots visiem matu tipiem, jo īpaši sausiem vai novājinātiem matiem. Tā rūpīgi izstrādātā bioaktīvā formula sniedz matiem atjaunotu, dzīvīgu un veselīgi mirdzošu izskatu. Šampūns satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā E vitamīns, tokerols, alvejas lapu sula.
Šis šampūns ir ļoti līdzīgs alvejas sērijas šampūnam. Maigs bezgala, un tik patīkami attīra matus tos nesamudžinot. Pie tam - pietiek ar vienu mazgāšanas reizi.

Kondicionieris ar E vitamīnu noklāj matu ārējās šķiedras un padara tos gludus un veselīgi mirdzošus. Efektīvā kondicioniera formula palīdz atjaunot matus, iekļūstot keratīna šķiedrās un pārklājot tās, kā rezultātā mati tiek rehidrēti un baroti. Kondicionieris satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā E vitamīns, saulespuķu sēklu eļļa, alvejas lapu sula, ābolu augļu ekstrakts, šī sviests, provitamīns B5.
Jau pēc aktīvajām vielām var manīt, ka arī kondicionieris ir stipri līdzīgs alvejas kondicionierim - bet tas noteikti nav slikti, jo tie abi ir lieliski! Kondicionieris patīkami atšķetina matus tos nogludinot visā garumā, padara matus maigus, spīdīgus un smuki krītošus. Good-hair-day (labo-matu-diena) katru dienu.

Tagad domāju, ka vajadzēja paņemt kaut ko radikāli atšķirīgu - piemēram šampūnu un kondicionieri ar aktivēto ogli.


FAVORĪTS! DR.ORGANIC Aloe Vera organiska želeja ar alveju sejai un ķermenim


Alvejas želeja ar lielu polisaharīdu daudzumu mitrina, atjauno un nomierina sausu, sakairinātu, apsārtušu, saulē apdegušu ādu. Piemērota lietošanai uz strijām un rētām. Alveja želeja satur vairāk kā 75 vērtīgas sastāvdaļas, tādas kā vitamīni, minerāli, cukuri (polisaharīdi), aminoskābes, fermenti, augu sterīni, saponīni, lignīns, antrahinoni, salicilskābe, un citas, kas palīdz mīkstināt, nomierināt un atjaunot sausu un jutīgu ādu.
Man ļoti patīk alvejas želejas, šī ir lieliska ar to, ka ir praktiski 100% tīra organiskā alveja (papildināta burtiski ar pāris stabilizējošām un konservējošām vielām) līdz ar to tā ir tiešām tik pat efektīva kā tikko noplūkta.
Es alvejas želeju esmu iemīļojusi gan ikdienā, kad gribās ādai tieši mitrinošu un nomierinošu iedarbību, gan arī kā SOS līdzekli, piemēram pēc epilācijas, lai neveidotos pumpiņas un neieaugtu matiņi; pēc sauļošanās (ideāli, ja želeja ir atvēsināta ledusskapī) - tūlītējai nomierinošai iedarbībai. Tāpat ja vasarā ir pamanījies sakost kāds kukainis - alveja dikti jauki nomierina koduma vietu. Vispār jau alvejas gēls ir viens varens universāls produkts, kam noteikti ir jābūt mājās un es noteikti ieteiktu izvēlēties, jo tīrāks, jo labāks, piemēram, šis.

DR.ORGANIC Rose Otto skrubis ķermenim


Aromātisks skrubis ar organisku Otto rozes eļļu. Bioaktīva organiskā Otto rozes eļļa ir ļoti mitrinoša ēteriskā eļļa, kas pazīstama ar savām pretnovecošanās īpašībām. Skrubja sastāvā ir arī dabīgas vulkāniskās lavas mikrodaļiņas, lai maigi, bet efektīvi attīrītu un barotu ādu, sniedzot tai mitrināšanu un zīdaini maigu sajūtu. Skrubis satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā rozes ziedu eļļa, rozes ziedu ekstrakts, alvejas lapu sula, šī sviests, ābolu augļu ekstrakts, provitamīns B5, E vitamīns, saulespuķu sēklu eļļa, ģerāniju eļļa, krustnagliņu ziedu eļļa, pasifloras ziedu ekstrakts, liepziedu ekstrakts, kliņģerītes ziedu ekstrakts, kumelīšu ziedu ekstrakts. Skrubis revitalizē blāvu, nogurušu un stresam pakļautu ādu, mitrinot un piešķirot tai enerģiju.
Skrubis ir krēmīgas konsistences, kas man ne īsti iet pie sirds (man tādi defoltā ne pārāk patīk). Bet toties ar jaukām abrazīvajām daļiņām. Skrubis ir krietni maigāks kā ierastie sāls/cukura skrubji, līdz ar to tas vairāk pilda savu funkciju nomierināt un pabarot ādu un papildus arī maigi noskrubēt. Toties āda paliek tiiiik maiga. Un man kā rožu mīlim aromāts ir vienkārši burvīgs.

FAVORĪTS! DR.ORGANIC Dead Sea Mineral krēms rokām un nagiem


Roku krēms ar vairāk nekā 20 svarīgiem minerāliem. Ātri uzsūcas, tūlītēji atjauno mitruma līmeni ādā un nodrošina ilgstošu mitrināšanu. Ārstējoša kopšana veselīgai un koptai roku ādai. Bagātīgais organiskais Nāves jūras minerālu krēms rokām un nagiem dziļi iekļūst ādā un baro to ar svarīgiem minerāliem un jūras augu ekstraktiem. Nodrošina tūlītēju un ilgnoturīgu mitrināšanu un sniedz roku ādai atvieglojuma sajūtu, vienlaicīgi pasargājot to visas dienas garumā.
Organiskais krēms intensīvi baro, atjauno, ārstē, mitrina un aizsargā bojātu roku ādu un trauslus, bojātus nagus, pateicoties BioActiv kompleksam, kas satur Nāves jūras sāli, alvejas lapu sulu, aļģu ekstraktu, pūšļaļģes ekstraktu, brūnaļģes ekstraktu, mandarīna mizas eļļu, apelsīna mizas eļļu, rūgtā apelsīna lapu un zaru eļļu, priežu skuju eļļu, timiāna ziedu un lapu eļļu, savvaļas piparmētru eļļu un krūmmētras eļļu.
Tagad un turpmāk šis krēms nāks visur kopā ar mani!
Tiešām lielisks roku krēms. Pēdējā laikā manas rokas sāka niķoties un vairs bez roku krēma nevaru iztikt - tad nu šis ik dienas ir mans glābiņš - roku āda ir mitrināta, pabarota un tik maiga. Vairs nav ne kodīgās, ne savilktās ne sausās ādas sajūtas. Krēms ļoti labi uzsūcas ādā, līdz ar to, tas lieliski noder arī darba dienās - ne datora taustiņi, ne papīri nepaliek speķaini. Vis kārtībā :) Mans favorīts!


Dr.Organic kosmētiku meklē veikalos Drogas.

Cenas:
Šampūns (jebkurš) - 6,99 EUR | 265ml
Kondicionieris (jebkurš) - 6,99 EUR | 265ml
Alvejas želeja - 6,99 EUR | 200ml
Skrubis - 7,99 EUR | 200ml
Roku krēms - 6,99 | 100ml

Un lieliska ziņa - šobrīd gandrīz visai Dr. Organic kosmētikai ir -30% atlaide :)


Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru