21 februāris, 2019

Essence into the snow glow kolekcija

Kas to būtu iedomājies, ka gada aukstākais mēnesis - februāris pārsitīs siltuma rekordus un izskatīsies vairāk pēc aprīļa, kā februāra. Saule, putni un pirmie kukainīši uz loga. Kamēr manā dobē un galvā pavasaris, tikmēr kalendārs joprojām spītīgi iezīmē ziemu un kas gan vēl vairāk piestāv ziemai kā sudrabains mirdzums.
Un tieši šāds sniegoti sudrabains mirdzums caurvijas jaunajai Essence into the snow glow limitētajai kolekcijai.


Limitētā kolekcija ir brīnišķīga, lai izveidotu vēsu un mirdzošu tēlu - gluži kā sniega karalienei.


Mirdzoša virskārta lūpām


Šis lūpu produkts pārklās lūpas ar mirdzošām, krāsainām spīdumu daļiņām. To var lietot vienu pašu vai virs lūpu krāsas. Tekstūra atgādina spīdumu un praktiski izkūst uz lūpām. Patīkams lietošanā - piemīlīgi mirdzošs rezultāts.

Cukura sejas skrubis


Spīdīgs un mirdzošs skrubis maigi violetā tonī viegli eksfoliē ādu un nodrošina maigu, gludu un atrītu sejas ādas efektu. Maigs skrubītis, labi attīra ādu, smuki izskatās.

Set & glow grima fiksators


Fiksators būs lielisks palīgs, lai visas dienas garumā meikaps izskatītos nevainojami. Pie tam tā sastāvā esošās smalkas spīduma daļiņas nodrošinās starojošu mirdzumu un ilgnoturīgu meikapa rezultātu. Man patīk make-up fiksators. Tas lieliski notur vietā kosmētiku, nepadarot seju par masku. Un pie tam piešķir jauku dzīvīgu mirdzumu.


Mirdzoša peel-off sejas maska


Šis ir vairāk izklaides objekts, jo šoziem gliteru maskas ir TOPā. Masku uzklāj uz ādas un ļauj nožūt - to noņem kā plēvīti. Tā ādu padara maigāku, mīkstāku. Instagram burtiski kliedz pēc bildēm ar šo masku :D

Mans absolūtais FAVORĪTS! Ota acu ēnu izpludināšanai.


Šī ir jāņem ciet, kamēr vēl ir veikalos. Tik maiga, mīksta un patīkama otiņa. Kvalitāte superīga - sariņi nav deformēti, ārā nekrīt, acu ēnas ir viegli uzklāt un iztušēt. Man patīk, ļoti patīk, ļoti, ļoti patīk!!!

Kolekciju meklē veikalos Drogas.
Cenas pavisam pieklājīgas:
Otiņa - 1,69 EUR
Maska - 3,39 EUR
Lūpu virskārta - 2,59 EUR
Skrubis - 3,39 EUR
Fiksators - 3,39 EUR

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru