14 februāris, 2019

GreenIce zobu kopšanas līdzekļi

Jau kādu laiku biju pētījusi GreenIce zobu kopšanas līdzekļus un man izmēģināšanas gars mani tirdīja, ka vajag, vajag. Tad nu beidzot nolēmu iepazīties ar zīmolu un izmēģināt vispraktiskāko no zīmola klāsta - GreenIce zobu kopšanas līdzekļus.


Ka jau, tad jau! Paņēmu pilnu mutes kopšanas arsenālu - zobu birsti trīs zobu pastas un mutes skalojamo līdzekli. Ar domu - cenas pieklājīgas un, ja nu nepatiks, nebūs liela skāde :D Bet, ziniet, nav ne vainas!

GreenIce Time index zobu birste


Ražotājs birstītei atzīmē trīs lielākos plusus:
  1. Time index – sariņi zobu birstes lietošanas laikā maina krāsu no zilas uz baltu, tas ir signāls, ka tā jāmaina.
  2. Dziļā tīrīšana – speciāli izstrādāta slīpo kūlīšu sistēma, kas novietoti īpašā leņķī pret galviņu nodrošina efektīvu tīrīšanu arī grūti aizsniedzamās starpzobu spraugās.
  3. Efektīva masāža – kūlīšu sistēma kombinācijā ar birstes formu nodrošina vienmērīgu spiedienu uz zobu emalju un nodrošina vieglu masāžu, kā arī stimulē smaganas zobu
Es teikšu, ka zobu birstīte ir pieklājīga, tā ir gana maiga, sariņi nav asi vai cieti, tā labi attīra un maigi masē smaganas. Un birstītes turētājs ir mans must-have. Vairs nav jāuztraucas, kur to nolikt. Vienīgais mīnuss - ir pieejama tikai medium cietības birstīte, prasītos arī soft.

FAVORĪTS! GreenIce MICROGRANULES zobu pasta


Tā ir profilaktiskā gēlveida zobu pasta ar mikrogranulām, kas perfekti iztīra pat visnepieejamākās virsmas starp zobiem. Pateicoties mikrodaļiņu maigai sfēriskai formai, tās maigi noņem traipus un nekaitē zobiem un smaganām. Sastāvā esošais fluorīds stiprina zobu emalju un pasargā no kariesa. Sastāvā izmantota ēteriskā piparmētru un eikalipta eļļa, kas ilgstoši nodrošina svaigu elpu.

Šī zobu pasta ir lieliska - tā ļoti labi attīra zobus un pat mani jūtīgie zobi ir absolūtā komfortā. Zobu pastas sastāvā ir sīkas apaļas lodītes, kas iekļūst arī dziļāk zobstarpu virsmās un veiksmīgi notīra aplikumu. Šo ražotājs rekomendē arī nēsājot breketes vai citas ortodontiskās ierīces.

GreenIce SENSITIVE CARE zobu pasta jūtīgiem zobiem


SENSITIVE CARE zobu pasta ar kombinētu efektu mazina zobu emaljas jūtību pret karstu, aukstu, sāļu un saldu. Zobu pastas aktīvās sastāvdaļas stiprina zobu emalju un mazina sāpju sajūtu, kas rodas saskarē ar kairinātājiem paaugstinātas jūtības dēļ. Eugenia Caryophllata (krustnagliņu) eļļa ir zināma ar savu nomierinošo un sāpju nomācošo efektu. Sastāvā izmantota ēteriskā piparmētru eļļa, kas ilgstoši nodrošina svaigu elpu.

Pēc sajūtām šī zobu pasta ir maigāka, krēmīgāka, ļoti veiksmīgi nomierina jūtīgus zobus un atsvaidzina elpu. Vienlaicīgi zobu pasta labi attīra zobus un nodrošina skaistu smaidu.

GreenIce POWER WHITE baltinoša zobu pasta


Zobu pasta, kas palīdz atjaunot zobiem to dabīgo baltumu un spīdīgumu. Pirofosfāts, nekaitējot zobu emaljai, noņem plēvīti, kas padara zobus tumšākus un izsauc zobakmens veidošanos. Sastāvā esošais fluorīds stiprina zobu emalju un pasargā tos no kariesa. Veicina traipu iznīcināšanu pēc kafijas, tējas, vīna, nikotīna, augļu sulām. Power White var izmantot ikdienā, lai atgūtu žilbinošu smaidu, svaigumu un labu pašsajūtu.

Sākšu ar to, ka zobu pasta labi attīra zobus, piešķir svaigu elpu un jūtami kavē aplikuma veidošanos. Vienlaicīgi pasta nepadara zobus jūtīgus un nekairina smaganas. Tomēr nevaru apgalvot, ka zobi kļūtu baltāki un aplikumu vēl vēroju, jo tik tikko ar to tika galā higiēnists. Domāju, ka šī vairāk jāuztver kā profilaktiskā zobu pasta, baltuma uzturēšanai pēc balinošajām procedūrām. Starp citu esmu sākusi balināt savus zobus - par to, kā man iet, stāstīšu drīzumā :)

Mutes dobuma skalojamais līdzeklis Greenice Parodont Active


Aktīvo vielu - alumīnija laktāta, hlorheksidīna un nātrija fluorīda kombinācija mazina smaganu asiņošanu, nomierina iekaisušus audus, mazina zobu aplikuma veidošanos un nostiprina zobu emalju. Piparmētra un eikalipts nodrošina ilgstoši svaigu elpu. Līdzeklis nesatur alkoholu un parabēnus.

Mana ikdienas zobu kopšanas rutīna nav iedomājama bez zobu skalojamā līdzekļa. Vienmēr skatos līdzi, lai tas nesaturētu alkoholu - vairāku apsvērumu dēļ, arī tādēļ, ka man patīk maigās garšas. Tādēļ ļoti priecājos, ka GreenIce mutes skalojamais ir BEZ alkohola. Pretējā gadījumā to nemaz neņemtu. Man patīk, ka skalojamais līdzeklis patīkami atsvaidzina elpu, padara zobus tīrākus un jūtami kavē aplikuma veidošanos. Ilgstoši lietojot lielākais ieguvums ir spēcīgāka emalja un mazāk darba zobārstam :)

Teikšu jā - GreenIce nemaz nav slikta izvēle. Maigi, efektīvi un tiešām ekonomiski. Man patīk!

Zobu kopšanas līdzekļus meklē te: greenice.eu

Cenas:
Zobu pastas - 3,00 EUR
Mutes skalojamais līdzeklis - 2,50 EUR
Zobu birste - 2,05 EUR


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru