15 aprīlis, 2019

JAUNUMS! Neutrogena Skin Detox kosmētikas līnija

Nesen veikalos Drogas parādījās Neutrogena jaunākā kosmētikas līnija - Skin Detox. Viss loģiski - ārā pavasaris: ādas attīrīšana un vispārējs detox tagad būs aktuālākās tēmas. Tāpēc arī es izmēģināju jaunos produktus un ādas detox.


Neutrogena Skin Detox ir līnija, kas paredzēta maigai bet pamatīgai ādas attīrīšanai gan no ikdienas netīrumiem, gan kosmētikas, gan arī vides piesārņojuma.
Kā pats ražotājs saka - mūsdienu apstākļos gandrīz 90% cilvēku visā pasaulē ir pakļauti piesārņotam gaisam, kas ir ne tikai problēma pilsētās. Izplūdes gāzes, cigarešu dūmi, gaisa kondicionēšanas, vēja un laika apstākļi ir tikai dažas no vides problēmām, ar kurām mēs sastopamies katru dienu. Šie apstākļi var nosprostot poras un padarīt sejas ādu nogurušu un blāvu. Dermatologi apstiprina, cik svarīgi ir ikdienas tīrīt ādu, lai atbrīvotos no netīrumiem, grima un pašas ādas radītajām taukvielām. Tādēļ Neutrogena savu jaunāko ādas kopšanas līniju ir radījis tādu, kas nodrošina dziļu ādas attīrīšanu, vienlaikus pietiekami mitrinot, atjaunojot un pasargājot ādu.

Skin Detox līnijas produkti ir izstrādāti kompleksai kopšanai, kur tie lietojami secīgi un viens otru papildina.

Pirmais solis - make-up un netīrumu noņemšana. Neutrogena Skin Detox 3-in-1 micelārais ūdens.


Micelārais ūdens ar trīskāršu micelāro tehnoloģiju sejas ādas ikdienas attīrīšanai - tas notīra taukvielas un netīrumus no sejas ādas, tiekot galā pat ar ūdensnoturīgu skropstu tušu un lūpu krāsu. Piemērots visiem ādas tipiem.
Es teikšu - diezgan klasiska formāta micelārais ūdens, kas labi noņem gan netīrumus, gan arī dekoratīvo kosmētiku. Bez problēmām tiek galā ar ikdienas kosmētiku. Ūdensnoturīgās tušas un īpaši noturīgās lūpu krāsas nav pa spēkam (tur jāņem talkā eļļu saturošie attīrītāji). Bet tā ikdienas kopšanai - pieklājīgi. Ražotājs uzsver, ka mazgāšana pēc attīrīšanas nav nepieciešama (kā vienmēr šeit ir divas frontes - esmu tajā, kas seju pēc micelārā ūdens mazgā).

Otrais solis - dziļāka ādas attīrīšana. Neutrogena Skin Detox sejas mazgāšanas līdzeklis un maska.


Maigas iedarbības sejas mazgāšanas līdzeklis dziļai ādas attīrīšanai ar glikolskābi un māliem. Glikolskābe un māls līdzekļa sastāvā maigi, bet intensīvi attīra sejas ādu no netīrumiem un apkārtējās vides piesārņojošas ietekmes, neizjaucot ādas mitruma līmeni.
Mazgāšanas līdzeklis un maska (divi-vienā). Attiecīgi to var izmantot vai nu ikdienas ādas mazgāšanai vai reizi pa reizi - maskas vietā.
Līdzeklis pamatīgi attīra ādu, dziļi iespraucas porās šķīdinot netīrumus, tās atbrīvojot un sašaurinot. Īpaši labs efekts ir kad līdzeklis ir atstāts ilgākais iedarbībai - kā maska. Āda ir riktīgi tīra, bet nav nedz savilkta, nedz sakairināta. Favorīts!

Trešais solis - poru atbrīvošana un ādas stāvokļa uzlabošana. Neutrogena Skin Detox skrubis sejas ādai.


Tas ir atsvaidzinošs želejveida skrubis dziļai sejas ādas attīrīšanai. Saudzējošie mikroeksfoliatori ar glikolskābi skrubja sastāvā atbrīvo poras no iestrēgušajām netīrumu daļiņām, taukvielām un kosmētikas, vienlaikus saglabājot ādas mitruma līmeni.
Skrubim ir patīkama želejveida tekstūra ar bagātīgu mikropērlīšu piejaukumu, kas, kopā ar glikolskābi, pamatīgi, tomēr maigi attīra ādu. Principā - skrubis ir divi-vienā - pīlings un skrubis, jo glikolskābe šķīdina netīrumus un mīkstina ādu, kamēr mikropērlītes veic masāžu un noņem atmirušās šūniņas. Šis viennozīmīgi ir mans favorīts - man patīk super tīrais efekts bez sausuma, sūrstēšanas un ādas savilkšanas.

Ceturtais solis - atjaunošana un aizsargāšana. Neutrogena Skin Detox 2-in-1 mitrinošs krēms sejai.


Tas ir sejas krēms intensīvai ādas mitrināšanai un aizsardzībai. Krēms dziļi mitrina sejas ādu, sekmē ādas atjaunošanos un aizsargā to no apkārtējās vides piesārņojošām vielām. Krēma sastāvs bagātināts ar antioksidantiem un šūnu nostiprinošiem peptīdiem, kas aizsargā ādu pret vides nelabvēlīgajiem faktoriem un piesārņotājiem, kā arī atjauno to.
Krēms divi-vienā: aizsardzība un mitrināšana. Protams, pamatā var sajust tieši krēma mitrinošo iedarbību, kas sevišķi patīkama pēc dziļas ādas attīrīšanas. Vienlaicīgi krēms piepilda ādas struktūru un izlīdzina sausuma radītos bojājumus. Man patīk krēma vieglā krēm-gēla tekstūra - tas patīkami uzsūcas un nav lipīgs vai taukains. Tāpat krēmam ir jauks, svaigs aromāts, kas lieliski piederas pavasarim. Krēms ir patiešām pieklājīgs.

Neutrogena Skin Detox līnijas kosmētiku meklē veikalos Drogas (vai internetā).

Cenas:
Micelārais ūdens - 9,29 EUR | 400ml
Sejas mazgāšanas līdzeklis9,29 EUR | 150ml
Skrubis9,29 EUR | 150ml
Krēms - 17,49 EUR | 50ml


Lai pavasarīgi un skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru