01 aprīlis, 2019

Līga Nature SPA dabiskā kosmētika

Līga Nature SPA ir burvīga, tepat Latvijā radīta dabiskā kosmētika. No pavisam neliela produktu klāsta sākumā, šobrīd tā izaugusi par brīnišķīgu zīmolu, kas ietver fantastiskus sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Tie ir bezgala eleganti, teicamu sastāvu un pārsteidzoši efektīvām formulām. Tie, kas ir kaut reizi pamēģinājuši, sapratīs, par ko es runāju :) Pārējiem - ir vienkārši  jāpamēģina.


Bet šī nav mana pirmā satikšanās ar Līga Nature SPA kosmētiku. Nav noslēpums, ka esmu augusi Valmierā un tieši šajā pilsēta ir radusies šī kosmētika (nu jau to ražo pavisam svaigā ražotnē ārpus pilētas) un SPA salons Līga ir man īpašs, tur pirmo reizi tiku pie skaistām un sakoptām uzacīm, īstenoju ilgi loloto sapni par auskariem un arī šodien - tur ar prieku iegriežos, kad vien esmu tajā pusē, jo tik kvalitatīvas procedūras piedāvā retumis. Kamēr sevi saucu par Valmieras meiteni - SPA salonā iegriezos visai bieži un, parādoties salona īpašajai kosmētikas līnijai, pilnīgi loģisks solis bija izvēlēties tieši šo zīmolu. Ir pagājuši daudz gadi, produktu klāsts zīmolam ir ievērojami audzis, bet joprojām tā ir tikpat kvalitatīva, tik pat iedarbīga un kļuvusi pavisam eleganta. Man patīk, man ļoti, ļoti patīk! Man visi ir FAVORĪTI!

C vitamīna serums ar ferulskābi un lupīnas peptīdiem


C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno. Izlīdzina ādas toni un mazina brīvo radikāļu- gaisa piesārņojuma u.c., ietekmi uz ādas veselību. Seruma sastāvs ir ārkārtīgi vērtīgs - tas ir bagātīgs kokteilis ar C vitamīnu, ferulskābi, lupīnas peptīdiem, argana eļļu un saldo apelsīnu ēterisko eļļu. C vitamīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas mitrina un uzlabo ūdens noturību šūnās, aizsargā no UVA un UVB stariem, kā arī dziedē. Ferulskābe palēnina novecošanās procesus. Lupīnas peptīdi aktivizē kolagēna un elastīna sintēzi, padarot ādu jauneklīgu un starojošu.
Serumam ir burvīga tekstūra: tas ir viegls, mitrinošs un piešķir ādai veselīgu svaigumu - izlīdzina ādas toni un piešķir dabisku mirdzumu. Lietojot regulāri, redzams efekts novērojams jau pēc nedēļas. Mana āda tiešām staro!

Putojošs sejas skrubis ar Krūzmētras un tējas koka ēterisko eļļu


Uzmundrinošs, antiseptisks un attīrošs skrubis sejai ar tējas koka, krūzmētras, piparmētras un bergamotes ēteriskajām eļļām. Īpaši piemērots taukainai un jaukta tipa ādai, kā arī ādai ar noslieci uz poru aizsprostošanos. Skrubīša sastāvs ir piesātināts efektīvām attīrošām vielām - tur pievienotas džodžobas pērlītes, celuloze, tējas koka ēteriskā eļļa, piparmētras ēteriskā eļļa, bergamotes ēteriskā eļļa un krūzmētras ēteriskā eļļa, kas dziļu attīra ādu, to noloba, mīkstina un piešķir kārtīgu devu svaiguma.
Skrubja lietošana klasiska - ar apļveida kustībām to iemasē uz samitrinātas ādas un pēc tam noskalo ar siltu ūdeni.
Tam ir ļoti patīkama tekstūra, mazliet krēmīga, bet attīrošās vielas to padara par putojošo attīrošo līdzekli, līdz ar to āda pēc skrubīša ir svaiga, tīra, gluda un gatava tālākajiem ādas kopšanas soļiem. Skrubis ir gana ņiprs, bet nav ass, kairinošs vai skrāpējošs. Atsvaidzinošās ēteriskās eļļas ādai burtiski sniedz svaigumu. Man ārkārtīgi patīk viss - tekstūra, iedarbība, lietošana, rezultāts. Viss!

Detox sejas maska ar aktīvo ogli


Sejas maska ar bentonīta un kaolīna māliem, aktīvo ogli, kolagēnu un rūgto apelsīnu - izstrādāta, lai atbrīvotu ādu no brīvajiem radikāļiem un sārņiem, ko producē vides piesārņojums, neveselīga dzīvesveida paradumi un radiācija. Kolagēns piešķir ādai elastību un tvirtumu, tam piemīt spēja atjaunot šūnas. Pateicoties jaunākās paaudzes aktīvai vielai elfamoist, maska vienlaikus arī intensīvi mitrina.
Šī ir SUPER DETOX maska ādai - tās sastāvs ir tik iedarbīgs, cik vien tas var būt. Sastāvā ir gan māli, gan aktīvā ogle - tie burtiski izsūc visu nevajadzīgo no ādas un porām. Bet sastāvā ir arī vīnogu gauliņu eļļa, ģerānijas eļļa un citronzāles eļļa, vitamīns E un vitamīns B3, kas mitrina, nomierina un līdzsvaro ādu. Bez minētā ir arī mitrinošās sastāvdaļas un kolagēns. Arī maskas tekstūra ir burvīga - tā ir krēmīga, tā uzklāta nesakalsts un tas nozīmē tikai vienu - lieki nestaipa un nesausina ādu. Maska manāmi attīra ādu, sašaurina poras, samazina taukošanos. Toties maska nesavelk ādu, to nesausina un nekairina.

Nomierinošs rudzupuķes un kumelītes toniks


Maigs toniks ar rudzupuķu, kumelīšu ziedūdeni un aktīvajām vielām - bisabololu, alantoīnu, liepu ziedu ekstraktu un augu glicerīnu. Bisabolols stimulē ādas pašatjaunošanās spējas un veicina tās atjaunošanos pēc dažādām mikro traumām un bojājumiem, alantoīns mīkstina ādas dabisko sastāvdaļu - keratīnu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai (atūdeņotai) un sausai ādai. Liepu ziedu ekstrakts reģenerē, nomierina un mīkstina ķermeņa un sejas ādu, uzlabo tās aizsargfunkcijas, kā rezultātā āda lēnāk noveco. Īpaši piemērots kā nomierinošs, iekaisumus mazinošs līdzeklis.
Šis ir lielisks! Pirmkārt es dievinu kā tas smaržo - tam ir maiga un mazliet rūgtena rudzu smarža, kas mijas vieglām un svaigām ziedu notīm. Vislabāk man to patīk izsmidzināt uz sejas pēc kārtīgas attīrīšanas, maskas vai dušas. Ziedūdens patīkami nomierina ādu un to veldzē, savukārt aromāts uzmundrina un sabužina prātu. Katru dienu to lietoju ar vislielāko baudu.

Acu gēls ar diļļu ēterisko eļļu un mentolu


Viegls gels acu zonas kopšanai ar atvēsinošu iedarbību. Mitrina un samazina tūsku. Lieliski uzmundrina nogurušas acis. Gela sastāvā ir iespaidīgs aktīvo vielu mikslis, kas sastāv no argana eļļas, granātābolu sēklu eļļas, šī sviesta, A vitamīna, upeņu sēklu eļļas, dzērveņu sēklu eļļas, naktssveces eļļas, džodžobas eļļas, mentola, Persiešu zīda koka mizas ekstrakta, E vitamīna, ehinācijas ekstrakta un diļļu sēklu ēteriskās eļļas. Zinātniski pierādīts, ka diļļu ēteriskā eļļa, ilgstoši lietojot, spēj uzlabot acu veselību, hialuronskābe nodrošina ādas šūnu mitrināšanu un izlīdzina sīkās krunciņas.
Par spīti bagātajam sastāvam (un īpaši lielajam eļļu skaitam), gels ir ultra vieglas konsistences, pamatīgi mitrinošs un kārtīgi atvēsinošs. Atvēsinošā sajūta ir jūtama momentā - tādēļ nav vēlams gelu klāt ļoti tuvu acu gļotādai. Gels lieliski uzsūcas, nepadara ādu taukainu vai lipīgu, gluži pretēji - to atsvaidzina, mitrina un uzmundrina. Un jā - tas smaržo kā kaltētas dilles - tik dabiski, tik patiesi. Un jā - man patīk, ārkārtīgi patīk.

Un te mazliet tekstūras.


No kreisās - C vitamīna serums ar ferulskābi un lupīnas peptīdiem, putojošs sejas skrubis ar Krūzmētras un tējas koka ēterisko eļļu, Detox sejas maska ar aktīvo ogli un acu gēls ar diļļu ēterisko eļļu un mentolu.

Līga Nature SPA kosmētika ir tiešām fantastiska - tā it visa ir lieliska, Man nav ko pat īpaši izcelt, jo patīk pilnīgi viss! Tas ir zīmols, kas ir mans.

Kosmētiku meklē Spa salonā Līga Valmierā, viņu interneta veikalā un eko veikalos (piemēram, lavandas.lv).


Cenas:
C vitamīna serums - 24,80 EUR | 50ml
Putojošs sejas skrubis - 8,50 EUR | 60ml
Detox sejas maska - 10,50 EUR | 60ml
Toniks, ziedūdens - 9,00 EUR | 100ml
Acu gēls - 12,00 EUR | 15ml

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru