22 aprīlis, 2019

BioNike dormokosmētika - pēdējā laika atklājums

Līdz šim biju saskārusies tikai ar BioNike dekoratīvās kosmētikas klāstu (atzīmēšu, cik tas ir lielisks) un loģisks likās solis iepazīties ar zīmolu tuvāk un izmēģināt kaut ko arī no kopjošās kosmētikas. Tādēļ sāku ar četriem pamata produktiem - attīrošo ūdeni, toniku, mitrinošo krēmu un acu krēmu. Tāda ādas kopšanas bāzīte.



BioNike dermokosmētika ir īpaši izstrādāta jūtīgai, alerģiskai, kairinātai un reaktīvai ādai un tā piemērota gan ādas problēmu risināšanai, gan profilaksei. Tieši tādēļ kosmētika ir pieejama tikai aptiekās. Runājot par BioNike zīmolu, gribu vēl atzīmēt, ka visa zīmola kosmētika ir bez konservantiem, bez mākslīgām smaržvielām, bez glutēna un testēta uz niķeli un smagajiem metāliem, kas nodrošina to, ka tā ir maksimāli maiga un labi panesama pat visjūtīgākajai ādai.


Pats, pats interesantākais un foršākais man likās attīrošais ūdens. Tad ar to arī sākšu.

BIONIKE DEFENCE TOLERANCE ATTĪROŠS ŪDENS.


Formula izstrādāta balstoties uz minimālu sastāvdaļu daudzumu, ideāls maigas, īpaši jutīgas sejas ādas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai. Nesatur agresīvas virsmas aktīvas sastāvdaļas, saglabā ādas dabīgo aizsargslāni un palīdz novērst ādas apsārtumu un plaisāšanu. Sastāvā pantenols un destilēts rožūdens. Var noskalot vai nenoskalot, pēc nepieciešamības.


Pirmkārt gribu atzīmēt attīrošā ūdens tekstūru - tas nav gluži šķidrs kā ūdens - tam ir pašķidra gēla tekstūra, kas saskaroties ar ādu burtiski izkūst pārvēršoties ūdenī. Attīrošais ūdens lieliski noņem gan ikdienas netīrumus, gan arī dekoratīvo kosmētiku - bez beršanas un ādas liekas traumēšanas. Tas ir maigs, patīkami mitrinošs, nav lipīgs vai taukains. Mans ļoti patīk! FAVORĪTS!


BIONIKE DEFENCE REFRESHING TONIKS


Atsvaidzinošs toniks jutīgai ādai. Spirtu nesaturošs toniks ideāli noslēdz sejas attīrīšanu un nodrošina tūlītēju atsvaidzināšanu, bagātināts ar mitrinošu sastāvdaļu kompleksu, rozes un lazdas ūdeni.
Priecājos, ka toniks ir bez spirta, smaržvielām un konservantiem. Tas tiešām ir maigs, atsvaidzinošs un mitrinošs. Pēc pamatīgākas attīrīšanas ādai tūlīt atgriež komfortu, to nomierina un atsvaidzina. Toniku cienītājiem šis noteikti patiks.

BIONIKE DEFENCE HYDRA5 RADIANCE KRĒMS SPF15


Mitrinošs, mirdzumu atjaunojošs krēms jutīgai ādai ar SPF15. Īpašs sastāvdaļu komplekss, kas ietver 5 aktīvās hialuronskābes formas un antioksidatīvais fitokomplekss mitrina, stiprina, vitalizē un aizsargā ādu no brīvo radikāļu iedarbības un palīdz novērst priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Satur īpaši maigu pūderi, kas padara ādu mirdzošu. Vieglā tekstūra to padara par ideālu bāzi dekoratīvai kosmētikai.
Šis ir burvīgs sejas krēms ar viegli izgaismojošu tekstūru, kas superīgi mitrina ādu, to nomierina un atjauno. Ādai ir fantastisks komforts. It kā šķiet - kas tur. Mitrinošs krēms, bet tā vieglā un mirdzošā tekstūra, spēcīgā mitrināšana un komforts, ko sniedz ādai - to padara ārkārtīgi īpašu. Viennozīmīgi mans favorīts!

BIONIKE DEFENCE EYE ANTI-PUFFINESS ATVĒSINOŠS ACU KRĒMS


Atvēsinošs, tūsku mazinošs krēms jutīgai ādai. Augu valsts izcelsmes aktīvās sastāvdaļas ar drenāžas palīdzību mazina šķidruma uzkrāšanos audos ap acīm kā arī uzlabo mikrocirkulāciju audos.
Lai gan tūska acu zonā nav mana ikdienas problēma, man tomēr patīk tieši šādi acu krēmi. Krēms ir lielisks, jo tas burvīgi atsvaidzina un nomierina acu zonu, dziļi mitrina un atvēsina. Krēmam ir viegla krēmgēla tekstūra. Skatiens izskatās pamodies un starojošs arī tad, ja tas tā nebūt nav :D

BioNike kosmētiku meklē Apothekā.

Cenas:
Attīrošs ūdens - 12,09 EUR | 200ml
Toniks - 13,99 EUR | 200ml
Mitrinošs krēms - 21,47 EUR | 50ml
Acu krēms - 22,29 EUR | 15ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru