07 augusts, 2019

Catrice rudens/ziemas jaunumi

Catrice iepazīstina ar rudens/ziemas jaunumiem, kas radīti iedvesmojoties no modes galvaspilsētām. Šosezon modē būs divi galvenie temati:
Esi individuāls, gribi pievērst sev uzmanību, izceļot tavu iekšējo mākslinieku? Ar „VISUAL WOW & EFFECTS” produktiem tas ir iespējams.
Mūsdienu problēma – mēs vēlamies ietaupīt laiku, bet negribam izmantot mazāk efektīvākus produktus - „ULTRA PERFORMANCE” ir rādīts, lai palīdzētu tev ar ilgnoturīgiem un viegli lietojamiem skaistuma līdzekļiem.

Tas viss un vēl vairāk Catrice jaunumos.


VISUAL WOW & EFFECTS kolekcija

Tiem, kuri grib mūsdienās pievērst sev uzmanību, vairāk jādomā pie tēla izveides: tieši tie, kuri tagad izceļas ar savu kreativitāti un unikālo stilu, noteikti iegūs popularitāti „Instagram”. Šīs make-up inovācijas ļauj mums dzirksteļot ar kristāla mirdzumiem un metāliskiem efektiem, apjomu – uz lūpām vai uzacīm, un citiem īpašiem efektiem.

LUMINICE GLOW PALETE 020 Feel gold (Cena €7.29)


Šī palete ne tikai nodrošina satriecošu starojumu, bet arī papīra iepakojums izskatās kā dizaina elements uz kosmētikas galdiņa. Divi izgaismotāji un bronzeris, kā arī iebūvētais spogulītis - šī palete ir ideāls sabiedrotais ceļojumos. Catrice konturēšanas paletes ir ļoti  labas - toņi universāli, mīksti un pigmentēti.

BLUSH BOX GLOWING & MULTICOLOUR VAIGU SĀRTUMS 010 Dolce Vita (Cena €4.19)

Šis daudzkrāsainais vaigu sārtums nodrošina skaistu un maigu starojumu veselīgai sejas ādai. Trīs dažādie toņi veido aizraujoši presētu veidolu ar divām dažādām toņu kombinācijām katrā. Tas ir ideāls skaistuma produkts starojošiem vaigiem. Ļoti maigs un skaists vaigu sārtums, kas pielāgosies visām vajadzībām. Toņi ir krēmīgi, maigi un dabiski, kopskats skaists.

LASH COUTURE MĀKSLĪGĀS SKROPSTAS InstaExtreme Volume Lashes (Cena €4.19)


Šobrīd ir mākslīgo skropstu ēra! Jo garākas skropstas, jo valdzinošāks ir make-up tēls! Instaextreme Volume Lashes nodrošina apjomu visas skropstas garumā glaimojošiem selfijiem un vienreizējiem „Instagram” storijiem. Izliekta un caurspīdīga skropstu lente nodrošina vieglu uzklāšanu. Skropstu līme ir iekļauta. Ļoti skaistas skropstiņas, kas labi izskatās uzliktas, nav pārāk dramatiskas, vieglas, bet ar ievērojamu efektu. Ļoti patīk komplektā iekļautā līme, kas klājas ļoti plānā kārtiņā, ir caurspīdīga un pilnīgi nemanāma. Man ļoti patīk!

BROW COMB PRO MICRO UZACU ZĪMULIS 030 Medium Brown (Cena €3.59)


Skaistas uzacis! Ar šo zīmuli viegli aizpildīt uzacis, zīmējot plānas, matiņiem līdzīgās līnijas. Pateicoties tā trijžubura aplikatoram, zīmuli viegli uzklāt, un tas izskatās dabiski. „Brow Comb Designer Pro” ir uzlabota tekstūra un aplikatora gals. Ļoti las zīmulis dabiskam izskatam. Pluss par ievērojamo toņu izvēli - jaunā kolekcija piedāvā piecus toņus vēl labākai saderībai ar tavu uzacu toni.

PUSMATĒTĀ LŪPU KRĀSA (Cena €4.19) un LIP GLOW GLAMOURIZER LŪPU BALZAMS (Cena €5.19)


Ideālā saderība – matētu efektu kombinācija un komforta sajūtu tekstūra. Juteklīga pusmatētās lūpu krāsas tekstūra, kas klājas uz lūpām bez piepūles gluži kā lūpu balzams. Ilgnoturīgā lūpu krāsa kombinē augstu sedzamību ar ekstremāli vieglām sajūtām uz lūpām. Tā ir bagātināta ar avokado eļļu un olīveļļu. Skaistas lūpu krāsas ar labu noturību un elegantu dizaina iepakojumu. Liela toņu izvēle - no sarkaniem līdz „nude” un rožkoka toņiem

Savukārt lūpu balzams pastiprina dabisko lūpu toni un iekrāso ar maigi rozā pieskārienu, kas variējas atkarībā no ādas un lūpu individuālā pH līmeņa. Maigās zelta pērles veido starojošu spīdumu uz lūpām. Patīkams, mitrinošs un universāls produkts, kad gribās maigu un dabisku izskatu.

GENERATION PLUMP & SHINE LŪPU SPĪDUMS (Cena €4.19)


Izvēlies zeltu! Zelta efekti ir šo jaunumu būtība. Ļoti spīdīgs lūpu spīdums ar vieglu līdz vidēju sedzamību un krēmīgu tekstūru vizuāli palielina lūpas un veido valdzinošu perlamutra spīduma efektu. Tas ir ilgnoturīgs un nav lipīgs – maksimālam spīdumam. Foršs lūpu spīdums ikdienai - būs tematisks rudenim, kad sāks krāsoties lapas.

GOLD EFFECT NAGU LAKA (Cena €3.59)


Šī jaunā nagu laku kolekcija ļauj skaistuma entuziastiem izveidot krāšņu manikīru ar izmeklētiem un mirdzošiem efektiem. Kolekcija sastāv no astoņiem toņiem ar diviem dažādiem efektiem – tonis tonī un daudztoņu ar zeltu. Visām nagu lakām ir gaismu atstarojošs un spīdīgs efekts. Pateicoties otas formai, nagu lakas viegli klājas. Ar divām plānām kārtām tie ir pilnībā pārklāti. Ļoti skaista nagu laka ar zeltītiem mirdzumiem. Laka labi klājas, ātri nožūst un turas pieklājīgi. Man patīk Catrice lakām otiņas - tās ir biezas un platas, kas nodrošina labu klājumu ātri un ērti.

ULTRA PERFORMANCE kolekcija

Bieži ir tādas dienas, kad mēs steigā virpuļojam pa vannasistabu un izmantojam pārbaudītus „go-to” favorītus, nevis eksperimentējam ar skaistuma produktiem. Papildu ātrai, precīzai un vieglai uzklāšanai, ikdienas lietošanas produktu noturība ir absolūta nepieciešamība.

EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME SKROPSTU TUŠA (Cena €5.19)


180% vairāk skropstu apjoma, noturība, garums un rezultāts, kas turas līdz pat 24 stundām. „Eyeconista Lash millionizer” tuša pārklāj katru skropstu, veidojot aizraujošu un acis atverošu efektu. Pateicoties krēmīgajai tekstūrai un „Lash Millionizer” otai, perfekta precizitāte un nesalipušas skropstas ir viens no daudzajiem „Beauty Eyecon” skropstu tušas talantiem. Tuša ar liektu silikona birstīti un ļoti krēmīgu formulu. Tā labi noklāj skropstas, piešķir tām pieklājīgu apjomu, tās atdala un izceļ. Tuša skaistam, dabiskam skatienam. Debeszilajā iepakojumā tuša ir ūdensnoturīga.

TEN!SATIONAL 10 IN 1 DREAM BĀZE (Cena €6.19)


Šī „viss vienā” bāze apvieno 10 priekšrocības vienā produktā. Izstrādāta, lai nodrošinātu vienā formulā tūlītēji uzlabojošas un aizsargājošas īpašības. Vieglā tekstūra sagatavo ādu, izlīdzina ādas nepilnības un veido vienmērīgu sejas ādas toni. Poras un mazās krunciņas tiek vizuāli samazinātas. Šī sapņu bāze mitrina ādu un veido dabisku spīdumu. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām un SPF15, tai ir arī pretpiesārņojuma un antioksidantu efekts.
Pamatīga bāze dekoratīvajai kosmētikai, palīdz labāk uzklāt make-up un paildzina tā noturību.


Catrice kosmētiku un jaunumus meklē Drogas veikalos vai internetā.


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru