20 augusts, 2019

Schwarzkopf professional BC SUN Protect matu produkti

Man ļoti patīk Schwarzkopf professional BC sērijas produkti, un vasarai, kā arī rudens pirmajai pusei ideāli piemēroti likās Bonacure SUN Protect matu kopšanas produkti, kas palīdzēs atjaunot saulē bojātus matus.


Manā BC komplektā ir attīrošais un kopjošais produkts.

Bonacure Sun Protect Hair & Body Bath.


Attīrošais līdzeklis matiem un ķermenim, kas maigi attīra matus un ķermeni, atbrīvojot no saules aizsardzības līdzekļu, hlora, smilšu un sālsūdens paliekām. Attīrošā formula ir bagātināta ar Buriti eļļu un Jūras Aļģu ekstraktu, savukārt pantenols palīdzēs atjaunot matu un ādas dabīgo hidrabalansu. Allantoīns ir pazīstams ar savām nomierinošajām īpašībā, un pH 4.5 Balancer Technology pasargās matu krāsu no izbalēšanas.
Tas ir lielisks šampūns, kas pamatīgi attīra matus, tajā pašā laikā tos nepadara sausus un pinkainus. Tas ievērojami mitrina, baro un stiprina matus. Tiešām jūtu, ka mati ir veselīgāki, nav tik sausi un spuraini. Perfekti!


Bonacure Sun Protect 2 in 1 Treatment.


Komplektam - matu maska - divi vienā, kas palīdzēs atjaunot saulē bojātus matus. Dziļi baro, atjauno un mitrina matus. Padara matus vieglāk ķemmējamus un savaldāmus. Novērš zaļos apakštoņus, kas parādās baseina ūdens ietekmē, un krāsas izbalošanu. Līdz 95% samazina matu lūšanu.
Tā ir intensīvas iedarbības matu maska, kas teicami mitrina, nogludina un atjauno matus. Maskas formula ir viegla, pamatā mitrinoša, atjaunojoša, tā nepadara matus smagnējus vai taukainus. Tā piešķir matiem skaistu zeltainu toni un padara tos forši spīdīgus.

Šo produktu sēriju rekomendēju tieši tagad - vasaras otrajā pusē, jo mati no saules jau ir pamatīgi cietuši, izbalojuši, palikuši sausāki un spuraināki - šampūns kopā ar masku lieliski tos atjaunos, nogludinās, mitrinās. Pie tam efekts ir gana ilglaicīgs. Man ļoti, ļoti patīk!

KAs ir pats foršākais - šobrīd Schwarzkopf professional BC Bonacure sērijas produkti ir pieejami arī veikalos Drogas. Kā man patīk, ka šo veikalu klāsts ir kļuvis patiešām pievilcīgs.

Cenas:
Šampūns ~ 12 EUR | 200ml
Maska ~ 17 EUR | 150ml


Vai matu kopšanai Tu izvēlies saules aizsarglīdzekļus, vai arī īpašu kopšanu pirms un pēc saules? Es to nekad nedarīju, tomēr tagad zinu, cik forši ir mati, kad tie tiek īpaši palutināti pēc saulītes.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru