21 augusts, 2019

The Body Shop Alvejas līnija

Nomierinoša, atjaunojoša, mitrinoša, aizsargājoša - The Body Shop Alvejas līnija  izcila vasarai un vasaras noslēgumam, lai atjaunotu ādu un sagatavotu to sezonas maiņai. Bet tik pat labi alvejas līnijas produkti noderēs rudenī un pat ziemā, lai nomierinātu ādu sākoties apkures sezonai.
Bet kamēr vēl vasara - baudām to ar pilnu krūti un pēc saules peldēm neaizmirstam nomierināt un atjaunot ādu.


No alvejas produktu līnijas esmu izvēlējusies trīs - alvejas želeju, kas ir superīgs un universāls produkts un noderēs jebkurā sezonā, gluži tāpat kā alvejas sejas maska un acu-lūpu krēms.

Alvejas nomierinoša želeja sejai un ķermenim.


Šī daudzfunkcionālā želeja satur 90% organisku alveju. Tas ir tūlītējs glābšanas līdzeklis jutīgai ādai - tā maigi nomierina kairinātu ādu un novērš diskomfortu. Želeju var uzklāt visai sejai pirms krēma lietošanas vai arī lietot atsevišķām ādas zonām, kur āda ir jutīga vai kairināta, piemēram, pēc saules peldēm, vaksācijas. Tā nesatur parabēnus, smaržvielas vai krāsvielas, nebloķē poras un ir dermatoloģiski testēta.
Universāla, multifunkcionāla, daudzfunkcionāla - sauciet kā gribat! Lieliska, nomierinoša, mitrinoša - perfekta vasarā pēc sauļošanās, pie kukaiņu kodumiem, tā pat arī pēc vaksācijas vai epilācijas (principā jebkuras matiņu likvidācijas procedūras). Galu beigās alvejas želeja ir perfekta kā ikdienas mitrinošais līdzeklis gan sejai, gan ķermenim. Man ļoti patīk!

Alvejas nomierinošs acu un lūpu krēms.


Maigs, nomierinošs želejveida krēms acīm, lūpu kontūrām un lūpām. Īpaši izstrādāts jutīgai ādai - mitrina un nomierina ādu, mazina jutīguma radītās nepatīkamās sajūtas uz ādas. Bagātināts ar ekoloģisku alveju un sezama sēklu eļļu. Nesatur krāsvielas, smaržvielas. Oftalmoloģiski un dermatoloģiski testēts, piemērots kontaktlēcu lietotājiem.
Tekstūra tam ir krēmgēla - pa vidu starp krēmu un želeju, viegla, maiga, mitrinoša, nomierinoša, atvēsinoša. Tas lieliski un ļoti ātri uzsūcas, ir perfekts dienas acu krēms, jo nebaidoties var klāt pa virsu dekoratīvo kosmētiku. Tāpat krēmu var klāt uz lūpu ādas, kas ir forši, jo dažkārt man gribas kaut ko pavisam vieglu un nemanāmu - jo lūpu balzāmi parasti uz lūpām ir jūtami. Tad ar šo ir pavisam savādāk - tas uzsūcas un nožūst un lūpu āda ir komfortā, tomēr sajūta ir tāda, ka uz lūpām nav nekā. Forši - man patīk! Favorīts!

Alvejas nomierinoša sejas maska.


Maska, kas ideāli piemērota jutīgai ādai un sakairinātai ādai – nomierina, nogludina, mīkstina un aizsargā. Atjauno ādas dabiskās aizsargspējas. Bagātināta ar o nomierinošo alveju un sezama sēklu eļļu.
Tā ir mitrinoša un nomierinoša krēmveida maska, ko izmantoju kā SOS līdzekli pēc saules peldēm, pēc dziļas ādas attīrīšanas, nelabvēlīgiem laika apstākļiem, kā arī tad, kad āda šķiet kļuvusi jūtīga, sausa, reaktīva. Maska ādu intensīvi mitrina, nomierina, atsvaidzina, samazina apsārtumu un kairinājumu. Šo iesaku turēt mājās gan ikdienai, gan arī kā SOS līdzekli, jo īpaši vasarā!


Produktus meklē The Body Shop veikalos vai internetā thebodyshop.lv

Cenas:
Alvejas želeja - 19,50 EUR | 200ml
Acu - lūpu krēms - 18,50 EUR | 15ml
Alvejas maska - 19.90 EUR |100ml
Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru