02 augusts, 2019

IDUN Minerals sejas kopšanas kosmētika

Turpinot iepazīties ar lielisko jaunumu Latvijā - IDUN Minerals kosmētiku, izmēģināju sejas kopšanas produktus. Eleganti, efektīvi, maigi un ādai saudzīgi. Lieliska izvēle ikdienai!


Esmu izvēlējusies pilnu ādas kopšanas klāstu - attīrošās putas, serumu, dienas un acu krēmus. Principā viss, kas nepieciešams pamata ikdienas kopšanas rituālam.

IDUN Minerals attīrošās putas


Putu sastāvs ir ļoti maigs un maksimāli dabisks, tām tekstūra ir bieza, krēmīga, ļoti patīkama. Ar putām droši var attīrīt visu seju - arī jūtīgo acu zonu, tās acīs nekož, ādu nesavelk. Putas labi tiek galā gan ar ikdienas netīrumiem, gan arī dekoratīvo kosmētiku. Šāda veida attīrošo līdzekļu cienītāji pratīs novērtē. Man ļoti patīk!


IDUN Minerals mitrinošais serums


Mitrinošais serums ir paredzēts kā otrais solis ādas kopšanā - pēc ādas attīrīšanas un pierms dienas/nakts krēma uzklāšanas. Serums ir bagātināts ar hialuronskābi un B3 vitamīnu īpaši dziļai mitrināšanai, kā arī AHA augļskābes (ābolskābi), kas padara ādu maigu un palīdz tai atjaunoties.
Serums ir ļoti vieglas tekstūras, ātri un patīkami uzsūcas, nepadara ādu smagnēju vai lipīgu. Jūtami to mitrina un atsvaidzina. Ļoti labs mitrinošais efekts ir jūtams, ja āda ir patiešām dehidratēta - diezgan ātri ādai atgriežas komforts, uzlabojas ādas kopējais stāvoklis.


IDUN Minerals dienas krēms normālai/kombinētai ādai


Krēms ir tieši pielāgots normālai/kombinētai ādai, tas pamatā mitrina un aizsargā ādu. Krēma tekstūra ir viegla, mitrinoša, tas ādu nepadara taukainu. Sastāvs bagātīgs - ar vitamīniem (C, E, folskābi), minerālvielām, dažādiem augu sviestiem un eļļām (šī sviests, kakao sviests, rapšu eļļa, u.c.), kas mīkstina un atjauno ādu. Tiešām foršs krēms ar ļoti labu sastāvu - ideāls, ja nemeklē kaut ko ārkārtīgi specifisku - dziļa mitrināšana un viegla ādas barošana būs nodrošināta. Universāls produkts - derēs gan dāmām, gan kungiem.


IDUN Minerals acu krēms


Acu krēms ir piemērots visiem ādas tipiem - ļoti viegls un pamatā mitrinošs. Krēms bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām un dabiskām mitrinošām vielām, kas aizsargā un kopj jūtīgo acu ādu. Krēms jūtami mitrina un atsvaidzina acu zonu, tam ir lieliska tekstūra - uzsūcas perfekti un nepadara ādu taukainu vai lipīgu. Droši pa virsu klājama dekoratīvā kosmētika. Man līdz galam nepatīk aplikātors, tāpēc krēmu klāju ar pirkstiem. Vienīgais mīnuss. Bet kopumā - mans favorīts!


Kopumā varu teikt, ka ļoti forša kosmētika - tai ir labs sastāvs bez liekiem kairinātājiem un alergēniem, ļoti lakonisks un patīkams iepakojums - derēs gan viņam, gan viņai. Produkti ir universāli - derēs teju jebkuram vecumam, jebkuram dzimumam un jebkurai ādai, kas nav ārkārtīgi prasīga. Man ļoti patika!

IDUN Minerals kosmētiku meklē Euroaptieka aptiekā Akropolē.

Cenas:
Attīrošās putas - 24,99 EUR
Mitrinošais serums - 41,99 EUR
Dienas krēms - 39,99 EUR
Acu krēms - 29,99 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru