28 oktobris, 2019

Amway karstākais jaunums - multi-masking 5 masku sērija no Artistry Signature Select™

Nupat Amway iepazīstināja ar vienu varen karstu jaunumu - multi-masking 5 masku sēriju no Artistry Signature Select™. Košas, krāsainas, efektīvas un patiešām iedarbīgas. Es tās lietoju, mainu un miksēju, klāju pa zonām, nu viss kā kārtīgam multi-masking pieklājas. Un vai ziniet, man patiešām patīk!


Manā rīcībā ir 3 no 5 (vai ziniet - īstenībā 4, bet tā pēdējā atnāca jau pēc tam, kad visas biju kārtīgi izmēģinājusi, safotogrāfējusi, gandrīz pabeigusi rakstīt, man vienkārši negribējās to visu pārtaisīt, tāpēc, lai iet 3).

Tātad trīs - mitrinoša (zaļā), attīroša (dzeltenā) un eksfoliējoša (lillā) maska.


Tās var lietot katru par sevi, tās var klāt pa zonām un miksēt, veidojot sev vispiemērotāko sejas kopšanas rituālu.

Mitrinoša sejas maska Artistry Signature Select™


Mitrinošā sejas maska Artistry Signature Select vienā acumirklī ādu padara mitrinātu, gludāku un elastīgāku. Nomierina ādu no dažādu ārējo kairinātāju radītas ietekmes, piemēram, piesārņojuma, vēja, īpaši sausa gaisa — kāds ir lidmašīnās vai pārmērīgi kondicionētās telpās.
Lieliska maska dehidratētas un sausas ādas kopšanai, tā ir bagātīga ar dažādām mitrinošajām vielām, kas jauki nomierina un atsvaidzina ādu, padara to gludu un zīdainu. Pie tam maskai ir burvīgs citrusu aromāts. Es to izvēlos klāt uz visas sejas pēc dziļas un intensīvas ādas attīrīšanas, lai nomierinātu ādu un atjaunotu tai komfortu. Tomēr pamatā to izvēlos klāt uz sausākajām sejas zonām - vaigiem, kombinējot to ar attīrošo masku, tādējādi ādai sniedzot visefektīvāko kopšanu. Jo multi-masking šobrīd ir modē :)

Attīroša sejas maska Artistry Signature Select™


Dziļi attīriet ādu, to atbrīvojot no dažādiem apkārtējās vides piesārņotājiem ar attīrošo sejas masku Artistry Signature Select™.
Maska dziļi attīra ādu, noņem dekoratīvās kosmētikas paliekas un attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Tā noņem tauku pārpalikumus no ādas virsējā slāņa un kontrolē to izdalīšanos. Padara poras mazāk pamanāmas.
Šī ir viena no foršākajām maskām gan tekstūras, gan iedarbības ziņā - vērtēju subjektīvi savai kombinētajai ādai. Tā ļoti labi attīra ādu, savelk poras, normalizē tauku izdalīšanos. Pie tam maskai ir burvīgs greipfrūtu aromāts, un lieliska tekstūra. Lai gan maska ir mālu maska (ar auzu ekstraktu un citrusiem), tai ir burvīga krēmīga tekstūra, kas nesakalst un nesausina, kā arī nekairina un neplēš ādu, kā to mēdz darīt klasiska tipa mālu maskas. Šī ir burvīga no A līdz Z.

Maska-skrubis Artistry Signature Select™


Ar masku-skrubi Artistry Signature Select™ saudzīgi, bet efektīvi attīriet ādu, noņemot atmirušās šūnas, tādējādi ādu padarot mīkstu un veselīgi mirdzošu.
Maska efektīvi attīra ādu, uzreiz to nogludina un padara maigāku, mīkstāku. Uzlabo ādas tekstūru.
Maska ir želejveida tekstūras ar cukurniedru cukura pulējošajām daļiņām, tā eksfoliē atmirušās šūniņas, līdz ar to padara ādu maigāku, uzlabo tās tekstūru, maigā masāža stimulē mikrocirkulāciju un uzlabo ādas toni. Tieši tāpēc maigi sejas skrubīši ir lieliska izvēle ādas kopšanai. Ir forša! Un tas burvīgais ogu aromāts, izēst to burciņu ar lielo karoti :D


Es teikšu tā - Amway mani pārsteidza. Es esmu diezgan daudz ko lietojusi no zīmola, daudz ārpus bloga, jo ne visu es spēju un paspēju atrādīt, bet šīs maskas .... nu ir foršas, ko lai padara!

Meklē pie izplatītājiem, ja nevienu nepazīsti - var reģistrēties viņu mājas lapā un randomā izvēlēties kādu izplatītāju, pēc iespējas tuvāk savai dzīves vietai un iegādāties pie viņa.

Cenas:
Mitrinošā maska - 42,38 EUR | 100g
Attīrošā maska - 42,38 EUR | 100g
Pulējošā maska - 35,75 EUR | 100g


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru