25 oktobris, 2019

Kārtīga iepazīšanās. Himalaya

Nenoliegšu - es esmu arī iepriekš šo to lietojusi no Himalaya. Ir, kas paticies, ir kas ne visai. Tomēr šoreiz iepazīstos ar veseliem DEVIŅIEM produktiem, lai gūtu vispārīgu priekšstatu par zīmolu un sortimentu.


Manā testa produktu groziņā ir šie deviņi - trīs attīrošie līdzekļi sejas ādas kopšanai, attīrošās salvetes, peel-off maska, barojošs sejas un ķermeņa krēms, roku krēms un divas zobu pastas.

Himalaya attīrošie līdzekļi sejas ādas kopšanai


Attīrošās putas ar nīmu, problemātiskai ādai. Putas efektīvi attīra ādu, attauko to un profilaktiski kopj ādu piņņu un pūtīšu gadījumā. Tās sastāvā ir Indijā jau kopš seniem laikiem par dziednieciskiem uzskatīti garšaugi – kurkuma un nīms, kuram tiek piedēvētas arī antibakteriālas īpašības. Sejas putas ir diezgan stipras - tās pamatīgi attīra ādu, to attauko, līdz ar to savelk un sausina. Izsitumu (piņņu un pūtīšu) gadījumā ir ļoti efektīvas, jo efektīvi attīra ādu, sausina un savelk izsitumus, tomēr jāpiemeklē ļoti laba kopjošā kosmētika pēc attīrīšanas. Viennozīmīgi nav ikdienas produkts, tomēr problemātiskai ādai var būt īsts glābiņš.

Poru savelkošā mandarīnu sejas mazgāšanas želeja ir bagātināta ar īpašu augu aktīvo vielu maisījumu, kas palīdz sašaurināt poras, piešķirot ādai matētu izskatu. Burvju lazdas un Trifalas saudzīgā darbība palīdz savilkt un samazināt poras. Savukārt mandarīna miza tonizē ādu, padarot to svaigu un matētu. Salīdzinot ar putām - diezgan jauka attīrošā želeja, kas nesausina un ļoti nesavelk ādu. Es pat teikšu - sajūtas ir diezgan klasiskas: želeja nekož un nesavelk ādu, toties tā ir tīra, svaiga, matēta. Pieklājīga izvēle ikdienai.

Attīroša želeja uz melleņu, ērkšķogu un dabīgo sastāvdaļu granulu bāzes, normālas, kombinētas un taukainas ādas kopšanai. Mellenes želejas sastāvā satur barības vielas un antioksidantus, vitaminizējot ādu un pasargājot to no apkārtējās vides negatīvās ietekmes. Viens no Himalaya jaunumiem. Šī attīrošā želeja ir kaut kur līdzīga mandarīnu versijai, tikai sastāvā ir tādas kā sīkas un visai retas skrubējošās daļiņas. Godīgi - vairāk smukumam kā eksfoliācijai. Bet želeja forša, tīri kā ikdienas ādas attīrošais līdzeklis. Pieklājīgi attīra ādu, to nesavelk, pārmērīgi nesausina. Man patīk!

Attīrošas mitrās salvetes ar nīmu.


Īpaši maigas mitrās salvetes sejas ādas attīrīšanai un dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Piemērotas normālai un taukainai ādai. Nesatur spirtu. Ar nīma un kurkumas ekstraktu bagātinātas salvetes palīdz maigi attīrīt un tonizēt sejas ādu, saglabājot ādas dabisko mitruma līdzsvaru. Salvetes maigi attīra sejas ādu, acis un skropstas no visa veida dekoratīvās kosmētikas, tajā skaitā ūdensnoturīgās.
Šis ir īsts palīgs izbraucienos: gan ciemojoties, gan dodoties pie dabas. Salvetes maigi, bet rūpīgi attīra ādu un noņem ne vien ikdienas netīrumus, bet arī dekoratīvo kosmētiku. Salvetes droši var lietot arī acu zonas attīrīšanai. Tās tiešām labi strādā - ir mīkstas, maigas, pietiekami mitras (protams, ja nav paguvušas izžūt), lai forši attīrītu ādu, kad negribas līdzi ņemt arsenālu ādas attīrīšanai. Zinu, ka nav dabai visai draudzīgi (atkritumu ziņā), bet reizēm ārkārtīgi ērti.

Mitrinoša gurķu un mandeļu peel-off maska


Plēvītes tipa maska ar gurķu un mandeļu ekstraktiem, tā atvēsina un tonizē sejas ādu, mandeles nomierina, mīkstina un baro ādu, vienlaikus to attīrot un mitrinot to. Ananāsam piemīt savelkošas, pretiekaisuma īpašības un tas palīdz noņemt atmirušos vai bojātos audus. Tas palīdz nostiprināt ādu.
Divējādas domas - no vienas puses maska forši atsvaidzina, tonizē un uzfrišina ādu, bet no otras puses - tās noņemšana ir tīrākās šausmas. Man patīk maskas efekts, patīk kā tā kopj ādu, līdz brīdim, kad man tā ir jānoplēš. Au! Var to mēģināt mazgāt ar remdenu ūdeni - tas gan arī nav ārkārtīgi viegli, ja maska jau ir paguvusi nožūt. Varbūt ir kādi triki, kā nesāpīgi noņemt šo masku?

HIMALAYA Olive Extra barojošs sejas un ķermeņa krēms


Krēms ar olīvu eļļu un citām vērtīgām vielām dziļai un bagātīgai sejas un ķermeņa ādas barošanai un mitrināšanai. Vieglas tekstūras mitrinošs krēms, kas satur olīveļļu, ko bagātina patentētais augu ceramīds, lai kalpotu par ideālu ādas kopšanas palīgu ziemai. Olīveļļa, galvenā barojošā viela ādas krēmā, novērš ādas sausumu, piepildot ādu ar zīdainu mitrumu. Šī sviesta vērtīgās vielas darbojas arī kā aizsargslānis, un tā preventīvā mitruma zuduma ietekme ir ilglaicīga, savukārt mandeļu eļļa nodrošina krēma ātrāku uzsūkšanos ādā.
Piekritīšu - riktīgs ziemas variants, bet ne iešanai ārā, jo sastāvā ir ūdens. Rudens vēsajām dienām, gan kā reiz. Krēms gan nav baigi treknais, tomēr tas ir vairāk barojošs, kā mitrinošs. Tekstūra ir samērā viegla, tomēr manai sejas ādai pa bagātīgu - ķermenim jā! Kā reiz! Tikai mazie 50 ml aiziet pāris reizēs sauso ķermeņa zonu palutināšanai. Nevarēšu šo ieteikt kā super kopjošo un labāko sejas krēmu, toties tas ir tāds universālais krēms (patīk manam vīram, jo var paņemt vienu mazu burciņu un smērēt visur - rokām, sejai, ķermenim, jo īpaši ja āda ir tik super toleranta, kāda ir viņam) - krēms, ko paķert līdzi somiņā, ērti!

Anti-age roku krēms


Himalaya Age Defying roku krēms, ir bagātināts ar dabisku saules aizsardzību un ar uzturvielām bagāto rožu un Woodfordia (nevarēju atrast tulkojumu latviešu valodā) ekstraktu kombināciju, kas satur dabīgos antioksidantus, un nodrošina trīs kritiskas priekšrocības ādas atjaunošanai. Krēms padara roku ādu elastīgāku, padara tās maigas, mīkstas un gludas.
Pēdējā laika hīts - anti age roku krēms. Tas nodrošina roku ādu kopšanu un trīs priekšrocības cīņai ar pāragru ādas novecošanos:

  • Rehidrē un palielina ādas elastību;
  • Samazina grumbas un palīdz novērst priekšlaicīgu novecošanos;
  • Palīdz aizsargāt ādu no kaitīgiem UV stariem.

Tas viss zināms sejas un par ķermeņa krēmos, bet nu kļuvis populārs arī roku krēmos - un ne velti, jo roku āda noveco visstraujāk tieši tāpēc, ka visvairāk pakļauta nelabvēlīgajiem apstākļiem kodīgām vielām un saules starojumam.
Roku krēms foršs, varbūt drusku bagātāks kā ierasts - man iecienīts kā nakts krēms rokām. Lieliski kopj, atjauno un mīkstina roku ādu. Domāju, ka tieši šajā - vēsajā periodā daudziem būs favorīts.

Divas zobu pastas ikdienas mutes dobuma kopšanai.



Active White gēlveida zobu pasta, kuras sastāvā ir Misvaks un dabīgie enzīmi, aizsargā un palīdz uzturēt smaganas veselas. Zobu pastas pamatā ir augu enzīmu tehnoloģija, kas maigi attīra zobu virsmu un padara tos baltākus. Nodrošina ilgstoši svaigu elpu.
Es saku, JĀ, man patīk! Man patīk tieši gēlveida pastas formula - tā ir ļoti maiga, tā vispār nav abrazīva, tā patīkami puto un ļoti labi notīra zobu virsmu. Man patīk, ka zobi ir jūtami tīri, gludi, bet nepaliek jūtīgi. Un, īstenībā, šī zobu pasta ir viens no maniem favorītiem.

Mint Fresh Herbal zobu pasta. Arī ar Misvaku un enzīmiem pamatā, papildināta ar atsvaidzinošo piparmētru un Indijas Dilli, kas īpaši ilgstoši atsvaidzina elpu un saglabā to svaigu. Tāpat zobu pastas īpašais augu komplekss nodrošina līdz pat 12 stundu aizsardzību no kaitīgajiem mikrobiem un aplikuma veidošanās.
Arī gēlveida zobu pasta, ar nedaudz īpatnēju piparmētras, mentola, diļļu garšu un smaržu sajaukumu. Garša ir pieņemama, pieradu pāris lietošanas reizēs. Zobus notīra labi, es teikšu kaut kur līdzīga Active White zobu pastai (lai gan sastāvs atšķiras). Tas, ko es varu sajust lietojot - garšas nianšu jautājums.

Himalaya Herbals ir Indijā ražota ajūrvēdiskā kosmētika, kas satur virkni Himalaju apkārtnē augošu ārstniecības augu. Tā ir dabīga, un raw (tīra?) kosmētika ar bagātu ārstniecības augu kompleksu, bet līdz ar to, atsevišķi produkti ļoti iedarbīgi.

Himalaya kosmētiku meklē veikalos Drogas, kaut ko specializētos ajūrvēdas veikalos, šo to lielveikalos. Pieejamība ir gana plaša.

Cenu diapazons:
Putas - 5,69 EUR | 150ml
Mandarīnu attīrošais gēls - 5,19 EUR | 150ml
Melleņu attīrošais gēls - 2,89 EUR | 100ml
Attīrošās salvetes - 4,59 EUR | 25 gab.
Maska - 3,90 EUR | 75ml
Olīvu krēms - 2,09 EUR | 50ml
Roku krēms - 4,00 EUR | 50ml
Zobu pastas - 3,49 EUR | 75 ml (katra)


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru