22 oktobris, 2019

Zobu kopšanas arsenāls. Atrasts Drogas

Brīžiem šķiet, ka veikalu Drogas klāsts papildinās gaismas ātrumā. Vienā brīdī jau šķiet, ak sortimentu pārzinu, kā savu kabatu, bet tad attopos, ka tur ir TIK daudz jaunumu. Un visu gribās. Šoreiz sadaļā zobu kopšana, mērķtiecīgi izvēlējos kaut ko jaunu, Drogām neierastu, bet īstenībā tik foršu :)


Manā groziņā iekrita divas zobu pastas - ZHONG HUA zobu pasta jutīgiem zobiem un WOOM Natural+ zobu pasta, tad sajūsmā iespiedzos un sagrābu HAPPY HUMPHRY Bambusa zobu birsti un vienmēr noderīgos zobu diegus iņ un jaņ - ROCS Black Edition un BEAUTY FORMULAS Active.


ROCS Black Edition zobu diegs, 40m. BEAUTY FORMULAS Active zobu diegs, 100m


ROCS zobu diegu paņēmu tikai tāpēc, ka baigi interesants - melns, savukārt BEAUTY FORMULAS Active, jo regulāri to lietoju un šis ir viens no maniem favorītiem, pie tam visizdevīgākais cenas ziņā.

ROCS Black Edition zobu diegs efektīvi notīra zobu aplikumu un ēdiena paliekas starp zobiem un zem smaganām, savukārt mikrokristāli, kas iekļauti diega polimērpārklājuma sastāvā, nodrošina emaljas virsmas attīrīšanu no pigmentiem un zobu virsmas pulēšanu.
Ļoti smalki uzrakstīts - realitātē tas ir diezgan stingrs (tāds stīvs), mazliet biezāks kā man patīk, bet kopumā labs un izturīgs zobu diegs, ar kuru ērti var diegot zobus. Godīgi - ņemu tikai tāpēc, ka patīk dizains :D

Savukārt ar BEAUTY FORMULAS Active viss ir vienkārši. Tas ir vaskots zobu diegs ar piparmētru, kas palīdz noņemt aplikumu no zonām, kur nesniedzas zobu suka. Tas ir viens no maniem iecienītākajiem zobu diegiem, jo tas ir lēts 2,19 pa 100 metriem. Tas ir smalks, bet ne plāns (tādā ziņā, ka ir izturīgs), tas ir plakans, kas bez lielas piepūles ietilpst visās zobstarpās, tas ir vaskots - tas nozīmē, ka tas neslīd arī mitros pirkstos un tam ir maiga piparmētru garša. Manā vērtējumā identisks Oral-B Essential Floss zobu diegam, tikai 2x lētāks.

HAPPY HUMPHRY Bamboo Soft zobu birste


Zero-waste zobu birste arī Drogās. Vai nav leiliski?
Tā ir babmusa zobu birste, kas ir pilnībā biodegradabla un pārstrādājama. Zobu birstes sariņi ir pārklāti ar kokogles daļiņām, kas nodrošina birstītei antibakteriālus apstākļus.


Zobu birste ir lieliska - mīksta, ērta, labi tīroša. Galvenais, jāatceras, to žāvēt labi vēdināmā vietā! Visa maģija.

ZHONG HUA Zobu pasta jutīgiem zobiem


Zobu pasta ar bambusu un peoniju jutīgiem zobiem un smaganām. Zobu pastas formula ir balstīta uz 600 gadu seno Ķīnas impērijas Song dinastijas recepti, kuras pamatā ir peonijas dziedinošas īpašības, kas gadsimtiem ilgi tiek izmantotas tradicionālajā ķīniešu medicīnā. Pateicoties unikālajām sastāvdaļām, zobu pasta rūpējas par smaganām 24 stundu garumā, stiprina zobu emalju un samazina aplikuma veidošanās ātrumu.
apzināti izvēlējos šo jocīgo zobu pastu, jo man vienkārši gribējās pamēģināt tālo Austrumu garšas. Jā, neesmu vīlusies. Pirmais - garša! Garšo pēc viegli atsvaidzinošas piparmētras ar peoniju un tādu kārtīgu peoniju. Pirmajā brīdī likās, ka nebūs lietojama, jo garša ir dīvaina, bet patiesībā pieradu pēc otrās mazgāšanas reizes. Un tagad jau varu teikt - ļoti laba zobu pasta, kas labi un maigi attīra zobus, noņem aplikumu un atsvaidzina elpu. Iepakojums ir milzīgs un ļoti ērts. Lielākais bonuss par atvāžamo korķīti, kas zobu pastu pasaulē jau ir teju vai izskausts.

WOOM Natural+ zobu pasta


Zobu pasta ar 98% dabīgajām sastāvdaļām. Aloe Barbadensis lapu sula zobu pastas sastāvā ir dabiska sastāvdaļa, kurai piemīt bakteriostatiskas un baktericīdas īpašības. Augsta fluorīda koncentrācija aizsargā mutes dobumu no patogēnām baktērijām, samazina kariesa risku, atjauno emaljas struktūru, veicina kalcija fiksāciju, palielina zobu izturību un kavē patogēnu baktēriju augšanu un izplatīšanos. Stevia Rebaudiana ekstrakts, kas ir dabīgs mazkaloriju un pretkariesa saldinātājs, kalpo kā aktīvs antibakteriāls komponents un antioksidants.
Diezgan klasiska un saprotama zobu pasta ar ļoti labu sastāvu. Tā ļoti labi attīra zobus no aplikuma (tiešām ļoti labi), tā patīkami atsvaidzina elpu un tā labi garšo. Un jau minēju - foršu, dabisku sastāvu.

Visus zobu kopšanas labumus meklē veikalos drogas.

Cenas:

ROCS zobu diegs - 4,99 EUR | 40m (šobrīd ar Drogas karti -40%)
BEAUTY FORMULAS Active zobu diegs - 2,19 EUR | 100m (šobrīd ar Drogas karti -20%)
HAPPY HUMPHRY Bamboo Soft zobu birste - 3,99 EUR
ZHONG HUA Zobu pasta jutīgiem zobiem - 6,99 EUR | 130g
WOOM Natural+ zobu pasta - 5,99 EUR | 75ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru