08 oktobris, 2019

Coslys ekokosmētika. Atrasts Biotēkā

Man ir bijis pavisam neliels ieskats Coslys kosmētikas sortimentā, bet jau tad zināju, ka noteikti gribu izmēģināt vēl kaut ko.
Beidzot tāda iespēja ir bijusi un noteikti zinu, ka ir produkti, kas manos plauktiņos ir uz palikšanu.


Es smejos, ka pirmais uz palikšanu ir milzīgais šampūna iepakojums, jo to mēs visa ģimene lietosim ilgi. Bet tas ir tik forši un ekonomiski un man nav jādusmojas, ka vīrs paslepus izmēģina manus šampūnus. Ar šo var foršo šampūnu pat dalīties bez bēdas :) Bet bez šampūna manā groziņā ir vēl tādas praktiskās lietas kā intīmā mazgāšanas želeja, sejas toniks, ļoti interesanta formāta dezodorantss un zobu pasta. Viss ikdienai!

COSLYS ĪPAŠI MAIGS ŠAMPŪNS NORMĀLIEM MATIEM, AR BIO VĪGRIEZĒM


Produkta formula salona kvalitātē. Īpašā formula atvieglo matu ķemmēšanu. Ar augu izcelsmes mazgājošo bāzi un nomierinošu bio vīgriežu ziedūdeni. Bagātināts ar kviešu proteīniem un hohobas eļļu. Šampūns saudzīgi attīra matus ar maigām, krēmveida putām, atvieglo ķemmēšanu, piešķir matiem spīdumu un vieglumu.
Šampūns tiešām ir labs, tas ļoti  labi izmazgā matus pat ar pirmo mazgāšanas reizi. Tas nesaveļ matus un nepadara tos sausus. Gluži pretēji, jau mazgāšanas laikā var just, ka mati paliek patīkami mīksti un gludi. Pēc mazgāšanas ķemmēšana vispār nav apgrūtināta. Šis ir super variants ikdienai un visai ģimenei.

COSLYS HIPOALERĢISKA ŽELEJA INTĪMAJAI HIGIĒNAI BEZ SULFĀTIEM


Šī Coslys intīmās kopšanas želeja ir izteikti maiga, jo nesatur sulfātus (ziepes) un ēteriskās eļļas. Ginekoloģiski pārbaudītā želeja ir hipoalerģiska un bez aromāta. Bio rudzupuķu, rožu un klinģerīšu ziedūdeņi aizsargā vaginālo floru un gļotādas līdzsvaru, kas ir sevišķi būtiski, lai izvairītos no sēnīšu infekcijām.
Želeja ir patiesi maiga - tā nekairina, nededzina un nesausina intīmo zonu, taču to patīkami attīra un atsvaidzina. Es gan teikšu, ka man 450ml iepakojums ir pa lielu, jo neaizraujos ar intīmo higiēnu ikdienā, taču to piekopju pēris reizes nedēļā. Līdz ar to īsais iepakojuma termiņš man liedz to piebeigt pilnībā. Intīmā želeja ir viens no produktiem, kuru NEKAD nelietoju pēc derīguma termiņa beigām. Tāpēc nākamreiz noteikti izvēlēšos optimālo - 230 ml iepakojumu.

COSLYS SEJAS TONIKS AR LILIJU EKSTRAKTU NORMĀLAI UN KOMBINĒTAI ĀDAI


Coslys Lily sejas toniks ar liliju ekstraktu normālai un kombinētai ādai bez kairināšanas noņem pēdējās kosmētikas un netīrumu paliekas, kas sakrājušās visas dienas un nakts laikā. Liliju ekstrakts remdē, bet apelsīnu ziedu, vīgriežu, kumelīšu, burvjlazdas un rudzupuķu ziedūdeņi patīkami tonizē ādu.
Šis ir vēl viens mans favorīts! Lieliskais, aromātiskais, maigais un patīkami tonizējošais toniks, kas gan attīra ādu, gan arī to nomierina un normalizē. Bija periods, kad es nepiekopu tonizēšanu savā sejas kopšanas rituālā, taču nu esmu pie tā atgriezusies, pateicoties šim foršajam tonikam. Tas, ko es noteikti varu teikt par labu tonikam, āda ir krietni labāk mitrināta, tā tiek krietni ātrāk nomierināta un āda šķiet tvirtāka un pilnīgāka. Viennozīmīgi esmu atpakaļ uz toniku viļņa.

COSLYS DEZODORANTS AR CITRUSU SMARŽU


Dabīgs alauna akmens kopā ar ādas tīrību saglabājošām augu aktīvajām sastāvdaļām aizsargā pret nepatīkamo sviedru aromātu un aizkavē svīšanu bez bloķēšanas. Coslys dezodorants ar citrusu smaržu ir bagātināts ar aizsargājošām, ādu saudzējošām vielām un svaigais, uzmundrinošais aromāts saglabājas visas dienas garumā.
Šis ir burvīgs dezodorants. Iespējams viens no labākajiem, kādu esmu lietojusi. Pirmkārt tam ir ideāls aromāts (vai es jau minēju, ka esmu traka uz citrusu?).Otrkārt, tam ir arī pamanāma iedarbība - tas ļoti labi nomāc nepatīkamus aromātus, un, šķiet, pat nedaudz samazina svīšanu. Tam ir ideāls sastāvs - pilnīgi dabīgs un iepakojums atkārtoti uzpildāms. Kā - to var atskrūvēt un korpusu lietot atkārtoti, nomainot tikai tvertni ar dezodoranta sastāvu. Kaut nedaudz, bet mazāk atkritumu.

Visbeidzot - viena varen noderīga un viena varen laba zobu pasta - COSLYS BALTINOŠA ZOBU PASTA AR PROPOLISU


Propolisa ekstrakts Coslys baltinošajā zobu pastā ar propolisu nodrošina perfektu mutes higiēnu! Tas nomierina smaganas tīrīšanas laikā un stiprina tās. Zobu pastas sastāvā ir daudz vērtīgu dabisko minerālvielu, kas spēcina zobu emalju un aizsargā to. Par zobu baltumu gādā soda, savukārt svaigu elpu nodrošina piparmētra.
Šī viennozīmīgi ir zobu pasta ar patīkamu tekstūru, garšu, sastāvu un iedarbību. Īstenībā ne visas dabīgās zobu pastas apvieno šīs četras īpašības - visbiežāk, ja ir laba, garša - ir dīvaina tekstūra, vai otrādi. Bet šī ir forša, tā labi attīra, drusku pat puto, tai ir svaiga un garda piparmētru garša un pats galvenais - tā labi kopj zobus, nepadara tos jūtīgus, tā nekož mutē un tā negaršo dīvaini. Forša izvēle, atdzīšos - ne pirmo reizi manos plauktiņos.

Coslys ir foršs un ļoti labs eko kosmētikas zīmols - tas demokrātisks attiecībā uz cenām un strikts attiecībā uz sastāvu. Šī noteikti ir viena no TOP izvēlēm eko kosmētikas jomā!

Kur meklēt? Biotēkās vai bio.lv

Cenas:
Šampūns - 16,90 EUR | 1l
Intīmā želeja - 13,90 EUR | 450ml
Toniks - 12,90 | 200ml
Dezodorants 12,00 EUR | 50ml (uzpildāmā iekšiņa 8,90 EUR)
Zobu pasta - 5,95 EUR | 75ml (un šobrīd vēl -30% atlaide)


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru