31 oktobris, 2019

Pharmaceris JAUNUMS gariem un veselīgiem matiem

Pharmaceris matu kopšanas līnijā ir JAUNUMS - tas ir intensīvs matu augšanu stimulējošs līdzeklis, kas ne vien samazinās matu izkrišanu, bet arī ļaus tikt pie sen kārotiem - gariem un tiešām veselīgiem matiem. Pārbaudīts!




Pharmaceris H-Stimuforten ir intensīvs matu augšanas stimulators, kas satur dabiskais augšanas faktoru FGF un kofeīnu. Produkts paredzēts sievietēm un vīriešiem, kuri cieš no īslaicīgas vai priekšlaicīgas, pārmērīgas matu izkrišanas. Tas palīdz novērst matu zudumu, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) gadījumā vai pēc grūtniecības. To droši var lietot arī jutīgas galvas ādas gadījumā.


Līdzekļa panākumu atslēga ir divu aktīvo vielu kombinācija – Dabiskais Augšanas Faktors FGF un kofeīns, kas kopā uzrāda teicamu efektivitāti matu zuduma novēršanai un vienlaicīgi arī matu augšanas stimulēšanai. Komplekss iedarbojas uz mata sīpolu, uzlabo mikrocirkulāciju un šūnu apgādi ar skābekli, palēlinot matu novecošanās procesus, kā arī stimulē to dabisko augšanu un pagarina to dzīves ilgumu (anagēnā fāze). Kofeīns novērš ģenētiski noteikto plikpaurību, neitralizējot hormonu negatīvo darbību (androgēni, DHT). Produkts stiprina un padara matus biezākus, gludākus, palielina to apjomu. Produktam ir laba panesamība, neitrāls pH. Mati nekļūst smagi vai taukaini.


Profilaktiskā nolūkā produktu ieteicams lietot dažas reizes nedēļā, vakaros, ieklājot tos sausos vai mitros matos - pēc izvēles. Smagāka matu zuduma gadījumā ieteicams lietot pat divas reizes dienā - rītos un vakaros. Līdzekli jāieklāj matos pa daļām- pāršķirot matu šķipsnas, lai optimāli nosegtu visu galvas ādu. Kopumā līdzekli uz galvas ādas nepieciešams izsmidzināt 15-18 reizes, to maigi iemasējot.

Kā jau to min ražotājs - matu izkrišanas cēloņi var būt dažādi - stress, nepietiekams uzturs, nekvalitatīvs uzturs, hormonālas izmaiņas (piemēram, pēc grūtniecības, vai sievietēm gados - menopauzes laikā), vides apstākļi, u.c. Lai uzzinātu, kāpēc mati izkrīt šodien, jāatšķir lapa atpakaļ apmēram trīs mēnešus. Pati esmu gājusi šim ceļam cauri un viens, ko varu pateikt, ir baigi labi, ja ir droši un kvalitatīvi matu kopšanas produkti, tie diezgan ātri iesaistās seku novēršanā, kamēr tiek meklēts cēlonis. Pharmaceris, šajā ziņā, man ir viens no mīļākajiem zīmoliem, jo pārbaudīts - tas STRĀDĀ! Mana mamma šobrīd iet cauri atveseļošanās procesam un viņa ir atzinusi - Pharmaceris ir labākais no visa klāsta, un mēģināts ir daudz.

Rezumē - augšanas stimulators diezgan ātri palīdz nostiprināt matu saknītes un samazināt matu izkrišanu, lietojot ilgāku periodu, var ievērot gan jaunu matiņu parādīšanos, gan arī esošo matu turpināšanu augt - un tas ir lieliski, jo īpaši brīdī, kad liekas, ka vienīgais, kas draud - ir plikpaurība. Forši, ka līdzeklis matus nepadara smagnējus un tos nesatauko, gluži pretēji - tekstūra ir viegla, tā labi uzsūcas galvas ādā. Galvenais nosacījums - rūpīgi to ieklāt maksimāli visā galvas ādā un ievērot regularitāti, jo īpaši, ja problēma Tevi uztrauc.

No manas puses rekomendācija - lietot kopā ar Pharmaceris H līnijas matu augšanu stimulējošo šampūnu un balzāmu. Efekts būs iedarbīgāks un pamanāmāks.

Pārbaudīts - strādā! Iesaku un ieteikšu!

Matu augšanas stimulatoru meklē aptiekās, tā cena ap 20 EUR pa 125ml tilpumu.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru