07 janvāris, 2016

Geišu cienīgās Mitomo sejas maskas

Japāņi ir nācija, kas stingri ievēro veselīga dzīvesveida noteikumus, kā arī pievērš īpašu uzmanību dabīgiem un tradicionāliem pārtikas produktiem un kosmētikai. Japānā ādas kopšana ir vesels rituāls, kas līdzinās slavenajai tējas dzeršanas ceremonijai. Bet kosmētika – tā ir iespēja ne tik daudz izkrāšņot sevi, kā dzīvi kopumā, atdzīvināt ikdienu, baudot katru dzīves sniegto mirkli. Tas arī izskaidro to nopietnību, kāda tiek piedēvēta "kosmētiskas ceremonijai". Tādēļ man jo īpaši interesanta šķiet Japāņu (un vispār tālo austrumu) kosmētika.
Ar kaut ko jāsāk un kādēļ, lai tā nebūtu sejas maska?


Mitomo sejas maskas ir radītas, lai sievietes visā pasaulē varētu atklāt kaut mazumiņu no japāņu sieviešu skaistuma noslēpumiem un saprast, kā viņām izdodas saglabāt savu jaunību.

Mitomo Latvijas tirgū piedāvā 10 dažādas sejas maskas, kuras pamatā paredzētas ādas īpašai mitrināšanai, nodrošinot ādas elastības un tvirtuma atjaunošanu.

Esmu izlietojusi divas:
1) Masku ar hialuronskābi un cietsēkles ekstraktu. Maskas sastāvā ir hialuronskābe, kas nodrošina dziļu mitrināšanu un izlīdzina grumbiņas, un cietsēkle (lat. lithospermum) - augu ekstrakts ar antiseptisku un nomierinošu iedarbību.








2) Masku ar gliemežu ekstraktu un EGF. Maskas sastāvā esošais gliemežu ekstrakts satur dabīgas sastāvdaļas, kas atjauno ādu un uzlabo tās stāvokli, savukārt EGF (epidermas augšanas faktors) palīdz veicināt bojātu šūnu atjaunošanos un jaunu šūnu ražošanu.



Maskas iepakojumā jau ir gatavas lietošanai. Maskas saturs, ļoti bagātīgi (tā, ka pil), ir uzklāts uz maskas pamatnes. Maskas lietošana ir pavisam vienkārša - to izņem no iepakojuma, uzklāj uz sejas un izlīdzina, lai kārtīgi pieguļ sejai. To tur 20-30 minūtes. Pēc maskas noņemšanas atlikušo daudzumu iemasē sejas un dekoltē ādā. Maska paredzēta vienai reizei.

Teikšu, tā, ka lielu atšķirību starp abām maskām nemanīju. Par sīko grumbiņu izlīdzināšanos pēc divu iepakojumu izlietošanas būtu pāragri spriest, taču vienu es zinu - tās izcili mitrina ādu un padara to maigu un gludu. Pēc maskas nekādu krēmu vairs neprasās un āda jūtas izcili. Vienas paciņas cena ir ap 3 EUR (nopērkamas Douglas veikalos) un domāju, ka vismaz reizi nedēļā šādu nesteidzīgu ādas kopšanas rituālu var atļauties.
Šī ir mana pirmā pieredze ar šāda tipa - uzliekamajām maskām, man ļoti iepatikās un domāju, ka šīs nav pēdējās manos krājumos.

Lietošanā izskatās visai jancīgi - apmēram šādi.

Ir mēģinātas šīs vai līdzīgas maskas? Patika? Varbūt vari ieteikt favorītus?

P.S. Interesants fakts.
Papētīju Mitomo grupas mājas lapu - izrādās šiem pieder arī tāds zīmols kā Bell. Šis fakts mani nebeidz pārsteigt. 

6 komentāri:

  1. Douglasā jau divas reizes nolūkojos uz maskām, bet nevarēju saprast vai paķert kādu. Paldies par atsauksmi, tagad noteikti vismaz kāda jāizmēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patika - tik, lai pilnībā izbaudītu rezultātu noteikti vajadzētu lietot regulāri un ilgāku posmu.

      Dzēst
  2. Ari sanaca nopirkt;bet vel nepaspeju izmeginat:) bus forsi ja vien neizsauks alergiju...:&

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cerams, ka nebūs alerģiskas, jo tiešām foršs produkts :)

      Dzēst
  3. Es arī šīs izmēģināju - vienu ar geišu virsū, man patika. Otru paņēmu... ar placentu - nezinu kur man prāts. Bet tā doma, ka tur iekšā ir placenta mani biedē un tādēļ neesmu vēl pamēģinājusi!
    Tāpat tur bija arī ar bišu indi, bet to man bija vairāk bail pirkt :D Iedomājos - kas notiek, ja cilvēka ir alerģija pret bišu indi?

    Domāju ka šīs ir lieliskas pirms kādiem pasākumiem, kad vajag ātru labi pabarotas ādas efektu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar skatījos ar bišu indi un čūsku indi. Pieturējos pie kaut kā mierīgāka - gliemežu slienām :D
      Bet lasīju, ka tā "bišu inde" un "čūsku inde" ir kaut kādi apsaukti aktīvie produkti - tās nav ne īstu bišu ne čūsku indes. Tā kā es pārāk nesatraucos :)

      Tas pats par placentu. Neba jau tur īstas placentas gabaliņš būs ielikts :D (cerams). Tā kā droši :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru