25 aprīlis, 2016

10 interesantākie aprīļa jaunumi

Laiku atpakaļ mēdzu veidot jaunumu apskatus, taču sapratusi, ka jaunumi neienāk visi uz reiz, bet te viens, te otrs, te kaudze pirkumu - un gaidīt līdz mēneša beigām, lai visu apkopotu, man nav pacietības. Savukārt likt jaunumus katru nedēļu - man īsti nesanāk un būs tāda pamatīga bloga piespamošana. Bet jaunumus, kas ienākuši, un par kuriem runāšu tikai kaut kad nākotnē, parādīt gribās. Tādēļ nolēmu izvēlēties 10 manus interesantākos aprīļa jaunumus un parādīt tos jums.
Mani 10 interesantākie:
  1. Acu ēnas no Essence The Velvets kolekcijas 306 mocca bean. Ceru, ka šis būs ļoti labs tonis ne tikai ēnām, bet arī konturēšanai.
  2. Dzintars jaunās lūpu krāsas - īpaši tonī #55 Burgundijas bordo. Nav vēl īsti iemēģināta. Tik cik veikalā pamēģināts tonis, kas šķiet būs skaists un sulīgs.
  3. Catrice Matt & More matējošā nagu lakas virskārta. Man ļoti patīk matētās nagu laks s- tāpēc ar lielu prieku glancētās lakas pārvēršu matētās. Šī solās būt laba. Vēl nav mēģināta.
  4. Eliēr dūņu maska sejai. Viena izmēģināta. 10 reižu kursu uzsākšu pēc atvaļinājuma, lai varētu sajust labāk efektu. Lieku lielas cerības :)
  5. Mossa 5 minūšu pīlinga maska. Man šķiet, ka maska ir līdzīga Mádara pīlinga maskai - tik krietni lētāka. Esmu burtiski iemīlējusies. Man pat ir iegādāts jau otrs iepakojums. Pilnīgi crazy.
  6. Bioaqua aktīvās ogles maska no e-bay dzīlēm. Esmu sajūsmā - vienkārši fantastiski attīra melnos punktus no deguna. Vienīgi šķiet, ka efekts tāds īslaicīgs.
  7. Mádara jaunums - eļļas-pieniņa skrubis. Vēl gan nav mēģināta, bet šķita kaut kas interesants. Ļoti, ļoti gribējās izmēģināt, tādēļ paņēmu mazo iepakojumu. Tas tā - iesākumam.
  8. Lancôme Vernis in Love Nuit Enchantee nagu laka. Kas to būtu domājis, ka šī būs labāka par manām iemīļotajām Essence lakām. Tas klājums - īsts baudījums.
  9. Maybelline Master Contour konturēšanas zīmulītis. Interesants produkts konturēšanai. Vēl gan nav īsti izmēģināts, tik pasmērētas krāsas un klājums.
  10. L'Occitane dušas eļļa. Būs interesanti salīdzināt ar citām mēģinātajām dušas eļļām.


Tādi, lūk, interesantumi. Ir gan vēl daudz un dikti interesanti produkti, kurus gribēju iekļaut šajā sarakstā. Par dažiem atcerējos tikai tagad - bet nu šie bija tie, kas man iekrita acīs pirmie, kad pārskatīju savu jaunumu stūrīti.

Padalies - par kuriem tu gribētu dzirdēt atsauksmes - kuri ir tie, kas Tevi interesē vis vairāk?

6 komentāri:

  1. Mossa maska tik tiešām ir lieliska, bet Madara skrubis man ļoti nepatika. Manai āda stipri pa traku..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madara vēl neesmu pamēģinājusi, bet mani ieintriģēja. Tagad varbūt labi, ka paņēmu mazo :D Redzēs :)

      Dzēst
  2. Mossa maska arī manā pirkumu sarakstā :) Forši jaunumi :)

    AtbildētDzēst
  3. interesē Dzintara lūpu krāsa, jo vienmēr ir prieks atbalstīt vietējo ražotāju :))
    gaidīšu tavu atsauksmi:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām Dzintars vēl tik pasmērētas krāsas. Bet tā kārtīgi iztestētas nav. Man pa priekšu vajag visu smuki sabildēt un tik tad es varu ķerties klāt lietošanai. Tāds man netikums :D

      Dzēst

Ievadiet komentāru