16 aprīlis, 2016

Atklājums: Precious Nature hair menu no Alfaparf Milano

Precious Nature hair menu no Alfaparf Milano - ražotājs to smalki nodēvējis par ēdienkarti matiem, manā gadījumā - gariem un taisniem. Un man nav ne mazāko šaubu - tas noteikti tā arī ir.



Precious Nature hair menu ir atrodami produktu komplekti trīs matu tipiem - krāsotiem, viļņainiem, ka arī gariem un taisniem, no kuriem pēdējais ir arī mans produktu komplekts.

Attiecīgi garo un taisno matu ēdienkartē iekļauti apelsīns & vīģe: šampūns, maska un matu eļļa. Ražotājs sola noturīgu un ilgstošu taisnu matu efektu līdz pat 3 nedēļām. Šo produktu sastāvs ietver opuncijas eļļu, kas ir izslavena ar savām efektīvajām bagātinošajām īpašībām. Tā padara matus zīdaini maigus un paklausīgus. Savukārt apelsīna ekstrakts padara matu toni intensīvāku no matu saknēm līdz pat to galiem. Mmm - izklausās daudzsološi, vai ne?

Par šampūnu ražotājs izteicies īsi un lakoniski: Mīkstinošs šampūns, kas dāvā neticami rāmu un mirdzošu matu efektu.

Es būšu mazliet garāka un ne tik pieticīga, jo šampūns ir fantastisks. Tas ir īsts atradums. Sākšu ar to, ka šampūns ir diezgan vieglas konsistences (nav tāds krēmīgais variants), labi attīra matus un galvas ādu un padara matus mīkstus, gludus un spīdīgus. Pie tam tas saputojas ļoti labi un ir pietiekami ekonomisks. Pēc matu izmazgāšanas tik ar šampūnu vien, ir sajūta, ka būtu lietots kāds kondicionieris. Teiksiet - tas noteikti silikonu dēļ? Nē, nē! Šoreiz šampūna (principā visu produktu) sastāvs ir vairāk kā iepriecinošs, tur neatradīsi ne sulfātus, ne parabēnus, ne minerāleļļas, nedz arī dzen sintētiskās krāsvielas un cita veida alergēnus.
Vai mati paliek super gludi pat līdz 3 nedēļām? Gluži tā vis nebūs, bet tie būs gludi, taisni un ar foršu kritumu gan (vismaz līdz nākošajai mazgāšanas reizei noteikti).

Ja jau ir šampūns - vajadzētu arī kādu labu līdzekli matu struktūras dziļākai nogludināšanai un atjaunošanai. Tam palīdzēs anti-frizz maska, kas, kā ražotājs minējis, padarīs matus vieglus un skaistus visā to garumā, nogludinot un savaldot matu galus.

Maska, pastiprinot šampūna īpašības, pirmkārt jau matus pabaro, nogludina un piešķir tiem zīdainu mirdzumu un fantastisku maigumu. Mati kļūst viegli (bet ne pūkaini) un paklausīgi. Es teiktu tāds riktīgs salona efekts.

Šo lielisko trio noslēdz barojošā eļļa, kas pasargā matu struktūru no mitruma ietekmes, atvieglo ķemmēšanu un sniedz tiem mirdzumu, padarot matus maigus un paklausīgus. Eļļa arī saīsina žāvēšanas laiku un atvieglo matu ieveidošanu.
Matu eļļa man gan ir tikai paraudziņu formātā, bet ar tiem ir pietiekami, lai saprastu pamata īpašības. Rēķinu, ka man ar šiem paraudziņiem pietiks 8-10 reizēm (atkarībā no tā cik bagātīgi to ieklāšu matos). Te jau atkal atkārtošos - matu eļļas man patīk. Šī konkrētā ir pabieza, es pat teiktu tāda krēmīga eļļa, kuru matos nevajadzēs daudz. Rezultātā mati būs nogludināti un savaldīti, bet bez pieplakuma vai taukainuma sajūtas.

Cenas:
Šampūns (250 ml): 13,00 EUR
Maska (200ml): 20,00 EUR
Eļļa (100ml): 32,00 EUR

Šampūnam un maskai ir pieejami arī lielie iepakojumi - tie būs krietni, krietni izdevīgāki.
Nopirkt var gan profesionālo matu kopšanas produktu veikalos (kā piemēram - Salonline), gan arī šur tur interneta veikalos (piem.  http://www.shopbeauty.lv un http://www.beautybox.lv).

Es teikšu ka šis ir viens no maniem pēdējā laika lielākajiem atklājumiem. Domāju, ja kāds meklē tiešām labu matu kosmētiku - es pat teiktu, ka es skatītos uz lielo iepakojumu.

Saulainu dienu!

2 komentāri:

  1. Viss izklausās super labi, bet tas iep[akojums mani galīgi neuzrunā. :(

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu, ka iepakojums bieži vien spēlē lielu lomu, sevišķi, ja vēlas veidot elegantu vannas istabas dizainu :)
      Bet šajā gadījumā - produkti vairāk paredzēti profesionālajai lietošanai. Tāpēc varbūt vairāk piedomāts pie praktiskuma.

      Dzēst

Ievadiet komentāru