24 maijs, 2016

Catrice pavasara jaunumi

Droši vien ir manīts vai dzirdēts, ka Catrice stendus papildinājuši virkne skaistu un interesantu pavasara jaunumu. Daži no tiem papildinājuši arī manu kosmētikas lādīti. Un šodien pastāstīšu, kas no tiem man šķituši interesanti.

Šoreiz vairāk bilžu un varbūt mazāk runu :)


Mani Catrice jaunumi nav daudz, bet dažkārt laba daudz nevajag. Mani papildinājumi: izgaismojošas vientoņa acu ēnas, izgaismojošs pūderis, Sand nudes acu ēnu palete, Glam & Doll skropstu tuša un Matt & More nagu lakas virskārta.

Sākot no viena gala - High Glow Mineral higlighting powder tonī #010 Light Infusion

Ļoti foršs izgaismojošais pūderis, ceptā pūdera formātā. Tonis ir ar mazliet rozīgu apakštoni, mirdzumu un maziem spīdumiņiem. Rezultātā var iegūt ļoti vieglu, mirdzošu un starojošu efektu. Klāju ar lielo vēdekļa otiņu tieši uz vaiga kauliem.
Loti patīk.


Sand Nudes palete smilšu-zemes toņos. Jo nude toņu nekad nevar būt par daudz.

Iepriekšējā bilde gan toņu attēlo labāk. Fotogrāfijā tā grūti noķert. Bet toņi ir skaisti, diezgan pigmentēti, trīs matēti un trīs spīdīgi, tomēr diezgan birstoši. Bet jau piešauj roku - var tikt galā. Otiņa, kas nāk klāt gan nav īpaši lietojama.

Izgaismojošās acu ēnas tonī #010 Turn The High Light On! Pilnīgi sniegbaltas, mirdzošas ēnas ar maziem spīdumieņiem.

Šādas izgaismojošās ēnas lietoju acs iekšējā kaktiņa iezīmēšanai. Ēnām pigmentācija ir laba, šīs arī nav ļoti birstošas. Jāsaka tā - savu darbiņu paveic labi.

Te arī swatch uz ādas ēnām un izgaismotājiem.

Glam & Doll False Lashes skropstu tuša. Klasiski melna tuša ar liektu silikona birstīti un pavisam īsiem silikona sariņiem. Vispār necerēti ērta otiņa un ļoti patīkams gala rezultāts. Tuša skropstas padara gan biezākas, gan vizuāli garākas. Ja vēl ar atliecēju tās pirms tam ieloko - efekts ir brīnišķīgs.


Visbeidzot - 3D Matt effect nagu lakas virskārta Matt & More. Tai ir viegli rozā pērles mirdzumiņi, kas nožūstot nagu lakai piešķir mirdzošu satīna matētu finišu. Virskārta nožūst ļoti ātri un noturība ir laba (uz maniem nagiem 5 dienas pilnīgi mierīgi).
Vislabāk nagu laka izskatīsies uz vienkrāsainas nagu lakas (bez kādiem mirdzumiem). Vēl labāk - sarkanajiem un violetajiem toņiem.
Efekts - tā kā matēts - tā kā nē. Ļoti, ļoti patīk.

Kā solīts - papildinu ar Catrice nagu lakas virskārtu darbībā.

Pirms virskārtas. Izvēlējos trīs dažādas krāsas, lai redz labāk efektu.

Tā tās pašas lakas ar virskārtu - var redzēt, ka melnā izskatās violeta, jo rozīgie spīdumiņi pilnīgi maina toni. Abas pārējās izskatās daudz maz tāpat - bet reāli virskārta gaišina lakas toni.


Katrā ziņā - esmu pilnīgā sajūsmā par virskārtu. Ja sekojat man instagramā - tur kā reiz ir mani šodienas violetie nagi ar šo TOP kārtu. Pati vien nevaru beigt priecāties :)

Padalies, kas Tev iepaticies no Catrice pavasara kolekcijas?

Saulainu dienu!

10 comments:

  1. Man ļoti patīk tā tuša, superīgs efekts.

    AtbildētDzēst
  2. Es jau sacerējos, ka otiņas ietilpst jaunumos

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Otiņas ir tikai dekorācijas ;)
      Bet dažas no tām ietilpst Daouglas Make-up jaunumos.

      Dzēst
  3. Palete gliita, man ir 2 paletiites - BRIGHT un NUDE, ja nemaldos. Nav sliktas, bet uzkraasot varu tikai, ja ir labs noskanjojums un pacietiiba :) :)

    www.lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir - krāsas ir ļoti skaistas, bet pašās ēnas diezgan pūderīgas.

      Dzēst
  4. Virsrakstā ieviesusies kļūdiņa.
    Būs jādodas uz drogām pēc izgaismotāja, ilgi jau skatījos uz šo brīnumu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par labojumu. Pati savas kļūdas neredzu. Redzu tik to, ko gribu redzēt :D
      Izgaismotājs labs - man patīk :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru