17 maijs, 2016

Polynesian Island Tiaré EDT no The Body Shop

The Body Shop, papildinot vasarīgo aromātu līniju, kas veidota iedvesmojoties no dažādu pasaules vietu noskaņām, šogad tai pievienojis eksotisko vasaras aromātu no Polinēzijas - Polynesian Island Tiaré.
Ļausimies burvīgajām Polinēzijas salām?



Man patīk, ka The Body Shop ne tikai pārdod produktu, bet ar to kopā - veselu stāstu. Par Polinēzijas salu Tiaré ziedu aromātu stāsts ir šāds:
Šovasar trauksimies uz Polinēzijas salām, un ļausimies eksotiskā aromāta burvībai ar jauno Polynesian Island Tiaré tualetes ūdeni. Tiaré ir šo paradīzes salu nacionālais zieds. Tiaré krāšņie ziedi jau paaudžu paaudzēs tikuši izmantoti, lai polinēziešu sievietes greznotu savus matus un iesmaržinātu saules noglāstīto ādu. 
Es pilnīgi varu iedomāties balto Tiaré ziedus pilnā plaukumā un tad, vēja skauti tie līgani atlaiž zariņus un pārvērš zemi baltā kupenā, ar savu smaržu apburot ikvienu.


Lūk, šādu stāstu Parfimēre Elise Benat uzjaukusi šajā saulaini dzeltenajā pudelītē, kurā iesākumā sajūtams dzirkstošs un elegants sajaukums - sulīgie apelsīni izceļ sauli mīlošo, eksotisko polinēziešu Tiaré ziedu siltos un saulainos akcentus. Pašā tā sirdī nojaušami frangipani ziedi un īlang-īlang. Savukārt maigais kokosriekstu un atkarību raisošās vaniļas sajaukums piešķir aromātam siltu un saules pielietu smaržu.


Ražotājs ļoti skaisti aprakstījis aromāta notis, bet kas ir tas, ko sajūt mans deguns?
Pamatā jūtama ziedu, kokosriekstu un vaniļas sajaukums, radot ļoti siltu, saldenu un īsteni vasarīgu aromātu, kas vismaz uz mirkli ļauj aizmirsties un nokļūt zilā okeāna krastos. Un arī pats saulaini dzeltenais iepakojums katru rītu man atgādina par vasaru aiz loga.
Piebildīšu vien, ka noturība ir gana laba - arī pēc 9 stundām jūtu vieglu nojausmu par Tiaré ziedu klātbūtni.

EDT cena: 29,00 EUR

Saules iedvesmota,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru