17 novembris, 2016

The Body Shop C vitamīns ādai

Saulīte nav redzēta jau teju mēnesi, āda kļuvusi pavisam gaiša. Tagad vēl bonusā tam gandrīz nedēļu esmu noslimojusi. Laiks ādai atgriezt dzīvīgumu, līdz ar to velku ārā no plauktiņu otrā plāna mazos, bet lieliskos palīgus no The Body Shop.


The Body Shop līnija ir paredzēta ādas toņa atgūšanai, piešķirot ādai veselīgu mirdzumu. Tā ap šo laiku es ķeros pie C vitamīna gan iekšķīgi, gan ārīgi. Jau pagājušajā rudenī šis bija mans hīts, un nu tas atkal jāliek lietā.

No C vitamīna līnijas man ir divi - krēms toņa uzlabošanai un atjaunojošais serums. Un sākšu ar pirmo.

Krēms sejas ādas toņa tūlītējai uzlabošanai.


Krēms ir tādas interesantas konsistences - biezs, tomēr klājot uz ādas tas nav ne trekns ne barojošs. Tam ir viegls persiku tonis un klājot uz ādas, tas pavisam nedaudz izlīdzina toni un īpaši blāvai ādai piešķir vieglu rozīgu noskaņu. Ražotājs norādījis, ka krēms satur lieliskas mitrinošās sastāvdaļas - medu un glicerīnu, atvēsinošo mentolu, kā arī Amazones kamu kamu ogas - dabas bagātāko C vitamīna avotu. Lai gan par medu un mentolu nebūtu pat iedomājusies, jo aromāts par to klātbūtni nu nemaz neliecina. Krēmu iesaku klāt kā pēdējo sejas kopšanas līdzekli, jo tam ir tendence velties - ja gribēsies uzklāt pa virsu vēl kaut ko, piem. BB krēmu, tas var savelt BB krēmu kopā ar visu kopjošās kosmētikas slānīti mazās plēksnītes un tad nu būs jānotīra āda, lai kosmētikas uzklāšanu varētu sākt no jauna. Savukārt, ja to liek virs mitrinošā dienas krēma un pa virsu vairs neko neliek - ar nekādām problēmām neesmu saskārusies. Vēl piebildīšu, ka lai redzētu krēma efektu - ādai ir jābūt labā stāvoklī. Ja ādas tonis ir pleķains - sarkaniem plankumiem vai aknes rētiņām, no krēma lielas jēgas nebūs, jo tas var toni piešķirt bālai un nogurdinātai ādai, bet ne koriģēt problemātisku ādu. Tas nu ir pārbaudīts.

Kā jau minēju - otrs mazais palīgs ir atjaunojošais serums.



Serums ir viegls un atsvaidzinošs, ar mirdzošām minerālu daļiņām sastāvā, kas ādai piešķir veselīgu mirdzumu. Serums uzklāts uz ādas ir ļoti maigs un samtains - pilnīgi ar roku jūt kā tas ādu nogludina, padara mīkstu un zīdainu. Es teikšu, ak serums ir jāapčamda, lai saprastu par ko es runāju. Tā kā serums teicami nogludina ādu (arī vizuāli) - tas var kalpot arī kā lieliska dekoratīvās kosmētikas bāze, taču tad tiks arī paslēpti mazie mirdzumiņi un netiks izmantots pilns seruma potenciāls. Man vislabāk to patīk lietot vai nu vienu pašu vai virs dienas krēma, kad tas ir kārtīgi iesūcies.
Arī serums satur C vitamīna avotu Amazones kamu kamu ogas, kā arī mitrinošo Brazīlijas riekstu eļļu un citas vērtīgas sastāvdaļas, taču man par pārsteigumu - arī silikonu. Tas pārdomām. Taču atzīmēšanas vērts ir fakts, ka tas saņēmis Cosmopolitan Beauty Awards Latvija 2011 balvu kā labākais serums.

Kopumā abi C vitamīna līnijas produktiņi ir ļoti labi palīgi rudenī, bet ir dažas nianses - ādai pašai par sevi ir jābūt daudz maz normālā stāvoklī, tāpat jāiemanās ar ko kopā var un ko nevar produktus klāt, jo, kā minēju, krēms mīl savelties. Un protams, neiepriecina mazie 30 ml, jo ja seruma 30 ml kalpos ilgi un dikti, tad krēms jau tuvojas finišam.

Cenas The Body Shop veikalos (bez atlaides):
Krēms: 21,50 EUR
Serums: 24,90 EUR

Skaistus svētkus, mīļie!

3 komentāri:

  1. Man bija tāds serums. Ļoti patīk aromāts, vispār, esmu traka uz citrusiem :D, bet nekādu efetu no viņa nemānīju. Pēc konsistences kā silikona bāze, tāpēc arī ir tāds glūdas ādas efekts:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams, ka silikons tieši arī ir tas, kas padara ādu super gludu un maigu. Bet biju pārsteigta un nedaudz vīlusies sastāvā redzēt silikonu.

      Dzēst
    2. tieši tā arī ir - viņš vizuāli aizpilda poras, bet, ja lieto līdzekļu ar silikonu sastāva, āda ir rūpīgāk jāattīra un biežāk jāskrubē :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru