18 oktobris, 2018

Mazuļa komplekts no Babē

Nav jau nekāds noslēpums, ka esmu mamma brīnišķīgai mazai meitenītei, kura katru dienu cītīgi vēro kā mamma pucējās un cenšas to visu atdarināt. Tāpēc arī mazajai jaunkundzei ir savs kosmētikas plauktiņš, kur atrodams viss nepieciešamais ikdienas higiēnai un ādas kopšanai.


Bērnam kopjošos produktus izvēlos ar īpaši lielu atbildību un pieturos pie principa "less is more" (mazāk ir vairāk), kur nodrošinu tikai pašu nepieciešamāko mazuļa ādai. Pēc dermatologa ieteikumiem, viens no zīmoliem, kas atrodams mazās dāmas plauktiņā ir spāņu kosmētika Babē, ko esmu iecienījusi arī pati. No Babē mums ir praktiski pilns kopjošo produktu klāsts, tomēr šoreiz pastāstīšu par jaunpienācējiem - duša gēlu, mīkstinošo krēmu un krēmu autiņbiksīšu zonai.

Babē Pediatric maigs dušas gels bērniem.


Dušas gels ir ideāli piemērots mazgāšanās līdzeklis bērniem un zīdaiņiem, tam ir delikāts sastāvs, kas uztur ādas dabīgo mitruma līmeni un aizsargā ādu. Pie tam dušas gels nekairina mazuļa acis. Dušas gela sastāvs ir hipoalerģisks - bez parabēniem un alerģiskiem aromatizētājiem, kā arī bez spirta.  Sastāva galvenā atslēga ir baby - care komplekss ar ārstniecisko kumelīti, mimozu un alveja, kas atjauno un stiprina ādas līdzsvaru.Nomierinoša, mīkstinoša un pretiekaisuma iedarbība.
Dušas gels ir ļoti patīkams - maigas konsistences, labi puto un, kādai putai trāpot actiņā, tā nekož un nekairina. Kā jau minēju - sastāvs ir hipoalerģisks un produkts ir dermatoloģiski testēts kopā pediatriem.

Babē Pediatric mīkstinošs ķermeņa krēms bērniem.


Mīkstinošais ķermeņa krēms ar Omega 3, 6 un 9 taukskābēm un ādai piemēroto pH līmeni, atjauno ādas hidrolipīdo slāni, dziļi barojot ļoti sausu ādu. Bagātinātajam sastāvam piemīt īpašas antibakteriālas un remdējošas īpašības. Krēms mazina niezi, kairinājumu un savilktas ādas sajūtu, sniedzot tūlītēju komfortu.Hipoalerģisks. Bez konservantiem, parabēniem, spirta, Kathon CG konservanta, minerāleļļām, krāsvielām, ftalātiem, smaržvielām. Pediatriski un dermatoloģiski testēts.

Krēmam ir ļoti bagātīgs sastāvs arī īpaši patentētiem ādu atjaunojošiem kompleksiem, glicerīnu, šī sviestu, avokado eļļu un E, F vitamīniem. Līdz ar to arī konsistence ir bieza un krēmīga, bet mazuļa āda diezgan labi to ņem pretim, īpaši ja āda ir sausa vai atopiska. Tā kā mēs esam izcīnījušies ar pārtikas nepanesību un sekojošu dermatītu, novērtēju šo mīkstinošo krēmu, ka lielisku palīgu krīzes situācijās, kad ādas stāvoklis pasliktinās un vajag steidzami remdēt sakairinātās zonas. Tas lieliski nomierina ādu, atjauno ādas struktūru, mazina sausos ādas reģionus un kopumā uzlabo ādas stāvokli.

Babē Pediatric krēms autiņbiksīšu zonas kopšanai.


Krēms pasargā mazuļa jutīgo autiņbiksīšu zonu, acumirklī mazina kairinājumu un atjauno ādu, veicinot tās dabisko reģenerāciju. Atjauno ādas pH līmeni un kavē mikrobu vairošanos. Padara ādu elastīgu un mīkstu, saglabājot to mitru. Turklāt produkts nebloķē ādu, ļaujot tai elpot un saglabājot autiņbiksīšu zonu ideāli sausu.
Sastāvs ir papildināts ar tik svarīgo cinka oksīdu un titāna dioksīdu, kuriem piemīt absorbējošas īpašības, pantenolu, kas uztur ādas dabīgo mitruma līmeni, mitrina, mīkstina un dziedē ādu, kaprilglicīnu (aminoskābe), kam ir barojoša un antiseptiska iedarbība, šī sviestu, kam ir barojošas un mīkstinošas īpašības, ārstniecisko kumelīti un alantoīnu, kuri pazīstami ar savām nomierinošajām atjaunojošām īpašībām.

Krēms lieliski palīdzēs kopt mazo dupsi, kad kārtējo reizi ir sakairināta īpaši jūtīgā mazuļa āda. Parasti problēmas autiņbiksīšu zonā rodas pie nepiemērotu autiņbiksīšu izvēles, pēc slimošanām, pie alerģijas vai pārtikas nepanesības, pēc zāļu lietošanas. Vismaz šāda ir bijusi mūsu pieredze, līdz ar to labam dupša krēmam plauktiņā ir jābūt vienmēr (kamēr vien tiek nēsāti pamperi). Esam iecienījuši divus - slaveno sudokrēmu un nu jau šo jaunpienācēju - Babē krēmu, kam ir superīga konsistence - kā maigam krēmam, taču iedarbība kā pastai. Līdz ar to Babē krēmu ir ārkārtīgi viegli uzklāt un tas neiesūcas autiņbiksītēs, bet gan nodrošina aizsargslāni uz dupša. Pie viegla apsārtuma šis krēms strādā lieliski - jau pāris lietošanas reizēs pilnībā noņem apsārtumu un atgriež ādai maigo, rozā izskatu un mazajam dupsim - komfortu. Pie trakākām situācijām un stipriem apsārtumiem vai pat iekaisuma (kāds mums bija pēc antibiotikām), tomēr jāmeklē dermatologa palīdzība un nevajadzētu paļauties, ka krēms viens pats tiks galā.

Babē kosmētika ir tiešām lieliska - tā visa ir dermatoloģiski testēta un Pediatric sērija ir īpaši izstrādāta sadarbojoties ar pediatriem. Dodoties pie dermatologa - bieži dzirdēsiet, ka tieši Babē kosmētika tiek ieteikta, kā lieliska izvēle mazuļu ādas kopšanai. Tādēļ paļaujos uz speciālistu pieredzi un savu mammas intuīciju un nu jau kādu laiku mazajai dūdai izvēlos tieši Babē kosmētiku.


Babē Pediatric produktus var iegādāties aptiekās.
Aptuvenās cenas:
Dušas gels: 13 EUR | 500ml
Mīkstinošais krēms: 20 EUR | 200ml
Krēms autiņbiksīšu zonai: 13 EUR | 100ml


Lai skaisti!




3 komentāri:

Ievadiet komentāru