03 marts, 2019

Iepazīšanās - dabiskā kosmētika Ecooking

Zīmols Ecooking piedāvā plašu klāstu ar organiskiem sejas ādas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļiem, kuri tiek izstrādāti un ražoti nelielā rūpnīcā Dānijā. Produktu izstrādē un ražošanā tiek pievērsta īpaša uzmanība to ietekmei uz veselību un apkārtējo vidi. Savukārt iepakojums ir izstrādāts elegantā minimālistiskā Skandināvu stilā, kas kosmētiku padara īpaši pievilcīgu. Ecooking Latvijā ir jaunums, tādēļ to testēju ar īpaši lielu rūpību.



Iepazinos pamatā ar sejas kopšanas produktiem, jo to izvēle zīmolam ir vislielākā. Manā rīcībā ir dienas krēms, acu krēms, lūpu skrubis, lūpu balzams, pīlinga maska, mālu maska, multi balzāms, roku krēms un īpašā zīmola otiņa maskām.
Lai gan sākumā likās, ka kosmētika būs riktīgi "mājas virtuvē" gatavoti produkti, jo tādi ir kosmētikas pirmsākumi, bet, ziniet - nē! Par pārsteigumu - kosmētika ir efektīva un tiešām patīkama. Lai kā sākumā smīkņāju, tā šobrīd ir stabili iezagusies manos kosmētikas rituālos un to ļoti labprāt lietoju gan ikdienā, gan arī dienās, kad īpaši gribās palutināt ādu.

Lūpu skrubis un lūpu balzāms.


Lūpu skrubis ir gatavots no cukura kristālu un eļļu maisījuma, kas maigi un efektīvi nopulē maigo lūpu ādu, padara tās gludas un piešķir izteiksmīgu toni. Lūpas tiek superīgi palutinātas. Viens no maniem favorītiem!

Lūpu balzāms ar granātābolu aromātu. Tas ir barojošs balzams ar argana, mandeļu un olīvu eļļu, kā arī E vitamīnu un bišu vasku. Te jāsaka, ka manām lūpām kaut kas līdz galam nepatīk un tās nav tik mitrinātas un pabarotas kā gribētos, bet domāju, ka pie vainas ir bišu vasks, jo esmu novērojusi, ka arī citi lūpu balzami ar bišu vasku sastāvā nenokļūst favorītu pulciņā.

FAVORĪTI!!! Pīlinga maska, mālu maska un otiņa maskām.


Trīs mani lielākie favorīti.

Pīlinga maska veselīgai, gludai un starojošai ādai. Maska ir ar pH līmeni 3,5 un aktīvām skābēm - pienskābi un AHA skābi, kas pārliecinoši attīra ādu un noņem atmirušās ādas šūnas. Augu ekstrakti un E vitamīns darbojas kopā, lai mazinātu smalkās līnijas un grumbiņas. Tādējādi pīlinga maska uzlabo bālu un nogurušu sejas krāsu, kas atgūs spožumu un vienmērīgu toni.
Uzreiz jāsaka, ka masku nevajadzētu klāt pirms kāda pasākuma, jo maska ir diezgan spēcīga un ādas apsārtums ir garantēts. Tādēļ gan ražotāja, gan mans ieteikums - to klāt pirms miega, jo no rīta āda būs atpūtusies, apsārtums pārgājis un varēs patiešām novērtēt patīkamo rezultātu. Maska spēcīgi attīra ādu, to nogludina, padara maigu un veselīgu. Izlīdzina ādas toni, novērš ādas nepilnības un uzlabo kopējo ādas stāvokli. Tiešām superīga maska, bet jālieto piesardzīgi un atbilstoši norādījumiem un iepakojuma.

Mālu maska ar spēcīgām attīrošām īpašībām un cinka sāli, kā arī A vitamīna aktīvām sastāvdaļām. Spēcīgā formula rūpīgi attīra ādu un vienlaikus palīdz uzlabot poras un samazināt sebuma izdalīšanos.
Arī šī maska ir diezgan spēcīga un ar lietošanas pirmajām reizēm jābūt piesardzīgākam, jo var rasties ādas apsārtums, kas pēc kāda laiciņa pazūd. Kā riktīgas mālu maskas - arī šī maska nožūst, sacietējot un nedaudz savelkot ādu, tādēļ to nevajadzētu klāt tuvu jūtīgajai acu zonai. Toties cik forši tā attīra ādu, Burtiski izvēl poras, tās sašaurina un samazina ādas taukošanos. Laime pilnīga.


Un lai maskas būtu patīkamāk uzklāt un trauciņos nedzīvotos nevajadzīgi mikrobi, ražotājs piedāvā arī ļoti ērtu otiņu. Tā ir ar garu un ērtu kātiņu un maigiem, bet stingriem sintētiskajiem sariņiem. Ērti lietojama un viegli kopjama.

Multi balzāms.


Īpaši mitrinošs multi balzams sausai un bojātai ādai var tik lietots sejai un uz lūpām, papēžiem, elkoņiem, ceļiem, rokām, kutikulām un jebkurām citām ķermeņa zonām gan pieaugušajiem, gan bērniem. Biezā un vaskainā formula samazina niezi un iekaisumu, kā arī mitrina un atjauno ādu. Balzams lieliski kopj sausu un sasprēgājušu ādu - īpaši novērtēju un saviem sausajiem ceļiem un papēžiem, tik maigas pēdiņas nav bijušas sen. Balzams arī lieliski palīdz saglabāt manikīru ilgstošāk, jo patīkami kopj un mīkstina kutikulas. Šis ir tāds pamatīgs produkts, kurš noteikti noderēs teju jebkurā situācijā.


FAVORĪTI!!! Dienas krēms un krēms acu zonai.


Īstenībā tieši šie produkti bija tie par kuriem bažījos visvairāk, Jo esmu lietojusi tiešām labus dienas krēmus un izcilus acu krēmus un nevarēju iedomāties, ka kosmētika, kuras pirmsākumi meklējami virtuvē, varētu konkurēt ar laboratorijās un klīnikās izstrādātiem produktiem. Un tieši šie produkti mani patiesi pārsteidza.

Dienas krēms ar bagātīgu tekstūru intensīvi mitrina ādu un palīdz uzturēt mitrumu ilgu laiku. Tā formula ir bagātināta ar aktīvo ingredientu trylagen, kas veicina dabisko kolagēna ražošanu. Dienu pēc dienas aprūpe novērš redzamās novecošanas pazīmes un palīdz mazināt esošās grumbiņas un līnijas - jauneklīgai, optimāli koptai sejas ādai.
Dienas krēms ir burvīgs, tā tekstūra ir maiga un patīkama, tas viegli uzsūcas un jūtami mitrina ādu. Pilnīgs komforts. Mans favorīts!

Acu krēms ar dabīgu jūras aļģu un rozmarīna ekstraktu, izsmalcinātu jojobas un kokosriekstu eļļu, dārzeņu glicerīna un vitamīnu A un E maisījumu, lai samazinātu tumšos lokus, pietūkumu un smalkas līnijas ap acīm. Acu zonas jutīgā āda intensīvi tiek piegādāta ar mitrumu un barības vielām.
Pirmajā brīdī krēma konsistence liekas pabieza, taču uzklāts acu zonā, tas burtiski izkūst un perfekti uzsūcas. Un tā kā acu zona ir sausāka, tā lieliski paņem pretim visu bagātīgo sastāvu. Acu zona tiek patīkami mitrināta un pabarota, āda ir mīksta un maiga, Pavisam smalkās krunciņas (īpaši tās sausuma) izlīdzinās un skats burtiski uzplaukst. Ah, tik superīgs :)

FAVORĪTS!!! Roku krēms.


Pirmais, kas man nāk prātā ieraugot šo krēmu - iepakojums. Jā tas superīgais metāla iepakojums. Kā man tas patīk!
Aizsargājošs un barojošs roku krēms ar kumelīšu ekstraktu, kaņepju ekstraktu, alveju, mandeļu eļļu, aprikožu sēklu eļļu, sezama sēklu eļļu, kliņģerīšu eļļu un jojobas eļļu maisījumu, lieliski baro, mitrina un atjauno ādu. Pateicoties pavisam vieglajam un neuzbāzīgajam aromātam, kā arī ātrai iesūkšanās spējai, tas ir perfekti piemērots visai ģimenei.
Roku krēms tiešām lieliski kopj ādu, tā formula ir tieši laikā - ne pa treknu un ne pa vieglu. Tas uzsūcas pieklājīgi, nedaudz pagaidot var droši strādāt papīriem vai tehniku, nebaidoties nokleksēt visu iespējamo. Šī noteikti ir lieliska izvēle!

Jā, esmu krietni pozitīvākās domās, kā biju sākumā. Jo izrādās, ka ir tik daudz favorīti - maskas ir superīgas, krēmi ideāli, tekstūras maigas un patīkamas, sastāvs dabisks, bet efektīvs. zīmola vizuālais tēls pārdomāts un eleganti lakonisks. Mani uzrunā tiešām viss. Tagad gribu sejas kopšanas kapsulas, serumus un kaut ko ķermenim. Jau sarakstiņš gatavs.

Kosmētika pieejama veikalos Douglas un viņu interneta veikalā.

Visas cenas neuzskaitīšu - bet, manuprāt, tās ir vidēji augstas - noteikti nav pašas zemākās, taču ņemot vērā, ka kosmētika ir efektīva, ir vērts to samaksāt. Pie tam kosmētikai ir arī gana lieli un ekonomiski tilpumi - lūpu skrubim un acu krēmam tie ir veseli 30ml, mālu maskai - 100ml, pārējie vairāk vai mazāk standarta - 50 vai 75ml tilpumi. Katrā ziņā - kosmētika man ļoti patīk.

Lai skaisti!


2 komentāri:

  1. Par cenām - douglas nedaudz saspiedušies. Pat Skandināvjā, kur identiski skaistumkopšanas produkti Latvijā nopērkamajiem ir vidēji 30-50% dārgāki, šis konkrētais zīmols ir krietni lētāks par viņu cenām. Labi jau ir, bet ne par tādu naudu, kā prasa Douglas. Butterfly clothing stāsts 2 :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho. Bet jā - lai gan produkti ir pat labāki, kā gaidīju - cenas šķiet drusku pa augstu.

      Dzēst

Ievadiet komentāru