23 novembris, 2017

Alessandro international Ice Bear | Ziemīgais roku krēms

Šodien pie mums ziemīgi - manā pagalmā gozējas pirmie sniegi un tā vien gribās uzvilkt ko siltāku. Tas nozīmē arī to, ka ir laiks palutināt savas rociņas ar kaut ko pamatīgāku.


Gatavojoties Ziemas un Ziemassvētku sezonai alessandro international piedāvā saviem pircējiem jauno Ice Bear roku krēmu kolekciju, kurā ietilpst trīs tilpumu krēmiņi - kompaktais 10 ml iepakojums, ko paķert līdzi somiņā, un elegantie 15 ml un 50 ml iepakojumi, kurus noteikti ir vērts novietot uz kosmētikas galdiņa, jo tie ir patiešām skaisti.


Vasarā stāstīju par skaisto We Love Macarons roku krēmu, kurš joprojām ir viens no maniem favorītiem. Mainoties gadalaikiem - alessandro international ir laidis klajā ICE BEAR X-MAS kolekciju un jau atkal - nebeidzu priecāties, cik skaisti un eleganti var iepakot tādu vienkāršu lietu kā roku krēms.

Esmu sapratusi, ka lai iegūtu patiesu interesi un produkts būtu lpatiesi pievilcīgs patērētājam (arī man) - tam ir jābūt skaistā un varbūt pat interesantā iepakojumā. Var būt superīgs roku krēms, bet ja tas būs tādā tūbiņā, pēc kura rokas nestiepjas - tad iespēja ir maza, ka tas kļūs pa hītu. Bet ja roku krēms ir iepakots interesanti un tiešām skaisti - tas kļūst gan par brīnišķīgu dāvanu, gan arī lieliski kalpos ikdienā. Vismaz man tādu ir prieks lietot. Tāpat ar šiem abiem alessandro internetional roku krēmiem, man katru reizi paņemot rokās vai nu šo Ice Bear vai We Love Macarons ir patiesi pozitīvas emocijas. Tāds maziņš prieciņš ikdienas skrējienā.

Lūk, vai jums arī izskatās, ka alessandro international nozadzis manu sirdi? :D

Bet vēl mazliet - par pašu krēmu.


Ice Bear ir riktīgs ziemas roku krēms, jo ir ļoti barojošs, tam sastāvā ir bagātīga daļa Šī sviests un kokosriekstu eļļa, tādējādi tas gan baro jūtīgu un sausu ādu, gan arī atjauno mitruma līdzsvaru dehidrētā ādā. Iepakojumā tas ir cietas konsistences - es teiktu, kas tas būtu pelnījis nosaukumu "roku sviests", bet bagātīgā krēma konsistence kūst uz ādas tiklīdz saskaras ar siltumu, padarot rokas zīdaini gludas. Arī krēma aromāts ir uz Ziemassvētku notīm - dažādu aromātu kokteilis no apelsīna, saldās vaniļas un muskusa piedod tam siltu un saldu smaržu. Uz ādas to vajag pavisam maz, līdz ar to arī mazais iepakojums kalpos krietni ilgam laikam :)

Ja ir plānā kādam dāvināt kosmētiku - tad šis roku krēms noteikti lieliski iederēsies un arī lieliski izskatīsies jebkurā dāvanu paciņā.

Roku krēmus var iegādāties u/v Stockmann, salonos Kolonna Rīgā un Jūrmalā, kā arī Alessandro International specializētajā veikaliņā Rīgā, Avotu ielā 8.

Cenas:

10ml - 5,85€ (kompaktais iepakojums metāla kārbiņā ar ledus lāča attēlu)
abi elegantie ledus kubiņi:
15ml - 12,15€
50ml - 23,55€


Ziemīgie sveicieni!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru