21 novembris, 2017

Kocostar Slice & Flower Mask Sheet

Man jau likās, ka nekas jauns auduma masku pasaulē nav iespējams. Bet šeku reku - esmu pamatīgi kļūdījusies. Bet Korejas kosmētikas ražotājs Kocostar nācis klajā ar Slice & Flower Mask Sheet  jeb auduma šķēlīšu un ziedlapiņu maskām.


Droši vien jau būsiet pamanījušas, ka diezgan bieži tā kosmētika, kas nāk no Korejas ir ļoti dzīvespriecīga. Tāpat arī šīs maskas. Tās ir divu tipu - vienas ir šķēlīšu maskas, kas atgādina augļu vai dārzeņu šķēlītes un otras - ir ziedlapiņu maskas, kas, attiecīgi, izskatās pēc puķu ziedlapiņām. Katrā iepakojumā ir 12 auduma šķēlītes vai ziedlapiņas, tās ir divu izmēru, lai būtu jautrāk un arī ērtāk pielāgojamas sejas vaibstiem. No šķēlīšu (slice) maskām ir pieejamas gurķu, zemeņu, ābolu, alvejas, banānu, ananāsu, tomātu, citronu vai arbūzu, savukārt no ziedlapiņu maskām (flower) ir rožu, tulpju un saulespuķu.


Šīs noteikti ir vairāk jautrās un smieklīgās maskas - un tās ir ideālas meiteņu vakariem, kad gribas mazliet atpūsties un mazliet parunāt par kosmētiku un vēl iepostot kādu foto instagramā - un šīs tādos vakaros iederas ideāli. Instagram burtiski kliedz pēc bildēm :D

Vai no tām ir arī kāda cita jēga? Jautāsiet. Vispār jau ir - kā visas auduma maskas, arī šīm sastāvā ir gan mitrinošas, gan ādu atjaunojošas sastāvdaļas. Ja pati maska ir jautrībai, tad ar auduma maskas pamatnīti (pārējo, kas paliek pāri pēc šķēlīšu vai ziedlapiņu izņemšanas) - var ieziest seju, kaklu un dekoltē, lai arī āda, kur netiek šķēlītes vai lapiņas virsū, tiek pie mitrināšanas.

Šādi tas izskatās:
Rožu maska


Gurķu maska



Maskas pieejamas topbeauty.lv.
Bet par jautrību gan ir jāmaksā, jo vienas maskas cena ir 4,90 EUR.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru