13 novembris, 2017

Bioderma Sensibio attīrošais gēls

Kas seko līdzi Bioderma jaunumiem Latvijā, noteikti būs pamanījuši Bioderma jaunumu sejas tīrīšanai. Tas pasaulē ieguvis milzu popularitāti un saņēmis atzinīgs vārdus daudzu kosmētikas cienītāju vidū. Beidzot arī es esmu ar to iepazinusies un gatava jums pastāstīt.


Bioderma Sensibio Gel moussant, jeb attīrošais putojošais gēls Latvijā kā jaunums parādījās šī gada sākumā un bija plānots arī parādīties aptieku plauktos, taču tas pasaulē ieguva tik milzīgu popularitāti, ka nevarēja nodrošināt tā piegādes visiem tirgiem un Latvijas plauktos, tas parādījās tikai gada otrajā pusē. Nu lūk, tik ilgi gaidīts un tik milzīga ažiotāža, ka tam noteikti jābūt kam ļoti īpašam :)


Bioderma Sensibio Gel moussant ir maigs attīrošs, putojošs gēls, kas ir paredzēts ādas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai. Jaunajam Sensibio Gel moussant putojošajam gelam ir teicama panesība, jo tas ir hipoalerģisks, bez ziepēm, smaržvielām, parabēniem, krāsvielām un sulfātiem, un neveicina poru aizsprostošanos. Tas ir ļoti maigs tīrīšanas līdzeklis, kas piemērots pat visjūtīgākajai ādai.


Vai Tu esi pievērsusi uzmanību, kas rakstīts uz putojošo attīrošo līdzekļu iepakojuma? Tur praktiski vienmēr ir atzīme - nelietot acu apvidū. Un kā ražotāji domā, kā lai es, mazgājot seju ar līdzekli, kurš jānoskalo ar ūdeni, izvairos skart jūtīgo acu zonu? Vai kādreiz ražotāji par to ir padomājuši?  Beidzot Bioderma ir uzklausījusi manu sašutumu (nu vismaz es tā varu domāt :D ) un radījusi līdzekli, kurš paredzēts lietošanai pat visjūtīgākajai āda un lieliski piemērots arī acu ādas attīrīšanai. Beidzot!!! :D
Attīrošais gēls ir pavisam maigs, tas nesatur ziepes, taču satur lipīdus papildinošas aktīvās vielas, līdz ar to arī nesausina ādu un nesavelk to, gluži pretēji - tas padara ādu maigu un mitrinātu. Gēls ir putojošs, taču putas ir maigas un krēmīgas, līdz ar to, arī noskalošana ir pavisam viegla. Līdzeklis ir paredzēts arī dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, taču teikšu kā ir - ar visu kosmētiku galā netiks, jo īpaši, ja tā ir noturīgāka vai ūdensdroša. Mani novērojumi rāda, ka tušas un lūpu produkti šim īsti nav pa spēkam. Tomēr ikdienas ādas attīrīšana ir lieliska - to droši var lietot gan rītā, gan vakarā. Un nav jābaidās par sausu, savilktu un pārmazgātu ādu.
Man ļoti patīk putojošie attīrošie līdzekļi un atdzīšos, ka šis manās acīs ir tuvu pilnībai :)

Bioderma attīrošais gēls nopērkams aptiekās. Tā pamata cena ir ap 15 EUR. Bet novembrī Biodermai daudz kur ir atlaides, tā kā jāmeklē tik izdevīgākais piedāvājums.


Bučas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru