27 novembris, 2017

Svētdiena Ikšķlilē | SPA

Kad biju rezervējusi vienu dienu mierīgai atpūtai Ikšķiles ūdens atpūtas centrā SPADROPS, domāju, ka šis raksts sauksies, ko iesākt Ikšķilē vienā lietainā rudens svētdienā. Bet, šeku reku, svētdiena izvērtās dikti skaista :)

Šodien papļāpāsim mazliet par ko citu - par SPA.


Būsiet jau pamanījuši, ka kādu laiciņu esmu mainījusi savu dzīvesvietu un nu laiski vadu savas dienas Ikšķilē. Jauna vieta, jauni atklājumi un ar vīru nolēmām, ka Ikškile jāiepazīst tuvāk. Un ko iesākt Ikšķilē. Vasarā ir 101 aktivitāte dabā, jo tuvumā ir Zilie kalni, bet ko darīt aukstajā laikā? Meklējot piedāvājumus dāvanuserviss.lv Ikškilē, diemžēl, nekas daudz nav piedāvājumā, tāpēc, viens no manām vēlmēm atbilstošākajiem bija SPADROPS ūdens atpūtas centra apmeklējums. Varēja jau meklēt ko tālāku un, varbūt, glaunāku, taču šoreiz mērķis bija kaut kas te pat, pie mājām.


Spadrops ir viesnīca un ūdens atpūtas centrs. Šoreiz baudījām tieši SPA zonu, kurā pieejama pirts, sauna, tvaika pirts, aukstais baseins, burbuļvanna un lielais baseins ar pretstraumi. Bet Spadrops lielākais pluss - fantastiskais skats uz Daugavu un Svētā Meinarda salu. Vienkārši sēdi burburļvannā, izvēlies sev dzērienus vai uzkodas un baudi brīnišķīgu skatu. Šajā periodā, ja izdodas noķert tik skaistu dienu, kāda bija mums - visam bonusā vēl ir perfekts saulriets.


Spadrops ir neliels ūdens atpūtas centrs, kas, no vienas puses ir labi, jo tas nav pārbāzts ar cilvēkiem, un no otras puses slikti, jo pieejamas vien trīs pirtiņas un trīs baseini. Bet tas ir ideāli piemērots Ikšķiliešiem, lai laiski pavadītu brīvdienas divatā, vai gluži pretēji - aktīvi iztrakotos kopā ar bērniem. Diemžēl ja kāds gribēs šo apvienot baseins var izrādīties pa mazu :)


Bet mums patika mazliet izkustēties no mājas un paplunčāties.

Savu apmeklējumu izvēlējos caur davanuserviss.lv, jo tur var ērti meklēt vai nu pēc aktivitātes vai vietas, izvēlēties cenu kategoriju. Izvēlētais dāvanu kupons ir derīgs 12 mēnešus (ja nesanāk aizbraukt ieplānotajā dienā - nekas neiet zudumā). Un, manā gadījumā, cena neatšķirtos pērkot caiur dāvanu servisa lapu - vai uz vietas Spadrops.

Diviem pieaugušajiem brīvdienās un svētku dienās ūdens atpūtas centra apmeklējums (ar pirtiņām) maksā 36 EUR. Bērniem līdz 5 gadu vecumam, ieeja bez maksas :)

Ja interesē Spadrops, tad kuponu apmeklējumam var iegādāties šeit: Dāvanu Serviss / Spadrops.

Bučas!

2 komentāri:

  1. Zane, izskatās forša vieta ģimenes brīvdienām. Ja pareizi, sapratu, tad viesnīcā Tu nepavadīji nakti? Vai tomēr Tev ir kādas atsauksmes par pašu viesnīcu? Vai ir kādas atrakcijas bērniem, restorāns? Mēs ziemas laikā ļoti bieži mēģinām izbraukt uz brīvdienām - vai kādā no Latvijas pilsētām, arī uz kaimiņu valstīm, līdz Pērnavai sanāk nepilnas 2 stundas un jau esi ārzemēs :) Pēc dzemdībām man ļoti bieži sāp mugura, lasīju māmiņu forumā, ka citi iesaka sanatorijus - uzreiz ārstu konsultācija, procedūras un arī atpūta, jo tagad sanatoriji nav nekāds padomju slimnīcas veids, bet gan vairāk SPA komplekss. Atradu Egles sanatoriju Lietuvā, pēc atsauksmēm un bildēm ļoti forša vieta, it kā jau arī bērniem tiek piedāvātas aktivitātes un bērnu istaba ( http://druskininkai.sanatorija.lt/en/services/additional-services/children ). Atradu arī līdzīgā mājaslapā labas cenas rezervācijai ( https://www.gribuatpusties.lv/lv/viesnica/egles-sanatorija-druskininkos ), bet tomēr interesanti, varbūt ir kādas papildus mājaslapas, kur tu pati meklē atpūtas piedāvājumus? Varbūt pati seko kādam LV blogerim, kurš daudz ceļo un dalās ar atlaidēm, akcijām un citiem knifiņiem? Un vispār vai drauzējies ar kādiem blogeriem? :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru