17 novembris, 2017

URTEKRAM Kumelīšu šampūns un kondicionieris

Sacīts, darīts!

Vai atceraties, es teicu, ka Urtekram blogā ir ne pirmo un ne pēdējo reizi? Par tik lielisku zīmolu ir jārunā, nedrīkst turēt sveci zem pūra :) Tāpēc šodien parunāsim par Urtekram komplektu blondīnēm - Kumelīšu šampūnu un kondicionieri.


Lai gan gadiem ejot mani mati kļūst arvien tumšāki - joprojām sevi uzskatu par gaišmati. Tāpēc, ja ir tāda iespēja, izvēlos matu kopšanas līdzekļus, kas paredzēti gaišu matu kopšanai. Tāpēc arī no Urtekram izvēlējos tieši matu kopšanas līdzekļus ar kumelītēm, blondiem matiem.


Urtekram kumelīšu šampūns blondiem matiem.


Kumelīšu šampūns ir īpaši piemērots blondu matu ikdienas kopšanai - tā sastāvā ir efektīvs augu maisījums no kumelīšu ziediem un savvaļas kumelīšu eļļas, kas kopā ar alveju, glicerīnu un dabīgo vitamīnu E nodrošina bagātīgu mitrināšanu un aizsardzību, bez tam maigās mazgājošās vielas no kukurūzas cukura rūpīgi attīra galvas ādu un matus. Kumelītes ne vien nomierina galvas ādu, kopj un mitrina matus, bet arī piešķir matiem spīdumu un skaistu zeltītu toni. Senāk esmu skalojusi matus ar kumelīšu novārījumu. Bet slinkums dara savu, tāpēc labprāt izvēlos kosmētiku ar kumelītēm sastāvā :)
Šampūns matus izmazgā ļoti tīrus, es pat teiktu, ka gurkstoši tūrus - ir jāuzmanās, lai mati nesaveltos, bet ja tos ārkārtīgi pārspīlēti nebužina un neberzē, rezultāts ir teicams. Varētu gribēt, lai mati pēc šampūna ir mazliet mīkstāki, bet to kompensē fantastiskais kondicionieris.
Vēl varu piebilst, ka pirmā mazgāšanas reize bija vistrakākā, jo likās, ka mati sapinkāsies vienā lielā dredā. Bet interesanti, ka pēc kādas 4 reizes mati jau bija krietni labākā stāvoklī. Vai nu ir pieraduma vaina, bet šobrīd matus mazgāju tikai ar Urtekram un tie mazgājot vispār nepinkājas. Sākumā jau likās, ka man būs pirmā vilšanās, bet viss aizgāja. Un esmu ļoti apmierināta. Bet dažkārt saka, ka ir jāpaiet laikam, lai mati no silikona pārbagātiem šampūniem pielāgoties eko līdzekļiem. Varbūt šis bija mans gadījums.

Urtekram kumelīšu kondicionieris blondiem matiem.


Kondicionieris ir ļoti vieglas tekstūras un pateicīgi ieklājams matos, un tas tos padara viegli izķemmējamus, dzīvīgus un mirdzošus. Kondicionierim ir lieliska kopjoša, remdējoša un atjaunojoša formula, kur sastāvā atrodams kumelīšu ziedu ekstrakts, savvaļas kumelīšu eļļa, intensīvi mitrinošā alveja, magnolijas mizas ekstrakts, rozmarīna eļļa, lecitīns un glicerīns.
Man pat vairāk nav ko piebilst, jo kondicionieris ir ideāls - padara matus mīkstus, spīdīgus un tos perfekti nogludina. Un pēc mazgāšanas man nav pilnīgi nekādu problēmu tos izķemmēt.

Vēl gribu piebilst, ka visi Urtekram līdzekļi ir COSMOS ORGANIC sertificētitā ir vienota sertificēšanas sistēma, kurā apvienoti BDIH (Vācija), CosmeBio (Francija), Ecocert (Francija), ICEA (Itālija) un Soil Association (UK) ekosertifikāti. Papildinot patīkamo un pilnīgi organisko sastāvu Urtekram šampūniem un kondicionieriem ir arī patīkamas – viendabīgas un biezas – tekstūras, līdzekļi ir ļoti efektīvi un tiešām pietiek ilgam laikam. Pie tam iepakojums ir ne vien dizainiski pievilcīgs, bet arī dabai draudzīgs, jo ir pilnīgi viss ir izgatavots no otrreizējās pārstrādes materiāliem. Tāds kārtīgs eko :)

Vēl viena forša ziņa - šampūni un kondicionieri ir pieejami trīs dažādos tilpumos - 250, 500 ml un 1l iepakojumā. Un Jūs jau saprotat, ka 1l iepakojums sanāk nenormāli izdevīgi :)

Urtekram produkti ir nopērkami Biotēkās un šur tur Rimi lielveikalos.
Cena (Biotēkā):

Šampūns: 6,30 EUR | 250 ml
Kondicionieris: 7,30 EUR | 250 ml

Šiem abiem Mola Biotēkā bija nereāla cena, ja pareizi atceros 4,55 EUR (es gan nezinu vai vēl ir pieejami - varbūt, ka jau izķerti). Savukārt Rimi skaistuma dienās bija baigi labās atlaides. Lai gan arī pamata cenas ir pat ļoti draudzīgas. Arī tas ir viens no iemesliem, kāpēc man patīk Urtekram - tas ir ne vien ekoloģisks, bet arī ekonomisks, jo cenas tiešām priecē.

Nu ko, mīļie!
Lai sirsnīgi svētki, lai saulīte silda un jauka visiem kopābūšana. Tiekamies blogā pēc svētkiem :)

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru