27 aprīlis, 2018

Iepazīšanās. Babē dermokosmētika

Tā jocīgi sanācis, ka Babē zīmols ir lieliski zināms, redzēts neskaitāmas reizes, sekoju zīmola aktivitātēm sociālajos tīklos, bet tikai tagad sanācis izmēģināt šo kosmētiku. Bet šoreiz varu teikt, ka labāk vēlu nekā nekad, jo kosmētika sevi tiešām lieliski ir pierādījusi.
Šoreiz labumu ir diezgan daudz, tāpēc centīšos īsi.


Manos krājumos ir Babē nomierinošais micelārais gels (soothing micellar gel), atjaunojošs lūpu krēms, eļļas ziepes, ķermeņa losjons ar 10% urea (10% urea repairing lotion) un īpaši maigais šampūns (extra mild shampoo). Un neizsakāmi milzīgs prieks par lielajiem iepakojumiem.

Bet sākšu no viena gala - ar micelāro gēlu.


Nomierinošs micelārais gels derēs jebkuram ādas tipam un jebkuram ādas stāvoklim, pat sausai un jutīgai ādai. Tas attīra un nomierina ādu to lieki nekairinot. šis micelārais gels ir putojošs gels, kas attīra sejas ādu un noņem atlikušo dekoratīvo kosmētiku. Micelārā gela sastāvā nav ziepju, konservantu, krāsvielu un spirta, toties sastāvu papildina glicerīns, betaīns un lakricas ekstrakts, un attīrošo funkciju veic micellas, līdz ar to gels ir piemērots pat visjutīgākajai ādai. Tā aktīvās sastāvdaļas palīdz saglabāt ādas maigumu, betaīns veicina šūnu reģenerāciju un lakrica nomierina ādu un mazina tās iekaisumu.
Tik tālu konspekts no ražotāja apraksta, taču papildinot to gribu teikt, ka gels ļoti maigi attīra ādu, to nesavelkot, nesausinot un nekairinot. Tas lieliski noņem dienas laikā sakrājušos netīrumus un kosmētikas paliekas. Gels nav paredzēts kosmētikas noņemšanai, taču ar vieglu kosmētiku tas pat tiks galā. Micelāro gelu droši var lietot divas reizes dienā - no rītiem un vakaros.

Vēl viens lielisks produkts - atjaunojošs lūpu krēms.


Lūpu krēms ir tāds daudzfunkcionāls - paredzēts gan ļoti sausu un kairinātu lūpu un zonas ap lūpām kopšanai, gan arī deguna ādas kopšanai. cik bieži nav bijis tā, ka iesnu laikā deguns burtiski kliedz pēc palīdzības - te ir viens lielisks palīgs šādas kairinātas un sausas ādas kopšanai. Lūpu krēma sastāvā ir augstas koncentrācijas atjaunojošās aktīvās sastāvdaļas, rožu eļļa, Šī sviests un E vitamīns, kas nodrošina lūpu ādas komfortu, ātri atjauno ādu, nodrošinot ilgstošu mitrināšanu. Tas ir ļoti maigs un saudzīgs un droši lietojams arī bērniem no 3 gadu vecuma.
Un papildinot to gribu vien pieminēt, ka lūpu krēms lieliski mitrina un pabaro lūpu ādu, lūpas jūtās komfortabli. Manas sausās un jūtīgās lūpas ļoti augstu novērtē šo lūpu krēmu, jo bieži man ir problēmas ar lūpu ādu, kas mēdz plaisāt un lobīties, tad šeit ir vēl viens labs lūpu produkts, kas teicami kopj jūtīgas un cimperlīgs lūpas.

Un tagad pastāstīšu par savu pašu pašu mīļāko produktu - eļļas ziepēm.


Babē eļļas ziepes ir paredzētas atopiskas, ļoti sausas un iekaisušas ādas ikdienas kopšanai. Tomēr gribu piebilst, ka pēc šo ziepju lietošanas lieliski jutīsies arī sausa un pat normāla āda. Eļļas ziepes ir ļoti saudzīgs mazgāšanās līdzeklis, kura sastāvā ir vairāk kā 40% mīkstinošu eļļu, ziepes satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes, kā arī vitamīnu F, kas palīdz atjaunot ādas mitruma līmeni.
Babē eļļas ziepes ir dušas eļļai līdzvērtīgs produkts, kur iesākumā ziepes ir biezas eļļas konsistences un saskaroties ar ūdeni pārvēršas maigās un stingrās putās. Eļļas ziepes teicami kopj ādu, tās mīkstina, pabaro un nomierina sausu un sasprēgājušu ādu, un vienlaicīgi tās teicami attīra ādu. Tā kā es esmu dušas eļļu fans - šo esmu atzinusi par labāko dušas eļļu, kāda man jebkad ir bijusi. Vienīgi neiepriecināšu tos, kam patīk smaržīgie dušas produkti, jo šīm ziepēm ir ļoti, ļoti viegla, tik tikko nojaušana smarža. Bet man tā ārkārtīgi patīk.

Ķermeņa losjons ar 10% urea (10% urea repairing lotion).


Šis ķermeņa losjons ir paredzēts sausas, ļoti sausas, raupjas un sasprēgājušas ādas ikdienas kopšanai. Tas intensīvi mitrina un atjauno ādas dabīgo aizsargslāni, samazina ādas kairinājumu, noņem niezi un nodrošina tūlītēju komfortu. Ķermeņa losjona aktīvās sastāvdaļas ir: urea, kas palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni ādas virskārtā; sojas eļļa, kas mīkstina un atjauno ādas taukslāni; glicerīns, kam piemīt mitrinoša iedarbība, Šī sviests ar barojošu un mīkstinošu iedarbību; vitamīns E, kas zināms kā teicams antioksidants; un pienskābe, kas samazina ādas raga slāni.
Un papildinot šo gribu teikt, ka ķermeņa losjons lieliski mitrina un teicami pabaro sausu ādu. Tas lieliski uzsūcas un nepadara ādu taukainu vai lipīgu. Tā kā mana ķermeņa āda ir vairāk uz sauso pusi - es vienmēr ļoti novērtēju tieši barojošos ķermeņa produktus, tāpēc arī šis ķermeņa losjons man ir dikti mīļš.

Visbeidzot - šampūns ikdienas lietošanai.


Tas ir īpaši maigs šampūn, kas gan attīra, gan kondicionē matus. Tas ir paredzēts ikdienas galvas ādas un matu kopšanai, jo maigi attīra galvas ādu un matus, mitrina un aizsargā gan matu folikulu, gan matu stiebru un mīkstina matus, padarot tos spīdīgus, elastīgus un piedod apjomu. šampūna sastāvā ir dabīgi matu kondicionieri, kuriem ir atjaunojoša un antistatiska iedarbība, medus ekstrakts, kas baro matus un galvas ādu, pantenols, kam piemīt mīkstinoša, mitrinoša un dziedējoša iedarbība, stiprina saknes, nātrija PCA (dabīgs mitrinošs faktors), kas atvieglo ķemmēšanu, mīkstina matus un tam piemīt antistatiska iedarbība.
Jāsaka, ko kopumā par šampūnu man būtu visgrūtāk kaut ko pateikt, jo tos parasti novērtēt nav viegli. Bet vērtējot to no sava ierastā skatpunkta - es varu teikt, ka tas tiešām ļoti labi attīra matus un galvas ādu, tas nogludina matus un nesapinkā tos, taču kondicionieris vai matu balzāms ir vēlams. Šampūns ir maigs un lieliski piemērots ikdienas lietošanai, jo nesausina matus un nesaspuro tos.

Patīkama pirmā satikšanās ar Babē kosmētiku un noteikti zinu, ka šis tas no zīmola ienāks atkārtoti manos kosmētikas plauktiņos.

Iegādāties šos var aptiekās. Cenas manā iecienītajā internetaptiekā:
Attīrošais gels - 12,36 EUR
Lūpu krēms - 6,04 EUR
Eļļas ziepes - 23,08 EUR
Ķermeņa losjons - 22,63 EUR
Šampūns - 12,30 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru