20 aprīlis, 2018

MAC Studio FIX tonālais krēms

MAC Studio FIX tonālais krēms pie manis ir jau kādu laiciņu - to iegādājos vienā no atlaižu dienām Douglas. Un esmu ārkārtīgi priecīga par savu guvumu :)
Kāpēc? Par to lasi tālāk.


MAC Studio FIX Fuid tonālais krēms ir pilnībā sedzošs tonālais krēms, kas atstāj dabiski matētu finišu. Tas ļoti viegli un vienmērīgi klājas, noslēpj poras un ādas nepilnības - āda izskatās gluda un nevainojama. Tonālajam krēmam ir arī teicama noturība - līdz pat 8 stundām un tas ir lieliski piemērots pat kombinētai un taukainai ādai, jo nesatur eļļas. Tonālais krēms būs piemērots arī vasaras periodam, jo satur SPF filtru (SPF 15).


Tonālajam krēmam ir fantastiska toņu izvēle - veikalos Douglas, vai MAC stendā Stockmann, tu vari izvēlēties atbilstošāko no 42 toņiem un tur noteikti katra dāma atradīs sev piemērotu toni. Un es esmu atradusi sev ideālo NC15 toni - vieglu, gaišu, bez liekiem apakštoņiem, dabisku un lieliski piemērotu manam ādas tonim.


Bet vēl papildinot par pašu tonālo krēmu - gribu teikt, ka tas klājas ārkārtīgi viegli un izlīdzinās lieliski. Tam ir teicama sedzamība, kas nomaskēs pat lielākus defektus un nepilnības. Tonālais krēms uz ādas uzvedas priekšzīmīgi un noturība ir lieliska - pilnu dienu tas noturēsies savās vietās, neizplūdīs, nesāks spīdēt un pats galvenais, nesaies mīmikas krunciņās. Šis ir fantastisks tonālais krēms - noteikti savas cenas vērts.

Šeit swatch uz ādas.


Kā jau minēju - šo var iegādāties veikalos Douglas MAC stendos Spicē un Alfā, kā arī Stockmann, vai Douglas interneta veikalā.
Cena - 31 EUR

Bučas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru