04 aprīlis, 2018

Jaunums! VICHY MINÉRAL 89

Vichyy Laboratories nupat laidis klajā savu jaunumu - ādu stiprinošu un mitrinošu koncentrātu Minéral 89, kuram ir ārkārtīgi vienkāršs un patīkams sastāvs un ne mazāk iepriecinošas īpašības.



Minéral 89 ir ikdienas lietošanai paredzēts koncentrāts, kas nostiprina ādas struktūru un dziļi mitrina to. Tā sastāvā ir atrodamas vien 11 sastāvdaļas, pie tam 89% no sastāva ir termālais ūdens, tāpat sastāvā ir atrodama arī augu izcelsmes hiāluronskābe. Sastāvs ir ļoti vienkāršs - bez silikoniem, parabēniem, smaržvielām, krāsvielām un alkohola. Vichy termālais ūdens, kas atrodams produkta sastāvā, satur 15 minerālus, līdz ar to, tas stiprina ādas aizsargbarjeru un padara to izturīgāku pret ārējās vides agresoriem. Produkts ir oftalmoloģiski un dermatoloģiski pārbaudīts.
Patīkami, ka Minéral 89 ir gēlveida koncentrāts, kas viegli klājas un ātri iesūcas ādā, tas nav taukains un rada svaiguma un mitrinātas ādas sajūtu. Mani iepriecināja arī tas, ka koncentrāts ir piemērots lietošanai arī acu zonā un lūpām un tik pat labi to var lietot arī plaukstu ādai, ja tā kļuvusi īpaši sausa un jūtīga. Tāds multifunkcionāls līdzeklis.


Arī tā lietošana ir ērta un patīkama, Minéral 89 ir pirmais solis sejas kopšanas rituālā- gan no rītiem, gan vakaros. to uzklāj iepriekš attīrītai sejas ādai (arī uz plakstiņiem un lūpām) ar vieglām masāžas kustībām, līdz viss produkts iesūcies. Pēc tam lietojot ierasto ādu kopjošo produktu (serumu/krēmu/dekoratīvo kosmētiku, utt.).


Koncentrāts uzsūcas ļoti labi un ādu padara gludu, maigu un mitrinātu. Man patīk, ka tas nerada lipīguma sajūtu un pat rokas neprasās nomazgāt. Esmu priecīga arī par Vichy ieguldījumu sastāvā, jo tas ir vienkāršs, bez liekiem kairinātājiem, pats ražotājs atzīmējis, ka - hipoalerģisks. Es teikšu - brīnišķīgs koncentrāts ādas mirdzumam.

Šis nopērkams lielākajās aptiekās.
Cenas

Mēness aptiekā - 25,21 EUR
Internetaptiekā - 27,05 EUR
Apotheka - 27,48 EUR


Skaistu pavasarīgo dienu, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru