16 aprīlis, 2018

Mitomo auduma maskas

Zīmola Mitomo maskas manās mājās ir ne pirmo reizi, jo labas lietas atgriežas vienmēr. Šīs Geišu cienīgās maskas ir kļuvušas tik ļoti pieejamas - tās ir veikalos Drogas, Douglas un strīpā interneta veikalos, ka grēks nepaņemt pārīti.


Šoreiz es pastāstīšu par visām sešām Essence sērijas maskām, kur katra ir mazliet atšķirīga, bet vienojošais ir ārkārtīgi mitrinošās un ļoti nomierinošās īpašības. Un auduma maskas man patīk ar to, ka tās piespiež mazliet nolikt malā ikdienas skrējienu un tās 20 minūtes atsēsties un . Tāds sīkums, bet noderīgs sīkums nemitīgi auļojošai ikdienai.

Mitomo Essence masku sērijā ir tējaskoka, kamēlijas ziedu, rīsu rauga, sojas pupiņu, sakē un zaļās tējas maskas.


Kā jau minēju - visas kaut kur līdzīgas, tomēr katra ar savām īpašajām esencēm un izteiktajām īpašībām, tāpēc mazlietiņ pastāstīšu par katru no tām.


Dziedējoša sejas maska ar tējas koka eļļu. Tējas koka eļļai piemīt antioksidanta, antiseptiskas un ādu nomierinošas īpašības, turklāt tā veic sēnīšu saslimšanu un infekciju samazināšanu. Līdz ar to maska ir ar dziedējošām, attīrošām un poru savelkošām īpašībām.


Barojoša un mitrinoša sejas maska ar kamēlijas eļļu. Kamēlijas eļļa, kas bagāta ar oleīnskābi un vitamīniem A, B, D un E, kā arī Omega 3, 6 un 9, kā arī dabiskajiem antioksidantiem, ātri un rūpīgi iesūcas sejas ādā, to dziļi barojot un mitrinot. Šī ir fantastiski mitrinoša maska.


Sejas maska sausas un jutīgas ādas kopšanai. Rīsu raugam, kas satur tādas uzturvielas kā rīsu proteīnu, beta glikānu un dažādus B vitamīnus, piemīt antioksidanta īpašības, līdz ar to maska aizsargā ādu pret kaitīgajiem UVA stariem. Arī šo es varu raksturot kā dziļi mitrinošu un ādu uzlabojošu masku.


Sejas maska ar pretnovecošanās iedarbību. Zinātniski pierādīts, ka soja ir spēcīgs antioksidants, kas palīdz novērst apkārtējās vides kaitīgo ietekmi uz ādu, kā arī mazina ādas kairinājumu, uzlabo tekstūru, veido kolagēnu un cīnās ar saules kaitīgo ietekmi uz ādu. Sojai piemīt daudzfunkcionāls efekts, ko vienā lietošanas reizē grūti novērtēt, taču viennozīmīgi varu uzsvērt maskas teicamās mitrinošās īpašības un spēju momentāni mazināt ādas kairinājumu vai apsārtumu.


Maska ar sakē ekstraktu. Sakē, kura sastāvā ir dažādas organiskās skābes un vitamīni, teicami kontrolē mitruma un siltuma saglabāšanos uz ādas. Sake - ne tikai dzēriens, bet arī efektīvs skaistumkopšanas palīglīdzeklis. Tie, kam nepatīk alkohola klātbūtne kosmētikā, nav jābaidās, jo maska alkoholu nesatur - tajā ir sake fermentu filtrāts un glicerīns, kas radies rūgšanas procesos. Līdz ar to maska ādu ne vien ārkārtīgi labi mitrina, bet arī padara maigu un zīdainu.


Mitrinoša sejas maska ar zaļās tējas ekstraktu. Zaļās tējas maskai, kas satur katehīnus, vitamīnu A un C, kalciju, olbaltumvielas, dzelzi un kāliju, piemīt antioksidanta un pretiekaisuma iedarbība. Maska attīra ādu un to mogludina, tā būs lieliski piemērota problemātiskai un kombinētai ādai, jo sniegs gan attīrošās, gan arī mitrinošās īpašības.

Vismas maskas iegādājamas veikalos Drogas (arī jaunajā interneta veikalā).
Katras maskas cena 2,29 EUR.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru