13 jūnijs, 2018

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

Bioderma zīmols pavisam nesen iepazīstināja ar jaunu produktu - Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ - tonētu līdzekli ar saules aizsardzību. To esmu kārtīgi izmēģinājusi fantastiski saulainajā maijā un jūnija sākumā un kā tu domā, vai tas iekaroja manu sirdi?



Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ nodrošina ļoti augstu dermatoloģisku aizsardzību no saules, pateicoties 100% minerālu anti-UVA/anti-UVB saules aizsargfiltru (SPF 50+/ UVA 25) un CELLULAR BIOPROTECTION® patentētā kompleksa kombinācijai. Īpaši piemērots kombinētai vai taukainai ādai, jo kontrolē ādas spīduma veidošanos, padara ādu gludāku un kavē pūtīšu rašanos. Pateicoties Liquid To Powder Technology tehnoloģijai, 30 sekundēs tiek izveidots īpaši matējošs pūderveida pārklājums, kas lieliski saplūst ar ādu. Sejas krāsa ir uzreiz izlīdzināta un uzlabojusies. Aizsarglīdzeklis ir hipoalerģisks, nekomedogēnisks, fotostabils, bez smaržvielām un parabēniem, ļoti ūdens noturīgs un ar ļoti labu panesību uz ādas un acu apvidū.


Vispār ražotājs šo jaunumu ir ārkārtīgi izslavējis - tā, ka nevar paiet garām to nepamēģinājis. Un tas sola daudz, bet vai dara tik pat daudz, jautāsiet.

Es teikšu - jā. Šis ir viens no fantastiskākajiem saules aizsarglīdzekļiem kādu jebkad esmu lietojusi. Tas ir ārkārtīgi viegls - tā konsistence ir gandrīz kā ūdenim, tas klājas ļoti viegli, labi pludinās un ādai piedod vieglu un dabisku toni, maskējot sīkās nepilnības. Tā kā šis nav sedzošs līdzeklis - jāatceras, ka lielas nepilnības un defektus tas nenomaskēs. Tas nožūstot, uz ādas rada pūdera efektu un matētu finišu. Un tiešām ražotāja solītā 8h spīduma kontrole ir reāla, vismaz manai taukainajai ādai tas strādā. Pie tam esmu ārkārtīgi priecīga par ļoti augsto saules aizsardzību, kas tiek iegūta ar minerālfiltriem. Teikšu kā ir, ikdienas lietošanai šis ir lielisks saules aizsarglīdzeklis, jo strādā arī kā tonālais krēms un pūderis. Tas ir vismaz trīsi vienā. Kas manā gadījumā ir visiepriecinošākais - tas ir piemērots tieši kombinētai un taukainai ādai, līdz ar to tas ir pilnībā atbilstošs manam ādas tipam un manām ādas vajadzībām.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ ir pieejams divos toņos - tonī "natural", kas ir visgaišākais, un tonī "light", kas ir tumšākais no pieejamajiem.


Attiecīgi no kreisās ir tonis natural un tam seko tonis light.

Ja šķiet, ka neviens no toņiem nav īsti piemērots - ir lieliska iespēja kombinēt abus toņus un iegūt sev atbilstošāko. Tāpat arī abus toņus var izmantot vieglai un dabiskai sejas konturēšanai. Pilnīgi multifunkcionāls līdzeklis un absolūts mans favorīts šai vasarai.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ ir nopērkams aptiekās.
Piemēram Apotheka interneta aptiekā, reģistrētajiem klientiem, cena ir 17,88 EUR.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru